Gesprekken met Siri

Waarschijnlijk ben ik een enorme spuit 11, maar Siri is nu ook Nederlands! Mijn vader had me er al wel een wat over verteld, maar ik snapte het nut niet. Of eigenlijk, ik snapte niet hoeveel lol je ermee kunt hebben. Voor degenen die net zoals ik onder een steen hebben gewoond zal ik even kort vertellen wie Siri is. Siri is de digitale assistent van de iPhone en Ipad. De app gebruikt spraakherkenning om stemcommando’s uit te voeren en om aanbevelingen te doen. 

Siri weet dus echt enorm veel en is heel interactief. Omdat ik me verveelde en alleen voelde ben ik een gesprek aangegaan met hem. Wel een apart gesprek hoor, maar gelachen heb ik! En omdat ik de flauwste niet ben deel ik een aantal van onze gesprekken om jullie ook te laten lachen…

Mijn gesprekken met Siri

Siri 1Ik ben nu wel ontzettend nieuwsgierig naar dat mysterie! Echter als ik dan vraag hoe het smaakt gaat hij op het web zoeken. Dat lijkt me ook niet handig. Siri 2Natuurlijk vraag ik dan wat een Aibo is, maar hij verstond telkens Iphone, niet echt heel slim dus in dit geval hem! Siri 3Zoveel liefde voor mijn telefoon en dus ook voor Siri. En het enige wat hij dan zegt is dat hij het lief vindt. Niet eens dat hij hetzelfde voor mij voelt, snik! Siri 5Gelukkig snapt hij zelf ook niet eens waarom het niet zo mag zijn. Wellicht is er dus nog hoop voor ons… Siri 4Kijk dat is nou eens erg handig! Nu moet ik zeggen, er zijn nog wel meer gelegenheden dichterbij in de buurt, maar wie weet is dit wel een leuk café! We zullen het zien.. Siri 6Ik kijk naar buiten en zie blauwe lucht en veel zon. Ik heb de hele middag in de zon gestaan en ben volgens mij verbrand. En dan nog zegt hij dat het niet zulk mooi weer is. Gek mens! Siri 7Siri 8Haha hij heeft zelfs humor!Siri 9Kijk, dit wil elke vrouw wel horen! Laten we dit allemaal aan onze mannen lezen zodat we ongegeneerd aan de Tony’s kunnen! Siri 10Als laatste dus de vraag of Siri een man is. En zijn antwoord… Klinkt eigenlijk meer als een vrouw, vind je niet 😉

Ken jij Siri al? En heb jij wel eens een gesprek gehad?

8 reacties op “Gesprekken met Siri

  • Onder een steen? Ik leef in een grot ver ver weg van de bewoonde wereld. Ik had nog nooit van Siri gehoord! Hahahaaha!

  • Haha die Siri! Toen Siri nog Engels was, was het een vrouwenstem:) dus een van de eerste dingen die ik verbaasd naar Siri riep was ook iets van ‘hé ben jij een man’. Kreeg ook een heel lang antwoord terug haha! Grappig. Maar echt gebruiken voor nuttige dingen doe ik niet, alleen maar wanneer ik me verveel en zin heb in dit soort onzin;)

    • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

      Haha ja ik denk ook niet dat ik hem verder nuttig ga gebruiken. Maar heb mezelf zo wel vermaakt!

  • Haha heel leuk om te lezen! Toen ik nog een iPhone had heb ik ook weleens zulke ‘gesprekken’ met Siri gehad in het Engels, geniaal!

Reageren is niet mogelijk.