Geboortekaartje

Alvast mijn excuses voor de slechte kwaliteit foto’s. Ik ben de oplader van mijn Canon 650D kwijt dus moet het doen met een kleine Olympus die het niet zo goed doet! Plus ik heb de foto’s een beetje in een haast gemaakt…

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is de envelop van de kaart. Op de sticker stond dan het adres van de mensen gedrukt die hem via de post kregen.  Sommige mensen hebben hem zo gekregen van ons of via 1 van de ouders.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is de achterkant van de kaart, of de voorkant wat je zelf wilt haha. Daar staat uiteraard haar naam op, de letters hebben allemaal een ander patroon waarvan sommige patronen weer terug komen op de voorkant van de kaart. Ook zit er telkens een klein detail bij de letter, dat kun je het beste zien bij de F denk ik.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is het overzicht van de voorkant van de kaart, als mensen de envelop openden zagen ze als eerste de newbornfoto van Fay! Met daar ook de stempel bij, die je ook terugzag op onze trouwkaart!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHier zie je dus die “voorkant” uitgelicht.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat we ook leuk vonden was de tekst “Simpelweg gelukkig zijn” in de kaart. Deze zin kwam ook voor op onze trouwkaart en dit was het idee van degene die de kaart voor ons heeft ontworpen. Erg goed idee, al vonden we zelf!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dan hier een gedichtje, de rusttijden vermeld en ons adres. Ook staan er in het vierkantje de geboortedatum, de tijd en het geboortegewicht vermeldt.
Omdat het gedichtje waarschijnlijk niet goed te lezen is, hieronder even alsnog het gedichtje:
Ik vond het fijn
om zo lang bij mama te zijn.
Maar nu ik ook mijn papa ken
ben ik blij dat ik geboren ben!

Wat  vinden jullie van ons kaartje?

16 reacties op “Geboortekaartje

Reageren is niet mogelijk.