Gelukkig Nieuwjaar – tag

Er is een oud & nieuw tag, maar nog geen Nieuwjaarstag, daarom besloot ik om deze te maken aangezien ik graag vooruitblik en het afgelopen jaar achter me wil laten. *Edit: ik had dit artikel al helemaal geschreven en gemaakt toen ik zag dat Martine van de Fantasticmoms ook een tag had gemaakt. Omdat ik hier al zoveel werk in had zitten heb ik toch besloten gewoon deze online te zetten. Je kunt dus kiezen welke je leuker vind haha. Of je combineert ze, kan ook nog!

Welke plekken wil je dit jaar bezoeken?

Ik wil komend jaar sowieso nog een keer naar de Efteling met de kleine meid. De vorige keer vond ze het al leuk en ik denk dat ze het nu helemaal geweldig gaat vinden. Ook wil ik nog een keer naar het strand met haar en zou ik het leuk vinden als ik we een dagje gingen treinen. De Witte Dame in Eindhoven lijkt me ook leuk om eens heen te gaan, dat is nog een echt grote bibliotheek. Er zijn geen specifieke steden waar ik echt heen wil, ik vind alles wel leuk.. Vooral als ik er nog niet ben geweest. Ik wil overigens wel op vakantie naar het buitenland en dan staan Spanje, Portugal of Italië op mijn lijstje…

Welke activiteiten wil je dit jaar ondernemen?

Ik wil vaker gaan zwemmen en naar een dierentuin. We hebben een jaarabonnement gehad op Dierenrijk, maar het lijkt me leuk om juist verschillende soorten dierentuinen te gaan bezoeken. Dus dat is wel iets wat ik dit jaar wil gaan doen. Ook wil ik graag vaker een avondje of dagje met vriendinnen iets leuks gaan doen. Dat kan gewoon gezellig bij iemand thuis maar een avondje borrelen in de stad lijkt me ook wel wat. Daarnaast hoop ik komend jaar uit de ziektewet te komen zodat ik op zoek kan gaan naar werk of toch mijn fotografie bedrijfje een kans geven.IMG_0024

Zijn er recepten die je wilt uitproberen?

Stiekem houd ik best van koken en vind ik het dus erg leuk om recepten uit te proberen. Zo hebben we van een collega van Bart een lekker recept gekregen om te proberen, al ben ik bang dat Bart hem gaat inpikken voor zijn papa kookt rubriek haha. Daarnaast heeft Geertje een paar lekkere recepten op haar blog gezet vorig jaar dus daar ga ik zeker nog even gebruik van maken. Ook lijkt het me heel leuk om een keer zelf een recept te bedenken. Dus zelf dingen uitproberen en dat het dan ook nog smaakt ook haha!

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor komend jaar?

Ik heb een bucketlist en daar staat nogal veel op. Maar soms kies ik wel eens dingen uit die ik dat jaar echt wil gaan voltooien. Zo heb ik dit jaar uitgekozen om een boek te schrijven, of er in ieder geval mee te starten. En ik wil graag het babyalbum van Fay afmaken. Aangezien ze dit jaar 2 wordt lijkt me dat toch wel hoognodig anders loop ik echt veel te lang achter! Ik heb bedacht als ik nu elke maand wat foto’s af druk en daarmee bezig ga dan verdeel ik het goed en heb ik aan het einde van dit jaar een mooi babyalbum.

Met wie wil je dit jaar zeker afspreken?

Soms zijn er mensen die je heel vaak spreekt, online vooral maar die je eigenlijk bijna nooit ziet. Omdat ze te ver weg wonen of omdat het er gewoon niet van komt. Er zijn een aantal mensen waarmee ik zeker komend jaar wil afspreken, het liefst met regelmaat. Zo is er een oude vriendin/kennis, die ook mijn blog leest overigens (hoi Alexandra!) waarmee ik graag wil afspreken. Maar er zijn ook een aantal bloggers die ik graag (opnieuw) ontmoet zoals Judith, Karen, Cindy, Janske, Maya, Melissa en nog veeeeeeel meer. Dat ik je naam niet noem betekent overigens niet dat ik je niet graag ontmoet, maar de lijst wordt anders wel heel erg lang! Er zijn gewoon heel veel leuke mensen in de bloggerswereld, gelukkig maar.IMG_4481

Wat staat er op je verlanglijstje? (materialisme)

Ik zou heel graag een silhouette cameo apparaat willen hebben en een nieuwe garderobe zou ook niet mis zijn. Al heb ik een beetje mijn reserveringen tegenover het laatste omdat ik natuurlijk wil afvallen en dan is het niet handig om in een bepaalde maat veel te kopen. Dus ik ben daar voorzichtig mee. Daarnaast zou ik ook graag, als ik een grote geldprijs zou winnen een nieuwe lichtsterke lens willen kopen voor mijn camera en/of een nieuwe camera. De Canon 5D mark II staat heel hoog op mijn verlanglijst, maar die schuif ik telkens weer een jaar vooruit haha. Wat iets realistischer is, is een externe flitser zodat ik ook op feestjes binnen beter kan werken.

Wat staat er op je verlanglijstje (idealisme)

Het tegenovergestelde van materialisme is idealisme. Het heeft dus niets met dingen te maken die je kunt kopen, maar juist wat je niet kunt kopen. Zoals gezondheid. Dat is niet te koop. En dat is wel iets waar ik enorm naar verlang. Gezond zijn zowel geestelijk als lichamelijk. Dit houdt ook in dat ik de nodige kilo’s kwijt raak. Verder verlang ik ook naar de gezondheid van al mijn dierbaren. Ja daar hoor jij ook bij, aangezien je een dierbare volger/lezer bent van mijn blog.

Vul je dit lijstje ook in? Laat het me dan weten, dan deel ik hem!

15 reacties op “Gelukkig Nieuwjaar – tag

Reageren is niet mogelijk.