Geen rokjes maar jurkjes!

De afgelopen dagen werden we weer doodgegooid met de term #rokjesdag. Op elke social media kwam het wel voorbij en ik heb ook een vrij groot aantal blogs erover gezien. Hartstikke leuk hoor die rokjes, maar daarvoor vond ik het nog te fris dus hield ik het zelf bij een jurkje voor zowel mij als mijn dochtertje. Daarbij zeg ik natuurlijk niet dat de haren gewoon nog metersdik op mijn benen stonden dus ik mezelf ook niet in een rokje kón vertonen..

Daarom dan ook de titel ‘geen rokjes maar jurkjes’. Ik draag zelf sowieso eigenlijk amper rokjes, ik ben er gewoon niet het type voor. Of ik vind gewoon niet het juiste rokje, dat kan ook. Ik draag dus het liefste jurkjes, met een legging eronder of panty. Mijn dochtertje draagt wel rokjes, stoere spijkerrokjes meestal. Maar doordat ze nog niet loopt kruipen die dingen steeds omhoog op en is een jurkje of een broekje gewoon veel mooier. IMG_4405Qua jurkjes heeft ze tegenwoordig ook gewoon maat 80. Jaja, ze groeit wel die kleine meid, al is het gestaag! Nu vond ik onlangs een heel mooi jurkje terug in maatje 68. Veel te klein dus en normaal gaat hij de kist in richting zolder. Maar dit keer deed ik het anders, ik vond hem te mooi om op zolder te laten liggen dus ik besloot hem weg te geven via InstagramjurkjesSchattig toch dit jurkje?

Ja, ik ben fan! En hoop dan ook dat de komende dagen, weken, maanden? er steeds meer #rokjesjurkjesdagen komen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Draag jij graag jurken?

10 reacties op “Geen rokjes maar jurkjes!

 • Ik draag in de zomer soms jurken en rokjes net leggings eronder… in de winter vooral broeken. Lief jurkje voor #instageeftdoor leuk dat je meedoet!

 • Oh ik hoop ook dat het de komende tijd zo prachtig mooi weer blijft. Ik draag eigenlijk het liefst broeken en anders inderdaad jurkjes. Ik weet nooit wat ik boven een rokje aan moet trekken. 😛

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Dat heb ik dus ook! Draag vooral broeken maar met het mooie weer dan zijn jurkjes zeker favo!

 • Ik draag alleen jurkjes op vakantie of tijdens feestje, ik ben meer een broekenvrouw. En rokjes ook echt alleen maar op vakantie, verder nooit. Schattig jurkje wat je weg geeft trouwens

 • Rokken draag ik bijna nooit meer, heb er wel genoeg in de kast liggen. Jurken iets vaker maar dan meestal voor speciale gelegenheden of als het echt super warm is. Lief dat je het jurkje weggeven hebt!

 • Jajaja, ik ben dol op jurkjes (en rokjes). Fijn dat die tijd er weer aan zit te komen. Vandaag dan weer even niet. Gisteren had ik trouwens gewoon een spijkerbroek aan hoor. Wel met een hemdje (en t-shirt erboven). En toen we uiteindelijk op het terras zaten (vriendin en ik hadden een werkbespreking) ging het t-shirt wel even uit. De benen bruinen een andere keer wel bij:)

 • Wat een schattige outfits! Ik draag graag rokjes en jurkjes en ze nemen dan ook een groot gedeelte van mijn kleding kast over. Helaas draag ik ze lang niet meer zoveel, komt vast door de lang winterperiode. Nu de zon weer meer schijnt komen ze langzaam weer naar voren..

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja gelukkig, steeds meer rokjes en jurkjes weer, haal ze maar onder het stof vandaan!

 • Mijn kleine dame is echt een rokjes/jurkjesmeisje. Het is een poppetje, dus ik wil dat een beetje compenseren door het allemaal wat stoerder te kleden (en niet te lieflijk), maar mevrouw wordt wild van roze,dus ik schat in dat we volgend jaar prinsessenrokjesdag hebben 😉 Overigens liep ik gisteren ook rond in een jurkje.hihi

Reageren is niet mogelijk.