Gastblog bij goyvon.com

missbroekie-1024x768

Een paar dagen geleden kreeg ik een e-mail van Yvonne van Goyvon over de gastblog die ik 2 jaar geleden schreef. Ze is van website veranderd en zou mijn blog opnieuw gaan publiceren vandaag. Yvonne heeft een reisblog en woont zelf in China. Ze vertelt de leukste, raarste en grappigste verhalen over haar tijd daar en ik lees regelmatig haar blogs. Ook schreef ik dus 2 jaar geleden een gastblog over mijn tijd op Aruba. Ik had alleen geen idee meer wat ik nu precies geschreven had…

Maandag kwam de blog opnieuw online op haar website en ik checkte telkens weer de site om te zien of hij er al stond. Iets na elven stond hij erop en kon ik hem lezen. Heel grappig om te lezen wat ik 2 jaar terug schreef. Dit omdat er in die tijd toch al zoveel veranderd is. Zo ben ik in die tijd getrouwd, heb ik een kind gekregen, woon ik ergens anders en zal zo’n avontuur zoals toen niet snel meer gebeuren.

Ik schrijf ook in de blog dat mijn tijd daar echt mijn kijk op de wereld heeft veranderd. Dat ik meer geniet van de kleine dingen en leef in het hier en nu. Dat gevoel heb ik, ondanks mijn PND, toch wel vastgehouden. Ik had een enorm minderwaardigheidscomplex en ook al voel ik me falend en ben ik op zoek naar mezelf, ik kom wel voor mezelf op.

Wat ik ook mooi vind is dat de vriendschappen voor het leven die ik toen omschreef er nu nog steeds zijn. Je merkt vaak na zoiets dat je denkt vrienden voor het leven te hebben gevonden, maar achteraf verwaterd toch het contact. Uiteraard is dat wel met een paar mensen die ik daar heb leren kennen gebeurd, maar ik heb er wel 3 hele lieve vriendinnen aan overgehouden. Daarmee heb ik onlangs nog afgesproken en het was weer Arubaans gezellig!

“Fijne gesprekken, Bugaloe lunch, strandwandeling, goed lijf mooi leven, the move, CULO, I’ve got the power, paddock, vodka 7-up, Bingo’s, Saté-menu XXXL, Kerstbazaar, 080, malibu ananassap, Moomba, eyecontact, hooiberg, 562, picture time, merry x-mas, jump jump jump, I’m singing in the rain, I’m hot, first impression doesnt always count, spierpijn, geduld, rembrandt, dance my ass off, aftellen, kaartjes DJ Tiesto World Tour, kerstmuts, mini kerstboom, big ass kerstboom, presents, enzovoort…“

Benieuwd geworden naar de rest van de blog die ik voor Yvonne schreef? Klik dan hier om hem te lezen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Miranda op 3 september 2014 om 09:55

  Wat leuk, zo’n gastblog. Lijkt me tof om nu nog eens terug te lezen:)

 2. Lief meisje op 3 september 2014 om 10:04

  Ik heb hem gisteren terug gelezen. En moest gelijk denken dat er in jouw leven inmiddels zo veel is veranderd.

 3. Madelon op 3 september 2014 om 12:23

  Wat leuk om dat terug te lezen. Bijzonder ook dat er binnen relatief korte tijd veel kan veranderen hihi.

 4. Zoë-Amber op 3 september 2014 om 13:43

  Wat een trip down memory lane!!
  Superleuk zoiets – en mooie blog ook :O

 5. klavertjevier op 4 september 2014 om 11:29

  Wat leuk om terug te lezen,
  en wat leuk dat je er 3 hele lieve
  vriendinnen aan over gehouden hebt in Aruba.

  en wat veranderd er veel na een paar jaar.. 😉

  Leuke blog!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje