Gedicht | Een traan

Vandaag deel ik een gedicht die ik zelf een aantal jaren terug schreef. Eens een keer wat anders dan de “standaard” artikelen over baby’s, zwanger zijn en peuters haha. Al vind ik die net zo leuk om te schrijven hoor 😉

Tijdens het doorspitten van mijn externe harde schijven kwam ik een mapje tegen met gedichten. Vroeger schreef ik echt heel vaak gedichten om zo mijn emoties en gedachten kwijt te kunnen. Eigenlijk zonde dat ik het niet meer doe, want het hielp wel! Een van de gedichten die ik tegenkwam was die van ‘de traan’. Ik schreef hem in 2006 en weet eigenlijk de aanleiding niet meer. Maar ik kreeg er toentertijd wel complimenten over. Dat weet ik dan wel nog.

De traan

Stiekem ben ik heel benieuwd naar wat je ervan vindt. Dus laat je reactie achter.. Mocht je hem willen delen, dat mag. Maar dan graag met deze afbeelding en zonder aanpassingen 😉

4 reacties op “Gedicht | Een traan

Reageren is niet mogelijk.