Geen rokjes maar jurkjes!

IMG_4405

De afgelopen dagen werden we weer doodgegooid met de term #rokjesdag. Op elke social media kwam het wel voorbij en ik heb ook een vrij groot aantal blogs erover gezien. Hartstikke leuk hoor die rokjes, maar daarvoor vond ik het nog te fris dus hield ik het zelf bij een jurkje voor zowel mij als mijn dochtertje. Daarbij zeg ik natuurlijk niet dat de haren gewoon nog metersdik op mijn benen stonden dus ik mezelf ook niet in een rokje kón vertonen..

Daarom dan ook de titel ‘geen rokjes maar jurkjes’. Ik draag zelf sowieso eigenlijk amper rokjes, ik ben er gewoon niet het type voor. Of ik vind gewoon niet het juiste rokje, dat kan ook. Ik draag dus het liefste jurkjes, met een legging eronder of panty. Mijn dochtertje draagt wel rokjes, stoere spijkerrokjes meestal. Maar doordat ze nog niet loopt kruipen die dingen steeds omhoog op en is een jurkje of een broekje gewoon veel mooier. IMG_4405Qua jurkjes heeft ze tegenwoordig ook gewoon maat 80. Jaja, ze groeit wel die kleine meid, al is het gestaag! Nu vond ik onlangs een heel mooi jurkje terug in maatje 68. Veel te klein dus en normaal gaat hij de kist in richting zolder. Maar dit keer deed ik het anders, ik vond hem te mooi om op zolder te laten liggen dus ik besloot hem weg te geven via InstagramjurkjesSchattig toch dit jurkje?

Ja, ik ben fan! En hoop dan ook dat de komende dagen, weken, maanden? er steeds meer #rokjesjurkjesdagen komen!

Draag jij graag jurken?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Daantje op 11 april 2015 om 09:14

  Wat een leuk idee om het op die manier weg te geven 😀

 2. Janske op 11 april 2015 om 09:20

  Ik draag in de zomer soms jurken en rokjes net leggings eronder… in de winter vooral broeken. Lief jurkje voor #instageeftdoor leuk dat je meedoet!

 3. Dina op 11 april 2015 om 10:02

  Oh ik hoop ook dat het de komende tijd zo prachtig mooi weer blijft. Ik draag eigenlijk het liefst broeken en anders inderdaad jurkjes. Ik weet nooit wat ik boven een rokje aan moet trekken. 😛

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 april 2015 om 20:34

   Dat heb ik dus ook! Draag vooral broeken maar met het mooie weer dan zijn jurkjes zeker favo!

 4. Cindy op 11 april 2015 om 10:28

  Ik draag alleen jurkjes op vakantie of tijdens feestje, ik ben meer een broekenvrouw. En rokjes ook echt alleen maar op vakantie, verder nooit. Schattig jurkje wat je weg geeft trouwens

 5. Anita op 11 april 2015 om 11:12

  Rokken draag ik bijna nooit meer, heb er wel genoeg in de kast liggen. Jurken iets vaker maar dan meestal voor speciale gelegenheden of als het echt super warm is. Lief dat je het jurkje weggeven hebt!

 6. Rory op 11 april 2015 om 11:22

  Jajaja, ik ben dol op jurkjes (en rokjes). Fijn dat die tijd er weer aan zit te komen. Vandaag dan weer even niet. Gisteren had ik trouwens gewoon een spijkerbroek aan hoor. Wel met een hemdje (en t-shirt erboven). En toen we uiteindelijk op het terras zaten (vriendin en ik hadden een werkbespreking) ging het t-shirt wel even uit. De benen bruinen een andere keer wel bij:)

 7. Michelle op 11 april 2015 om 11:44

  Wat een schattige outfits! Ik draag graag rokjes en jurkjes en ze nemen dan ook een groot gedeelte van mijn kleding kast over. Helaas draag ik ze lang niet meer zoveel, komt vast door de lang winterperiode. Nu de zon weer meer schijnt komen ze langzaam weer naar voren..

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 11 april 2015 om 20:35

   Ja gelukkig, steeds meer rokjes en jurkjes weer, haal ze maar onder het stof vandaan!

 8. Sonja op 11 april 2015 om 15:34

  Mijn kleine dame is echt een rokjes/jurkjesmeisje. Het is een poppetje, dus ik wil dat een beetje compenseren door het allemaal wat stoerder te kleden (en niet te lieflijk), maar mevrouw wordt wild van roze,dus ik schat in dat we volgend jaar prinsessenrokjesdag hebben 😉 Overigens liep ik gisteren ook rond in een jurkje.hihi

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje