Gender reveal party | blauw of roze?

he or she open to see op taart gender reveal

Mensen wat was ik gisteren zenuwachtig. Bij het opstaan viel het nog mee want ik had vanalles in mn hoofd wat nog moest gebeuren. Maar zodra die dingen klaar leken te zijn en de taart zijn entree maakte in huis kwamen de gezonde kriebels weer omhoog. Zou mijn gevoel dit keer ook weer juist zijn? En wordt het weer een meisje? Of was het toch wat mijn voorkeur had, een jongetje? Het kon alle kanten op al waren de meeste familieleden ervan overtuigd dat het een jongetje zou worden. Hadden ze gelijk? Of zat ik toch goed met mijn gevoel?

De gender reveal party

Zoals sommigen van jullie wel weten had ik via twitter en Instagram een oproep gedaan voor webshops waar ze dingen verkochten voor een gender reveal. Ik had uiteraard weer iets in mijn hoofd en dat bleek nog best lastig. Roze en blauwe ballonnen waren snel te vinden, maar bordjes, vlaggetjes en een tafelkleed niet. Na vele lieve tips en suggesties vond ik wel iets maar de helft wat ik wilde hadden ze niet op voorraad. Jammer. Toen ik uiteindelijk via Google image search zocht kwam ik bij J-style deco uit. Een online feestwinkel waar ze volgens mij echt meer dan 10.000 items hebben. Grote kans dat je daar dus vindt wat je zoekt. Zo ook ik! Ik kocht er bordjes (had beter de gebaksbordjes kunnen pakken, want ze waren enorm haha), ballonnen, een vlaggenslinger en een tafelkleed. Via whatsapp (dat is een extra service die ze bied) had ik contact met Jeanine de eigenaresse en zij verzekerde me ervan dat het op tijd binnen zou zijn.

img_0580

De taart heb ik laten maken door Picknick & Pie. Mijn man had woensdagavond de envelop daar al afgegeven en ik had haar de vrije hand gegeven. Uiteindelijk is dit de taart geworden en ik ben er erg blij mee! Het roze had iets duidelijker gemogen want van verderweg leek het vooral blauw haha. Maar verder enorm tevreden. Want hij was ook nog om te smullen!!

De onthulling

Waarschijnlijk heb je door gescrold tot hieronder omdat je niet kon wachten. Heel begrijpelijk hoor! Dat zou ik zelf ook doen namelijk. Ik zou het wel tof vinden als je (vooraf of achteraf) toch het filmpje kijkt. Onze reacties zijn goud waard vind ik zelf haha. En een duimpje omhoog of abonneren op mijn YouTube-kanaal is helemaal tof!

Ik durfde het bijna niet te hopen. Mijn gevoel zei tenslotte dat ik weer een meisje in mijn buik had. Maar gevoel zit ook wel eens mis blijkt. Want WIJ KRIJGEN EEN ZOON!! Oh mensen ik ben zo mega blij en mijn man ook. Hij had het niet uitgesproken, maar hij hoopte zo op een jongen. Dat leek hem gewoon erg leuk, al was hij ook echt blij geweest met een meisje. Net als ik. Mijn schoonmoeder en schoonzus wisten het al zeiden ze. Want ik lijk zo anders zwanger. Mijn huid gloeit meer en ik ben gewoon anders. Mijn vader was teleurgesteld dat het niet toch stiekem een tweeling was (haha, geintje natuurlijk ook hij vond t super) en ook mijn moeder en schoonvader waren uiteraard mega blij.

Ik belde niet al te lang daarna mijn broertje en schoonzusje op om hen het nieuws te vertellen. En ook hun reactie was goud waard. Ze hadden me op speaker gezet en toen ik vertelde dat mijn schoonzusje het goed voorspelt had klonk er een mega gejuich/gegil door de telefoon haha! Een koningskoppel hebben we dus straks. Wat een geluk ♥

img_0591

En? Had jij het goed gegokt?

73 reacties op “Gender reveal party | blauw of roze?

Reageren is niet mogelijk.