DD: geen huisdieren maar gezinsleden

December-Daily-nieuw-e1417535224395

Ik ben opgegroeid met dieren in huis. Ik ben niet anders gewend en ik zou ook niets anders willen. Echter is dat niet het enige.. Ik ben ook opgegroeid met het idee dat zij bij het gezin horen. Ze zijn voor ons dus niet alleen maar huisdieren maar gezinsleden. Deze kerst zijn we dan ook sowieso 1 dag thuis en kunnen we samen met hen genieten. Zij zullen dan ook iets extra’s krijgen en lekker verwend worden….

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 16uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily geen huisdieren maar gezinsleden

geen huisdieren maar gezinsledenOnze hond Lucky is een echte fotomodel. Als ik met de camera in de weer ben gaat hij altijd zo voor me zitten. Je zult begrijpen dat ik dus ook al veel foto’s van hem heb in deze positie hihi..

Jeroentje het konijn is de deugniet in het huis. En ik ben bang dat Fay teveel van hem oppikt haha, zij wordt ook al een deugniet. Je ziet hem hier nu de eettafel likken. Hij is op de stoel gesprongen en rook restjes pepernoot dus die moest hij natuurlijk even opeten. Heerlijk gek beest!

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jenn op 17 december 2014 om 16:35

  Leuke foto’s! Lucky zit er inderdaad bij als een model!

 2. Marion op 17 december 2014 om 17:12

  Ooooh! Fay is al zo schattig! Deze twee ook nog??? Ik kom bij jullie wonen! 😉

 3. Daantje op 17 december 2014 om 18:13

  Leuk zeg!! ik ervaar het precies zo met de hond van mijn ouders. Ik noem hem zelfs “ome Spikey”. Met onze konijnen heb ik het dan weer veel minder…

 4. Sas op 17 december 2014 om 20:59

  Leuke foto’s! Ik denk er net zo over, het zijn onze gezinsleden 🙂

 5. Michelle op 18 december 2014 om 12:02

  Leuke foto’s! Fijn om te lezen dat meer mensen hun dieren als gezinsleden beschouwen ipv ‘het zijn maar dieren’.

 6. Simone op 18 december 2014 om 14:38

  Bij mij zijn mijn hond, konijn en hamster ook gezinsleden! Ze horen er gewoon bij vind ik.

 7. Whitney op 3 januari 2015 om 22:48

  Onze Castro (kater) is ook echt een gezinslid. Vind het ook fijn om een hem erbij te hebben. Hoop in de toekomst nog meer huisdiergezindsleden hihi

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje