De geur van een schoon bed

Er is een huishoudelijk klusje waar ik echt niet van houd, maar die ik toch graag uitvoer. Klinkt heel dubbel en dat is het ook. Maar ik denk voor vele wel herkenbaar. Het gaat namelijk om het verschonen van je bed. Ik zie er telkens weer tegenop om dat te doen, aangezien ik altijd in gevecht ben met het dekbed en het dekbedovertrek. Maar het resultaat is zo fijn. De geur van een schoon bed kan mij echt zo’n geluksgevoel geven. Het liefst duik ik dan ook gelijk in bed en blijf er lekker lang in liggen.

Als het gaat om de fijnste plek in huis dan heb ik er eigenlijk twee. De eerste is beneden in de woonkamer op onze hoekbank. Ik vind dit een fijne plek omdat ik vanuit daar heerlijk de kamer in kan kijken om te zien hoe heerlijk mijn meisje aan het spelen is. Vaak spelen we ook samen op de bank of er vlak voor. We picknicken erop, maken er een hut en nog veel meer.

De andere fijne plek is boven in ons bed. We hebben een vrij groot bed van 1.80 breed en dat vind ik echt heerlijk. Ik geniet dan ook het meest van de ochtenden dat mijn man vrij is en we heerlijk met zijn drietjes in bed kunnen liggen en knuffelen. Vaak stoeien mijn man en de kleine meid dan lekker met zijn tweetjes of mijn dochter verstopt zich lekker onder het beddengoed.

Omdat dit mijn twee favoriete plekken zijn kijk ik ook met regelmaat naar leuke nieuwe items om het wat op te fleuren of om het een ander aanzicht te geven. Zo wissel ik wel eens van kussenhoezen op de bank of ik koop een fijne plaid. Wat betreft ons bed koop ik toch met regelmaat weer nieuw beddengoed. Natuurlijk wel alles matching dus koop ik een nieuw dekbedovertrek dan ook een bijpassende hoeslaken. Ik vind dat gewoon mooi en stap dan ook altijd met heel veel plezier in mijn bed.

descanso_9261-k_multi

Je hebt natuurlijk verschillende plekken om dit soort producten te kopen, maar het beddengoed van Textielwereld ziet er ook wel erg goed uit. Je hebt er echt honderden dekbedovertrekken, maar ook hoeslakens, strandlakens, tafellinnen, badtextiel en nog veel meer. Zeker even de moeite waard om een kijkje te gaan nemen dus. Want naast de geur van een schoon bed is het aanzicht van een mooi opgemaakt bed echt een klein geluksmomentje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met textielwereld.

10 reacties op “De geur van een schoon bed

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *