Milo als model | Galaxy collectie Lucky No7

Begin oktober was het zover. Milo mocht model zijn voor Lucky No7, voor hun nieuwe Galaxy collectie. Mijn lieve vriendinnetje Jennifer werkt daar sinds een tijd en zocht nog een jongetje in maat 62/68. Ze dacht direct aan Milo… Aangezien ik Lucky No7 echt een top merk vind en ik wel een aantal mooie foto’s van Milo wilde zei ik natuurlijk direct ja.

Milo kreeg twee ontzettend leuke outfits aan. Eentje uit een collectie die al een poosje te koop is en eentje uit de allernieuwste collectie: Galaxy. Nadat hij model mocht staan (oftewel liggen haha) kon ik het ook niet laten om een aantal dingen aan te schaffen van Lucky No7. Zo heb ik het colbertje wat hij op de foto aan heeft gekocht, twee onesies en een shirt. En de onesie van de Galaxy collectie die ga ik ook nog kopen, want die is gewoon te leuk!

Milo als model

Omdat ons mannetje gewoon echt de leukste is kan ik het natuurlijk niet laten een aantal foto’s van hem te delen met jullie.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Milo als model | Galaxy collectie Lucky No7 Milo als model | Galaxy collectie Lucky No7 Milo als model | Galaxy collectie Lucky No7 Milo als model | Galaxy collectie Lucky No7

Galaxy collectie Lucky No7

De Galaxy collectie is vanaf 7 december te koop onder andere via Lucky No7.

Galaxy collectie Lucky No7 Galaxy collectie Lucky No7 Galaxy collectie Lucky No7Galaxy collectie Lucky No7 Galaxy collectie Lucky No7Galaxy collectie Lucky No7 Galaxy collectie Lucky No7Galaxy collectie Lucky No7 Galaxy collectie Lucky No7

Wat vind je van Milo als model? En van de nieuwste collectie van Lucky No.7?

8 reacties op “Milo als model | Galaxy collectie Lucky No7

Reageren is niet mogelijk.