Getest: Nescafé Shakissimo

Een tijdje terug las ik bij Desirée over de cashback acties van Scoupy. Ik kende de app al wel, maar had hem zelf eigenlijk nooit gedownload. Na het lezen van haar artikel over gratis boodschappen besloot ik hem toch maar op mijn telefoon te zetten. En daar heb ik geen spijt van. Ik heb namelijk inmiddels al een aantal dingen gratis uitgeprobeerd en tsjah, ik ben een echte Nederlander want ik hou van gratis!

Soms komen er namelijk dingen op de markt waarvan ik denk.. hmm dat zal wel niets zijn dus probeer ik het niet uit. Maar door die cashback acties doe ik het dan toch en soms zelfs met een verrassende afloop.

Dat geldt dus ook voor de Nescafé Shakissimo. Ik ben altijd sceptisch als het om dit soort dingen gaat, dat kan toch nooit lekker zijn. Ik heb al ooit iets op wat hierop leek en dat vond ik dus ronduit smerig. Maar doordat ik nu toch mijn geld terug zou krijgen vond ik het wel de moeite waard. Nescafé ShakissimoDe Nescafé Shakissimo vind je in de koeling van de supermarkt naast de Starbucks bekers (die wil ik nu ook wel een keer proberen) en hij kost €1,43. Het is heel simpel in gebruik want je schud gewoon een paar keer, haalt het aluminium folie eraf en je kunt hem drinken. Bij de eerste slok was ik al verkocht. Dit is best te doen, nee dit is zelfs lekker! Binnen no time had ik hem dus ook op, dat vond ik wel jammer haha.

Het fijn is ook dat je hem gewoon dicht kunt doen na wat slokken met het plastic dekseltje en bij wijze van in de koelkast terug kunt zetten. Nu gaat mij dat nooit lukken want als ik eenmaal ervan drink dan gaat het ook op, maar goed.. het kan!

Al met al een goede zet. De Scoupy app, maar ook het uitproberen van de Nescafé Shakissimo.
Heb jij hem al geprobeerd?

15 reacties op “Getest: Nescafé Shakissimo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *