Smile Sunday #8 geboortereportage, newborn en zon

Yet another Sunday! En dit keer een zondag waarop de zon als het goed is ook volop schijnt! Gisteren was het dan wel weer even een mindere dag, maar volgens mij komt het mooie weertje er wel aan hoor! Ik heb in ieder geval flink genoten van de zon en ik hoop jij ook…

♥ Voor het eerst weer BBQen!

♥ Mijn eerste geboortereportage was afgelopen week, hoe bijzonder! geboortereportage

Bol AlgemeenBol Algemeen

♥ Lekker in het gras spelen met de kleine meid.

♥ Gourmetten met vrienden

♥ Lightroom 5!

♥ De Newborn Workshop die ik had bij Jessica Fotografie, zoveel geleerd weer! newborn

♥ Macaroni Carbonera!

♥ De zon.

♥ De zon.

♥ …

Geniet jij ook zoveel meer als het zonnetje schijnt?

4 reacties op “Smile Sunday #8 geboortereportage, newborn en zon

Reageren is niet mogelijk.