Genomineerden Dutch Mom Blog Award

De Dutch Mom Blog Awards komen er weer aan. Vorig jaar kende ik vrijwel geen van de genomineerden behalve Mommy to be. Ik was dus heel benieuwd of het dit jaar anders zou zijn!

Er worden vijf awards uitgedeeld in de volgende categorieën: Fashion & Lifestyle, Interieur & Lifestyle, Parenting, Talent Award en Beste Instagrammer (nieuw award dit jaar). Er wordt zowel een vakprijs als een publieksprijs weggegeven. De vakjury zal bestaan uit blogcoach Kirsten Jassies en marketingspecialist Bugaboo Eeke van Velsen. De publieksprijs wordt natuurlijk bepaald door degene die stemmen. De awards zullen op donderdag 17 september 2015 worden uitgereikt in de Bugaboo store in Amsterdam en zijn een intiatief van Blogstreet.

De genomineerden:

  • Fashion & Lifestyle: Elle Milla, Life with Faye, The Door in the Wall
  • Interieur & Lifestyle: Barts Boekje Junior, CITYMOM, &SUUS
  • Parenting: Famme, Kelly Caresse, Mini Me

Van 17 augustus t/m 15 september 2015 kun je op jouw favoriete blogger stemmen. Staat jouw favoriete blogger of Instagrammer niet op de lijst met genomineerden? Nomineer dan jouw favoriet van maandag 17 augustus t/m 1 september 2015 voor een Talent of Instagram Award via: info@momblogawards.nl.

De genomineerden in de categorie Parenting ken ik allemaal. Famme is echt een hele leuke site met verrassende artikelen. Kelly volg ik al erg lang en Mini Me volg ik ook al erg lang en sinds 2 maanden schrijf ik ook voor hen. Van de andere twee categorieën ken ik eigenlijk alleen Citymom. Dat vind ik wel jammer eigenlijk.

Ik weet al op wie ik ga stemmen. Stem jij?

4 reacties op “Genomineerden Dutch Mom Blog Award

Reageren is niet mogelijk.