Geluksmomenten

Tijdens mijn beide depressies (zowel postnataal als eerder in mijn leven) heb ik geleerd dat het goed is om naar de dingen te kijken waar je dankbaar voor bent. Dat kunnen hele grote dingen zijn zoals een prachtige gezonde dochter, maar ook hele kleine dingen. Daarom neem ik graag de tag over die Merel van Lotus writings gemaakt heeft met prachtige geluksmomenten. 

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Ik ben een echte Spanjofiel. Het liefst ga ik daar elk jaar heen. Maar ook Texel heeft mijn hart gestolen en is toch net wat dichterbij. Eigenlijk zijn er heel veel vakantiebestemmingen die ik kan noemen. Maar dat doe ik toch maar niet want dan zijn we nog wel even bezig.

Noem 3 bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken?

Ik las de vraag in eerste instantie heel anders haha. Maar drie dingen is wel erg weinig haha.

  • Ik zou graag een natuurlijk bevalling willen meemaken. Ik weet niet precies wanneer ik deze tag online zet en of ik dan al bevallen ben van onze zoon. Maar dat is in ieder geval wel een grote wens. En best een bijzonder iets toch…
  • Verder zou ik heel graag mijn eigen bedrijfje willen. Ik heb al wel ideetjes in mijn hoofd maar dat blijft tot nu toe nog bij ideetjes en meer niet.
  • Wat ik ook graag zou willen is terug keren naar Aruba met mijn gezin samen. Niet perse om daar te wonen al lijkt me dat ook wel gaaf voor een poos. Maar in ieder geval om naar het eiland terug te keren die mij zo geholpen heeft mezelf te leren zijn.

geluksmomenten tag

Wat is je favoriete film?

Poeh. Ik heb heeeeel lang Dirty Dancing gezegd. En stiekem is dat nog steeds een van mijn favoriete films. Maar The Notebook is ook een van mijn favorieten net zoals Remember Me. Je merkt het al, ik houd van chickflick films haha!

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Onze bruiloft. Dat was echt zo’n mooie bijzondere prachtige dag! Ik heb echt van begin tot einde genoten, voelde me zo mooi en zo gelukkig. Ja dat wil ik nog wel eens beleven!

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Ik ben niet zo moeilijk wat betreft slapen. Dus voor veel lekkers mag je me wel wakker maken haha. Zolang ik het niet zelf hoef te maken, kopen of halen vind ik het prima!

Waar zou je echt niet zonder kunnen

Mijn dierbaren uiteraard. Maar een camera vind ik ook wel onmisbaar.. En internet. Nee daar wil ik ook echt niet zonder!

Wanneer voel jij je op je best?

Wanneer ik bij mensen ben die van me houden zoals ik ben. Maar ik voel me ook echt op mijn best wanneer ik met mijn camera de natuur in trek en daar allerlei moois kan vast leggen. Ik moet wel zeggen dat ik dit de laatste tijd te weinig heb gedaan. Dus een goede reminder dit!

geluksmomenten tag

Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Hm een echte angst heb ik niet. Ja ik heb de angst dat de depressie terug keert. Maar ja, daarvan kan ik eigenlijk pas op mijn sterfbed zeggen of ik hem wel of niet overwonnen heb. Verder ben ik niet zo dol op telefoneren. Dus wanneer ik een instantie of klant of iets moet bellen vind ik dat altijd lastig. Maar goed, ik doe het natuurlijk wel gewoon. Dus een echte angst is het niet.

Welke muziek of welk nummer maakt jou vrolijk?

Ik ben dol op ontzettend veel verschillend muziek. Het ligt echt aan mijn bui wat ik op dat moment beluister. Maar Latin muziek maakt me eigenlijk altijd wel vrolijk. Spaanstalig of Italiaans zoals in de film Toscaanse Bruiloft. Dat vind ik echt genieten..

Wat inspireert jou of voor wie heb je bewondering?

Het leven inspireert me. Alles om me heen. Ik baseer mijn artikelen op de blog ook op wat ik zelf beleef en ervaar in het leven. Wat betreft inspiratiebronnen in de menselijke vorm heb ik genoeg voorbeelden die ik kan noemen. Maar daar begin ik niet aan, want dat wordt zo’n mega waslijst! Om toch iets te noemen zal ik zeggen dat ik mensen bewonder die ergens voor durven te gaan. En die zich niet uit het veld laten slaan door anderen die hen het daglicht niet gunnen.

Wanneer voel jij je op je best?

10 reacties op “Geluksmomenten

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *