Geluk bij een ongeluk: wat een blunder!

Afgelopen zaterdag was een ontzettend leuke dag. Ik mocht eerst voor mijn bedrijf iemand in een 1 op 1 sessie verder helpen met zakelijk bloggen en social media. Daarna lekker samen lunchen om vervolgens naar het centrum van Eindhoven te gaan voor een zakelijke fotoshoot. De dag ging geweldig en ik voelde me top. Totdat ik me besefte dat ik wel iets heel belangrijks vergeten was… Mijn kleding voor de fotoshoot!

Na de 1 op 1 content sessie en na de lunch maakte ik mezelf klaar voor de fotoshoot. Samen met Manou (ikbengewoonik fotografie) en Chantal (bonteraaf) zou ik bij Usine in Eindhoven foto’s gaan maken voor mijn zakelijke website en social media. Ik kwam er echter achter dat ik mijn met zorg uitgezochte kleding thuis had laten liggen. En even op en neer was geen mogelijkheid. Ik baalde als een stekker maar Manou opperde om even de winkels in te duiken zodat ik eventueel iets nieuws kon kopen.

‘Even’ de winkel in..

Uit eerdere ervaring weet ik dat het voor mij niet ‘even’ de winkel in gaan is. Meestal als ik echt iets nodig heb vind ik niks. En andersom ook: heb ik niks nodig vind ik van alles. Daarnaast weet ik ook nooit goed welke maat ik moet pakken. Omdat mijn gewicht zo schommelt wissel ik ook vaak van maat. De ene keer is het een L, dan weer XL en soms zelfs groter nog.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Toch besloot ik om de gok te wagen en even de H&M in te duiken. Ik moest toch nog iets terugbrengen wat dus veel te groot was, dus twee vliegen in één klap. Wel had ik mezelf voorgenomen om echt maar 10 minuten rond te lopen. Zag ik niks leuks dan moest ik de kleding aanhouden die ik al aan had.

Geluk bij een ongeluk

Als geluk bij een ongeluk vond ik eigenlijk al vrij snel een drietal leuke dingen hangen. Aangezien ik toch voornamelijk zat ging het alleen om een bovenstuk en niet ook nog een broek. Wel wilde ik alles eerst passen want straks paste het helemaal niet. Of stond het niet leuk. Gelukkig voor mij was het deze zaterdag helemaal niet druk bij de pashokjes en was ik meteen aan de beurt. Snel even alles passen en warempel.. Het paste en stond nog leuk ook!

Binnen een kwartier was ik er weer weg met mijn mooie nieuwe aankopen. Echt een geluk bij een ongeluk, want ik had eigenlijk ook nieuwe kleding nodig maar gunde dit mezelf nooit. Nu moest ik wel en dus heb ik nu drie leuke dingen erbij!

De fotoshoot zelf was ook enorm gezellig en leuk. Maar daarover een andere keer meer (zodra ik de foto’s ook heb). Hier alvast een leuke behind the scenes..

zakelijke fotoshoot contentexpert

1 reactie op “Geluk bij een ongeluk: wat een blunder!

Reageren is niet mogelijk.