Geleefd

20140324_115340

Inmiddels is het alweer meer dan een maand geleden dat ik zelf opgenomen werd in het ziekenhuis. Tussendoor zijn we samen met Fay 4 hele dagen thuis geweest en verder was het alleen maar ziekenhuis, ziekenhuis en nogmaals ziekenhuis. Niet nodig om te zeggen dus dat we heel dat ziekenhuis gebeuren beu zijn. Gisteren hebben we ook te horen gekregen dat we nog minstens tot 4 april in het ziekenhuis zullen blijven want nadat ze wel 3x veranderd zijn van mening over de lengte van de kuur van Fay is nu uiteindelijk toch maar besloten om in plaats van 2 weken de kuur te doen toch maar 3 weken te doen.

Als dat het beste is voor ons meisje dan zijn wij het daar uiteraard mee eens, maar leuk is anders. We hadden zo gehoopt op komende  vrijdag of anders de maandag na het weekend. Maar helaas. Toch nog een week langer in het ziekenhuis wat dus ook betekent dat we nog langer moeten gaan goochelen qua avondeten. Dat we nog langer onze familie lastig moeten vallen met ritjes van en naar het ziekenhuis om mij te brengen en/of halen. Het betekent ook nog langer luisteren naar wat de verpleegsters het beste vinden qua verzorging voor Fay.. Het betekent dus gewoon nog langer geleefd worden!
20140324_115340

Wat betreft de verzorging voor Fay.. Ik ben van mening dat ze overdag in het licht moet slapen en in de avond/nacht in het donker. Echter zijn ze hier natuurlijk van het gemak en als Fay onrustig is dan gaat de kamer op donker zodat ze rustig wordt en gaat slapen. Ben ik het niet mee eens, aangezien ik graag een dag/nacht ritme wil voor Fay. Tenslotte zullen we over iets meer dan een week haar thuis hebben als alles goed verloopt en dan heb ik toch echt geen zin om helemaal opnieuw te moeten beginnen. Maar goed, ook dit hoort een stukje bij het geleefd worden…

Elke dag ziet er voor mij/ons hetzelfde uit. Nu heeft Bart wel zijn werk sinds deze week weer dus dat is voor hem ook wel prettig. Maar ik word wakker, laat me naar het ziekenhuis brengen en daar blijf ik dan totdat Bart er ook is en we een paar uur later naar huis gaan. Ik heb hier wel mijn laptop.. Maar ja, geen lekkere bank, geen douche, geen keuken om daar te rommelen, geen winkel om de hoek zodat ik daar even heen kan.. Elke dag lijkt op de vorige en morgen lijkt weer op vandaag.

Begrijp me niet verkeerd, ik doe dit met alle liefde voor ons meisje. Voor haar alleen de beste zorg en die heeft ze op dit moment hier!! Maar leuk is anders en ik ben echt wel toe aan die roze wolk. Lekker samen met ons gezinnetje ons eigen leventje weer oppakken.. Maar goed daarvoor heb ik nog even een dosis geduld nodig. En mijn laptop… Want die trekt me door de dagen heen *wink*

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Jess op 27 maart 2014 om 07:51

  Oh meid, wat rot dat Fay nog een week langer in het ziekenhuis moet blijven. Je wordt idd echt geleefd dan. Ik zou helemaal gek worden. En het ziekenhuis is al zo’n rotplek om te verblijven. Ik heb van week 27 tot een week na Sam’s geboorte af en aan in het ziekenhuis gelegen. Soms mocht ik even naar huis maar moest me dan nog iedere dag melden. Nou echt, ik krijg nu spontaan uitslag als ik naar het ziekenhuis moet. Maar wat je zegt, dit is het beste voor Fay. Hang in there! X

 2. Happy Lioness op 27 maart 2014 om 08:34

  Oh meid ik kan me zo voorstellen dat je het beu bent. Nog even volhouden. Hopelijk mag je vanaf 4 april lekker lang op die roze wolk zitten. Knuffel.

 3. Linda op 27 maart 2014 om 08:54

  Ik zou niet weten wat ik hier op moet reageren. Heb het gelukkig niet zelf meegemaakt, toch een berichtje om te laten weten dat ik aan jullie denk. Heb je weer wat te lezen 🙂

 4. Whitney op 27 maart 2014 om 09:41

  Het is zo dubbel, het is het beste voor Fay. Laten we het daar maar op houden. Vind het wel heel vervelend voor slaap ritme, thuis heb je de rust van jezelf komt wel goed.

 5. Insoon op 27 maart 2014 om 11:09

  Ja, dit is niet zoals je het van tevoren bedacht had hè. In plaats van lekker te genieten met z’n drietjes, zijn er veel zorgen en ziekenhuisbezoekjes. Hopelijk slaat de behandeling goed aan bij Fay en gelukkig heb je familie om je heen die je vast met liefde naar het ziekenhuis brengen. Nog even volhouden meis en hopelijk mag Fay dan volgende week eindelijk weer met jullie mee naar huis!!

  liefs Insoon

 6. Healthy Mommy op 27 maart 2014 om 14:12

  Als jij aangeeft dat je graag wil dat Fay een dag/nachtritme aanleert, dan hebben ze daar naar te luisteren. Verpleegkundigen willen zo efficiënt mogelijk werken, begrijpelijk, maar wel tot een bepaalde hoogte. Nog even een goede week ziekenhuis en dan hopelijk naar huis.. Het is het beste voor Fay en die knokt zichzelf er ook maar mooi doorheen!

 7. iliveformydreams.com op 27 maart 2014 om 20:56

  Rot zeg dat jullie toch langer moeten blijven! En wat vervelend dat zo geleefd worden lijkt me. Ik denk ook dat ze naar JULLIE moeten luisteren qua dag/nacht ritme. Het is ten slotte jullie keuze en jullie kindje 🙂

 8. Michelle op 28 maart 2014 om 20:25

  Wat jammer dat ze niet naar jullie luisteren, het is immers jullie kindje. Hopelijk dat jullie er snel weg kunnen..

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje