De geur van een schoon bed

hotel-room-1447201_1280

Er is een huishoudelijk klusje waar ik echt niet van houd, maar die ik toch graag uitvoer. Klinkt heel dubbel en dat is het ook. Maar ik denk voor vele wel herkenbaar. Het gaat namelijk om het verschonen van je bed. Ik zie er telkens weer tegenop om dat te doen, aangezien ik altijd in gevecht ben met het dekbed en het dekbedovertrek. Maar het resultaat is zo fijn. De geur van een schoon bed kan mij echt zo’n geluksgevoel geven. Het liefst duik ik dan ook gelijk in bed en blijf er lekker lang in liggen.

Als het gaat om de fijnste plek in huis dan heb ik er eigenlijk twee. De eerste is beneden in de woonkamer op onze hoekbank. Ik vind dit een fijne plek omdat ik vanuit daar heerlijk de kamer in kan kijken om te zien hoe heerlijk mijn meisje aan het spelen is. Vaak spelen we ook samen op de bank of er vlak voor. We picknicken erop, maken er een hut en nog veel meer.

De andere fijne plek is boven in ons bed. We hebben een vrij groot bed van 1.80 breed en dat vind ik echt heerlijk. Ik geniet dan ook het meest van de ochtenden dat mijn man vrij is en we heerlijk met zijn drietjes in bed kunnen liggen en knuffelen. Vaak stoeien mijn man en de kleine meid dan lekker met zijn tweetjes of mijn dochter verstopt zich lekker onder het beddengoed.

Omdat dit mijn twee favoriete plekken zijn kijk ik ook met regelmaat naar leuke nieuwe items om het wat op te fleuren of om het een ander aanzicht te geven. Zo wissel ik wel eens van kussenhoezen op de bank of ik koop een fijne plaid. Wat betreft ons bed koop ik toch met regelmaat weer nieuw beddengoed. Natuurlijk wel alles matching dus koop ik een nieuw dekbedovertrek dan ook een bijpassende hoeslaken. Ik vind dat gewoon mooi en stap dan ook altijd met heel veel plezier in mijn bed.

descanso_9261-k_multi

Je hebt natuurlijk verschillende plekken om dit soort producten te kopen, maar het beddengoed van Textielwereld ziet er ook wel erg goed uit. Je hebt er echt honderden dekbedovertrekken, maar ook hoeslakens, strandlakens, tafellinnen, badtextiel en nog veel meer. Zeker even de moeite waard om een kijkje te gaan nemen dus. Want naast de geur van een schoon bed is het aanzicht van een mooi opgemaakt bed echt een klein geluksmomentje.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met textielwereld.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Els op 8 augustus 2016 om 21:06

  Ik hou van schoon beddengoed… Heerlijk. Zeker als het heerlijk cool is!

 2. Cindy - levenalsmama.nl op 8 augustus 2016 om 23:06

  Heerlijk een fris bed, maar niet het leukste klusje inderdaad. Daarom laat ik mijn man altijd het bed opmaken, haha!

 3. Mylene op 9 augustus 2016 om 09:34

  Och ja, zo herkenbaar! Ik heb ook nooit zin in die gedoe met mijn dekbed, maar vaak probeer ik dan mijn hoofd even uit te schakelen zodat ik niet ga nadenken en mopperen over die onhandigheid. Om vervolgens heel blij te zijn met frisse, strakke lakens. Heeerrrrlijk.

 4. marleen@burgertrutjes op 9 augustus 2016 om 09:35

  Oooh!!! Ja dat is echt hémels he?? Ik hou er ook van hoor , haha!

 5. Nesrin op 9 augustus 2016 om 11:43

  Oh zo herkenbaar! Ik kan hier ook echt van genieten.

 6. Jessica op 9 augustus 2016 om 12:18

  Een bed verschonen? Het stomste klusje wat er is haha, het afhalen vind ik niet erg, en de hoezen om mijn matras doen ook niet. Maar inderdaad dat dekbed in de overtrek doen. Dan 240*220 succes gegarandeerd! haha ik zorg altijd dat ik de hoek in het overtrek heb zitten, en laat dan alles boven aan de trap hangen, zodat het er goed in valt haha…

 7. Jenn op 9 augustus 2016 om 15:17

  Die eerste nacht in een schoon bed, heerlijk! Wij hebben gewoon ieder ons eigen eenpersoonsdekbed. Hij is wat kouwelijker dan ik, en het scheelt in de frustratie om het bed op te maken 😛

 8. Volgmama op 11 augustus 2016 om 08:46

  Soms was ik het met Zwitsal wasmiddel. Die vind ik zo heerlijk ruiken.

 9. iris op 11 augustus 2016 om 20:43

  Dat klopt een geluksmoment heerlijk schoon dekbed en mooi opgemaakt

 10. Babs op 15 augustus 2016 om 11:06

  Ik hou ook van een pas opgemaakt bed. Tegenwoordig heb ik witte lakens en dan voelt het als een mooie hotelkamer. Maar het opmaken is een ramp. mijn bed staat tegen een muur en ik krijg het onderlaken er moeilijk omheen…
  Maar mooie, schone lakens die lekker ruiken… heerlijk!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje