DD: geen huisdieren maar gezinsleden

Ik ben opgegroeid met dieren in huis. Ik ben niet anders gewend en ik zou ook niets anders willen. Echter is dat niet het enige.. Ik ben ook opgegroeid met het idee dat zij bij het gezin horen. Ze zijn voor ons dus niet alleen maar huisdieren maar gezinsleden. Deze kerst zijn we dan ook sowieso 1 dag thuis en kunnen we samen met hen genieten. Zij zullen dan ook iets extra’s krijgen en lekker verwend worden….

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 16uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily geen huisdieren maar gezinsleden

geen huisdieren maar gezinsledenOnze hond Lucky is een echte fotomodel. Als ik met de camera in de weer ben gaat hij altijd zo voor me zitten. Je zult begrijpen dat ik dus ook al veel foto’s van hem heb in deze positie hihi..

Bol AlgemeenBol Algemeen

Jeroentje het konijn is de deugniet in het huis. En ik ben bang dat Fay teveel van hem oppikt haha, zij wordt ook al een deugniet. Je ziet hem hier nu de eettafel likken. Hij is op de stoel gesprongen en rook restjes pepernoot dus die moest hij natuurlijk even opeten. Heerlijk gek beest!

 

7 reacties op “DD: geen huisdieren maar gezinsleden

Reageren is niet mogelijk.