Gedicht | Een traan

gedicht-de-traan

Vandaag deel ik een gedicht die ik zelf een aantal jaren terug schreef. Eens een keer wat anders dan de “standaard” artikelen over baby’s, zwanger zijn en peuters haha. Al vind ik die net zo leuk om te schrijven hoor šŸ˜‰

Tijdens het doorspitten van mijn externe harde schijven kwam ik een mapje tegen met gedichten. Vroeger schreef ik echt heel vaak gedichten om zo mijn emoties en gedachten kwijt te kunnen. Eigenlijk zonde dat ik het niet meer doe, want het hielp wel! Een van de gedichten die ik tegenkwam was die van ‘de traan’.Ā Ik schreef hem in 2006 en weet eigenlijk de aanleiding niet meer. Maar ik kreeg er toentertijd welĀ complimenten over. Dat weet ik dan wel nog.

De traan

Stiekem ben ik heel benieuwd naar wat je ervan vindt. Dus laat je reactie achter.. Mocht je hem willen delen, dat mag. Maar dan graag met deze afbeelding en zonder aanpassingen šŸ˜‰

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieƫn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Nicole op 27 september 2017 om 07:39

  Wow.. hij komt keihard binnen! Slik!!

 2. Marijke op 27 september 2017 om 10:49

  Ik vind hem heel mooi Nicole, heeeeeeeel mooi!

 3. Simone | All Day Jewels op 27 september 2017 om 19:13

  Wat een ontzettend mooi gedichtje zeg!

 4. Jessica op 29 september 2017 om 23:28

  Wauw heel erg mooi! Ik wil wel meer van die gedichten lezen als dat mag šŸ™‚

Laat een reactie achter

Ā© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje