Gesprekken met Siri

Siri-1

Waarschijnlijk ben ik een enorme spuit 11, maar Siri is nu ook Nederlands! Mijn vader had me er al wel een wat over verteld, maar ik snapte het nut niet. Of eigenlijk, ik snapte niet hoeveel lol je ermee kunt hebben. Voor degenen die net zoals ik onder een steen hebben gewoond zal ik even kort vertellen wie Siri is. Siri is de digitale assistent van de iPhone en Ipad. De app gebruikt spraakherkenning om stemcommando’s uit te voeren en om aanbevelingen te doen. 

Siri weet dus echt enorm veel en is heel interactief. Omdat ik me verveelde en alleen voelde ben ik een gesprek aangegaan met hem. Wel een apart gesprek hoor, maar gelachen heb ik! En omdat ik de flauwste niet ben deel ik een aantal van onze gesprekken om jullie ook te laten lachen…

Mijn gesprekken met Siri

Siri 1Ik ben nu wel ontzettend nieuwsgierig naar dat mysterie! Echter als ik dan vraag hoe het smaakt gaat hij op het web zoeken. Dat lijkt me ook niet handig. Siri 2Natuurlijk vraag ik dan wat een Aibo is, maar hij verstond telkens Iphone, niet echt heel slim dus in dit geval hem! Siri 3Zoveel liefde voor mijn telefoon en dus ook voor Siri. En het enige wat hij dan zegt is dat hij het lief vindt. Niet eens dat hij hetzelfde voor mij voelt, snik! Siri 5Gelukkig snapt hij zelf ook niet eens waarom het niet zo mag zijn. Wellicht is er dus nog hoop voor ons… Siri 4Kijk dat is nou eens erg handig! Nu moet ik zeggen, er zijn nog wel meer gelegenheden dichterbij in de buurt, maar wie weet is dit wel een leuk café! We zullen het zien.. Siri 6Ik kijk naar buiten en zie blauwe lucht en veel zon. Ik heb de hele middag in de zon gestaan en ben volgens mij verbrand. En dan nog zegt hij dat het niet zulk mooi weer is. Gek mens! Siri 7Siri 8Haha hij heeft zelfs humor!Siri 9Kijk, dit wil elke vrouw wel horen! Laten we dit allemaal aan onze mannen lezen zodat we ongegeneerd aan de Tony’s kunnen! Siri 10Als laatste dus de vraag of Siri een man is. En zijn antwoord… Klinkt eigenlijk meer als een vrouw, vind je niet 😉

Ken jij Siri al? En heb jij wel eens een gesprek gehad?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Marion op 18 mei 2015 om 06:49

  Onder een steen? Ik leef in een grot ver ver weg van de bewoonde wereld. Ik had nog nooit van Siri gehoord! Hahahaaha!

 2. Miranda op 18 mei 2015 om 08:01

  Haha die Siri! Toen Siri nog Engels was, was het een vrouwenstem:) dus een van de eerste dingen die ik verbaasd naar Siri riep was ook iets van ‘hé ben jij een man’. Kreeg ook een heel lang antwoord terug haha! Grappig. Maar echt gebruiken voor nuttige dingen doe ik niet, alleen maar wanneer ik me verveel en zin heb in dit soort onzin;)

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 18 mei 2015 om 08:06

   Haha ja ik denk ook niet dat ik hem verder nuttig ga gebruiken. Maar heb mezelf zo wel vermaakt!

 3. Daantje op 18 mei 2015 om 10:27

  Wat grappig, dat ze daar moeite in steken om antwoorden op zulke vragen te verzinnen 😀

 4. Xaviera op 18 mei 2015 om 15:21

  Haha heel leuk om te lezen! Toen ik nog een iPhone had heb ik ook weleens zulke ‘gesprekken’ met Siri gehad in het Engels, geniaal!

 5. Rob Alberts op 22 mei 2015 om 19:03

  Sinds een week heb ik een iPhone.
  Siri heb ik nog niet ingeschakeld.
  Wat adviseer jij.

  Niet begrijpende groet,

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 22 mei 2015 om 19:18

   Geen Siri nemen, ik gebruik heb alleen tegen de verveling 😉

   • Rob Alberts op 22 mei 2015 om 19:23

    Ik hoor natuurlijk wel graag een lieve vrouwenstem.

    Maar ik laat Siri dan maar zwijgen.

    Vrolijke groet,

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje