Geef een ster cadeau (met kerst)

Mijn kinderen kijken wanneer ze buiten zijn altijd naar boven. Overdag om naar vliegtuigen, vogels en ander moois te kijken en zodra het donker wordt om de maan te zoeken en vooral de sterren. Aangezien er een aantal dierbaren ‘een sterretje’ zijn geworden wordt ook vaak benoemd wie ze zien. Hoe gaaf is het dan dat wanneer ze na de kerst naar boven kijken ze hun eigen ster kunnen zien.

Een uniek cadeau

Altijd rondom de feestdagen (en eigenlijk al ver daarvoor) begint de cadeau gekte. Want wat gaan we de kinderen geven namens Sinterklaas? En leggen we ook nog iets onder de kerstboom? Wat betreft het geven van cadeaus houden we ons vaak aan de regel van 5; ze krijgen iets wat ze willen, wat ze nodig hebben, om te dragen, om te lezen en om te doen. Zodat het niet alleen maar speelgoed is.

Ook zijn we altijd op zoek naar een uniek en origineel cadeau. Daarom komt er nu ook zoiets onder de kerstboom te liggen. We geven Fay en Milo namelijk een ster cadeau. Een echte ster aan de hemel die nu geregistreerd staat op hun naam en waar ze naar kunnen kijken wanneer ze willen.

Online Star Register (OSR)

Op de website van Online Star Register kun je jouw eigen stralende ster aan de hemel registeren. Voor jezelf of juist als uniek, eeuwig geschenk voor dierbaren. Ik vind het geven van een ster iets magisch en vooral erg persoonlijk. Je kunt een ster geven als letterlijk en figuurlijk lichtpuntje in moeilijke tijden, maar zeker ook in mooie tijden. Zo biedt OSR cadeaus aan voor maar liefst 18 verschillende gelegenheden, zoals Valentijnsdag, Kerst, een verjaardag, een geboorte of juist een overlijden.

OSR kerst cadeaupakket

Het kerst cadeaupakket ontvang ik in een stevige onherkenbare envelop die door de brievenbus past. Erg handig want zo hoef je er niet voor thuis te blijven en je ziet ook niet aan de buitenkant wat erin zit. Bij het openen van de envelop valt me op dat het mapje ook nog eens in een mooie rode cadeauverpakking zit. Deze zal straks dus erg mooi onder de kerstboom passen.

Dan de inhoud van het OSR kerst cadeaupakket:

  • persoonlijk certificaat met daarop oa de coordinaten van de ster en natuurlijk ook de naam
  • gepersonaliseerde brief
  • gepersonaliseerd kaartje met een eigen gekozen tekst
  • draaibare sterrenkaart
  • ORS code informatieblad
  • Glow in the dark sticker

Bij het cadeaupakket kun je jouw ster zoeken met de OSR Star Finder App, One Million Stars browser app en krijg je ook een eigen Sterrenpagina. Vooral de OSR Star Finder App is erg gaaf, want je kunt daarmee jouw ster op ieder moment van de dag bekijken. Zitten er dus wolken voor de sterren kun je toch jouw eigen ster zijn. Daarnaast kun je in het register ook allerlei andere sterren opzoeken. Echt leuk!

Op zoek naar een kerst cadeau?

Dus ben jij nog op zoek naar een uniek en tof kerstcadeau voor je kinderen of een andere dierbare? Geef dan dit mooie lichtpuntje cadeau en bestel het kerst cadeaupakket via het OSR cadeaupakket order formulier.

1 reactie op “Geef een ster cadeau (met kerst)

Reageren is niet mogelijk.