Getest: Nescafé Shakissimo

Een tijdje terug las ik bij Desirée over de cashback acties van Scoupy. Ik kende de app al wel, maar had hem zelf eigenlijk nooit gedownload. Na het lezen van haar artikel over gratis boodschappen besloot ik hem toch maar op mijn telefoon te zetten. En daar heb ik geen spijt van. Ik heb namelijk inmiddels al een aantal dingen gratis uitgeprobeerd en tsjah, ik ben een echte Nederlander want ik hou van gratis!

Soms komen er namelijk dingen op de markt waarvan ik denk.. hmm dat zal wel niets zijn dus probeer ik het niet uit. Maar door die cashback acties doe ik het dan toch en soms zelfs met een verrassende afloop.

Dat geldt dus ook voor de Nescafé Shakissimo. Ik ben altijd sceptisch als het om dit soort dingen gaat, dat kan toch nooit lekker zijn. Ik heb al ooit iets op wat hierop leek en dat vond ik dus ronduit smerig. Maar doordat ik nu toch mijn geld terug zou krijgen vond ik het wel de moeite waard. Nescafé ShakissimoDe Nescafé Shakissimo vind je in de koeling van de supermarkt naast de Starbucks bekers (die wil ik nu ook wel een keer proberen) en hij kost €1,43. Het is heel simpel in gebruik want je schud gewoon een paar keer, haalt het aluminium folie eraf en je kunt hem drinken. Bij de eerste slok was ik al verkocht. Dit is best te doen, nee dit is zelfs lekker! Binnen no time had ik hem dus ook op, dat vond ik wel jammer haha.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het fijn is ook dat je hem gewoon dicht kunt doen na wat slokken met het plastic dekseltje en bij wijze van in de koelkast terug kunt zetten. Nu gaat mij dat nooit lukken want als ik eenmaal ervan drink dan gaat het ook op, maar goed.. het kan!

Al met al een goede zet. De Scoupy app, maar ook het uitproberen van de Nescafé Shakissimo.
Heb jij hem al geprobeerd?

15 reacties op “Getest: Nescafé Shakissimo

 • Ik kende die app nog niets eens. Overgens weet ik niet of ik deze koffie zou uitproberen, want volgens mij vind ik een eigen gezette bak koffie veel lekkerder.

 • Starbucks zijn lekker, maar ja ik kan niet objectief zijn 😉 Deze niet geprobeerd, misschien binnenkort eens

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Haha natuurlijk heb jij die van Starbucks al uitgeprobeerd 😛

 • Oeh, klinkt lekker. Die van Starbucks zijn ook heel lekker. Maar die je bij Lidl (volgens mij was het Lidl, anders Aldi) kan kopen, die zijn het aller-aller-lekkerst. In een flesje.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Hmm als het bij de Lidl is dan ga ik het snel uitproberen.. Aldi hebben we namelijk niet in de buurt 😉

 • Toevallig zag ik gisteren een reclame van Scoupy en vroeg ik me af of het iets was. Ik ben geen koffie drinker, maar die app ga ik denk ik toch eens downloaden!

 • Ik heb ook al een tijdje de Scoupy app! Wat een top initiatief 😉 Al zoveel geld bespaard en een hele hoop producten geprobeerd. Top. Ik heb deze ook net gekocht en die staat nu in de koelkast op mij te wachten. Ben benieuwd!

 • Goeie. Ik krijg elke dag mail van ze , maar mieter ze net zo snel weer in de prullenmand. Destijds waren er alleen maar dingen die je met korting kon proberen. Maar gratis staat me wel aan 😉
  Zal alleen nooit koffie proberen (thee lover, koffie hater)

 • Ik ben ook fanatiek Scoupy-gebruikster, maar kan de Shakissimo van Nescafé niet vinden. in AH, Dekamarkt en Supercoop niet te vinden.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   In de Scoupy app staat ook dat je het bij de Jumbo moet kopen 😉

 • Ik vond de Shakissimo ook de beste ontdekking via Scoupy! Ben ook een eersteklas cheapskate en trots 😛

Reageren is niet mogelijk.