Geboortenieuws: Carmelina is bevallen!

Dit keer niet het woord aan Carmelina zelf want zij zit heerlijk op haar blauwe wolk en geniet van haar kraamtijd. Maar dit nieuws is té leuk om niet te delen. Ik heb namelijk geboortenieuws! Stiekem is de kleine man al meer dan twee weken geleden geboren, maar nu mag ik het dus de online wereld in knallen. Op 4 maart 2023 om 03.41 uur is het zoontje van Carmelina en Bas geboren.

Uitgerekende datum

Ze zeggen wel eens dat bevallen op de uitgerekende datum een unicum is. Slechts 4% bevalt werkelijke op de uitgerekende datum. Nou wil het toeval dat ik zelf op de uitgerekende datum van mijn zoontje ben bevallen, mijn schoonzusje is op de uitgerekende datum bevallen van haar dochtertje en nu… Carmelina is óók op de uitgerekende datum bevallen!

En de naam is…

Foss.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Voluit is het zelfs Foss Benjamin. Twee prachtige namen voor een prachtig ventje. En ik kan het weten, deze suikertante mocht afgelopen donderdag al op kraamvisite komen! Dus ik heb met lieve kleine Foss ook al heerlijk mogen knuffelen.

Vooruit geschreven

Omdat Carmelina al heel slim een aantal blogs vooruit heeft geschreven (een dag voor de bevalling haha) komen er de komende tijd gewoon elke zondag blogs online uit de hand van Carmelina. Waaronder een blog over de babykamer, inclusief foto’s!

Zodra ze er zin en tijd voor heeft komt ook het bevallingsverhaal online en nog veel meer, dus jullie zijn voorlopig nog niet af van deze lieverd en haar leuke schrijfsels.