DD: gedicht slaap zacht

Vandaag wil ik starten met de December Daily. Waarom? Omdat het voor mij niet goed voelt om deze dag te starten met iets anders dan een eerbetoon aan een heel dapper meisje en wellicht nog dappere ouders. Mensen roepen wel eens dat Social Media tijdsverspilling is en ja.. het voelt soms ook zo. Maar gisterenavond zag je de kracht ervan. Zonder verder namen te noemen, de mensen die actief zijn op Instagram/Twitter en mij volgen weten wel hoe of wat, wil ik daarom vandaag mijn woorden delen.

Woorden in de vorm van mijn December Daily. Omdat dit dus OOK het echte leven is. Omdat dit dus OOK bij mijn december hoort. December is voor mij al 12 jaar lang geen maand waarin alleen iets gevierd wordt. Bijna 12 jaar geleden kwam er een kleine ster in de hemel bij. Tien jaar geleden een wat grotere.. En gisteren…….

Gedicht slaap zacht

slaap zacht gedichtGeïnspireerd door de woorden van Woordkunsten kwam dit uit mijn vingers. Het zal niets helpen in het verdriet, maar wellicht wel een klein beetje de steun geven die ik ermee bedoel.

11 reacties op “DD: gedicht slaap zacht

Reageren is niet mogelijk.