Geachte familie mug

Geachte familie mug,

Sinds de lente zijn intrede heeft gedaan in dit land hebben jullie je intreden gedaan in mijn huis. Ik ben normaal de flauwste niet, maar dit had best aangekondigd mogen worden. Nee, zonder enige waarschuwing werd ik wakker op een zaterdagochtend en ontdekte ik jullie.

Of nou ja, niet jullie zelf want om een of andere reden doen jullie enorm je best om je schuil te houden. Best gek, want normaal gesproken laten gasten zich graag zien. Zoals meneer spin in de badkamer en mevrouw vlieg en haar familie. Met hen ben ik ook niet altijd even blij maar zij doen tenminste niet stiekem.

familie mugMaar goed, ik ontdekte dus de bulten.. en de jeuk. Zo wist ik dat jullie er waren. Al had ik eerst het idee dat er misschien niet een hele familie was. Maar wellicht slechts 1 of twee muggen. Echter nu we een paar weken verder zijn ben ik ervan overtuigd dat het wel een familie moet zijn. Of misschien zelfs wel meerdere families.

Ik zit namelijk elke ochtend op mijn hand en polsen onder de muggenbulten en ook mijn armen zijn de sjaak. Ik word gek van al het krabben en weet soms van gekkigheid niet meer wat ik ermee moet doen. Tot nu toe heb ik nog geen maatregelen genomen, om eerlijk te zijn weet ik niet goed wat ik kan doen om mijn bloed minder lekker te maken…

Maar eerdaags krijg ik tips en dan zal het voor jullie, familie mug, geen pretje meer zijn! Dus vooruit, ik geef jullie nog een kans. Vertrek net zo stil als jullie gekomen zijn en ik zal het daarbij laten. Blijven jullie echter? Dan ga ik elk middeltje uitproberen die er is.. en geloof me: it ain’t gonna be pretty for you!

Met jeukende vriendelijke groeten,

Nicole, de vrouw met het lekkere bloed.

11 reacties op “Geachte familie mug

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *