Ga je mee naar KreaDoe?

Op zondag 5 november ben ik de hele dag te vinden op KreaDoe, hét event voor iedereen die houdt van DIY en handgemaakte dingen. Naast dat er een heleboel shops zijn bomvol creatief materiaal zijn er ook tientallen leuke workshops, vind je de nieuwste trends en vele verrassende ideeën. 

Wat is er allemaal te zien en te doen?

Ben jij helemaal fan van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking (of project life?), stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken of iets anders creatiefs? Dan is KreaDoe echt iets voor jou!

Nieuw is dit jaar Mama Maakt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mama Maakt

Mama Maakt is een plein speciaal voor kersverse moeders, oma’s, tante’s en vriendinnen met de leukste DIY-projecten. Je kunt veel inspiratie voor de leukste kinderkamers, kleding, speeltjes om zelf te maken en ander leuks verwachten. Op dit plein vind je de inspiratie en de materialen die ervoor nodig zijn.

Cupcake theater

Op KreaDoe vind je, zoals elk jaar, weer het cupcake theater. Elke dag worden er daar vijf mini workshops gegeven voor slechts €5,95 per workshop. Daarnaast is het bakken en decoreren van taarten en cupcakes uiteraard goed vertegenwoordigd. Erg fijn voor lekkerbekken en bakliefhebbers zoals ik.

Workshops

Naast dat je veel inspiratie op doet op KreaDoe kun je er ook heel veel zelf doen. Er zijn allerlei workshops zoals zelf een Sinterklaas krans maken, chocolade bonbons maken, sieraden ontwerpen en nog veel meer.

Kijk hier voor het hele overzicht. Let op: inschrijven doe je op de beurs of bij exposanten zelf.

 

Kinderpuzzeltocht

Kom je met kinderen naar KreaDoe dan is er een leuke puzzeltocht die de kinderen langs de leukste stand leiden. Bij de deelnemende stands vind je een raadsel. Los alle raadsels op, vul de antwoorden in op het formulier en zijn alle antwoorden goed dan mag jouw kind een leuk cadeautje grabbelen!

Naast bovenstaande dingen vind je op KreaDoe ook nog het haakplein, Kosmos boekenplein, Kippers winterplein (voor home deco, kaarten maken en scrapbooken), het wolplein en Pop-up workshop Paint bar.

Voorbereiden

Aangezien KreaDoe een enorm groot event is en er zoveel te doen is, is het handig om jezelf voor te bereiden. Want je wilt niet achteraf denken “ik heb niet gezien of gedaan wat ik wilde”. Daarom heb ik een aantal tips voor je.

 1. Bepaal wanneer je wilt gaan. Houd je niet van enorme drukte? Bekijk dan eerst de druktemeter om te bepalen wat de beste dag/tijd is om te gaan.
 2. Bepaal vooraf waarvoor je gaat. Ben je geïnteresseerd in haken? Bezoek dan sowieso het haakplein. Ben je meer van het bakken? Dan mag je het Cupcake Theater niet missen. Natuurlijk is het leuk om ook geïnspireerd te raken omtrent andere creatieve onderwerpen, maar bewaar dat dan voor als je nog tijd over hebt.
 3. Bekijk vooraf welke workshops er zijn en welke jij graag wilt doen. Er is een hele lijst met workshops en sommige zijn erg populair en zitten snel vol. De meeste workshops kun je pas op de dag zelf boeken bij de exposant, maar dan is het wel handig om te weten welke je wilt doen en op welk tijdstip.

Op de dag zelf is het ook handig om op de plattegrond op te zoeken waar de workshops zitten die jij wilt doen en waar de exposanten zitten waar jij echt een kijkje wilt nemen.

Mijn planning

Zelf ben ik vooral geïnteresseerd in het Mama Maakt plein en wil ik ook graag een Cupcake workshop doen en eventueel een workshop waarbij ik iets maak voor Sinterklaas of Kerst. Daarnaast wil ik, alleen als ik tijd heb, nog op het Kippers winterplein kijken omdat ik project life stiekem toch erg leuk vind. Al heb ik al mijn spullen die ik had verkocht.

Ik ga in ieder geval die dag daar bloggen en vloggen zodat ik jullie kan laten zien wat er allemaal voor leuke nieuwe trends zijn. En wellicht inspireer ik je dan wel voor de komende feestdagen. Op de andere dagen zijn er ook leuke bloggers aanwezig, zoals Linda van de mama blog Mamaliefde.

Winactie

Ga je mee naar KreaDoe? Heb je door dit artikel zin gekregen om naar KreaDoe te gaan of had je al plannen maar nog geen kaartjes? Dan is het een goed idee om mee te doen met deze winactie. Ik mag namelijk 3x twee kaarten weggeven twv €13 per stuk.

Hoe doe je mee?

Laat hieronder of op Facebook een reactie achter met wie je wilt gaan EN waarvoor je gaat.

De winactie loopt van 21 oktober t/m 27 oktober. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

13 reacties op “Ga je mee naar KreaDoe?

 • Wow, ik doe mee, ik loop al even te twijfelen of ik wel of niet ga. Als ik ga ga ik echt kijken naar nieuwe trends. Altijd leuk voor mijn blog.

 • Ik doe graag mee. Lijkt me leuk om naar mama maakt te gaan.
  En natuurlijk om alle trede wat diy en crea te zien.
  Gezellig met mijn moeder of schoonzus.

 • Wat een handig lijstje met voorbereidingen! Ik ben nog nooit op de KreDoe geweest, maar word er wel steeds nieuwsgieriger naar. Ik ben verzot op haken en breien, heb zin om nieuwe inspiratie op te doen en bolletjes te kopen voor projecten voor onze baby die in december komt 🙂

 • Ik ben ook al een aantal jaar naar kreadoe geweest. Je krijgt ook altijd weer allerlei leuke ideeen voor dingen in huis voor de decembermaanden. Ik doe graag mee! Maar ga graag alleen op m’n gemak dus 1 kaartje zou al voldoende zijn, de 2 geef ik anders zelf weg 🙂

 • Wat super leuk dat je hier ook bent. En wat leuk dat je een winactie houdt! Lang geleden ook al weer voor mij! Ik zou, net als vroeger, samen met mijn moeder gaan. Zij gaat vooral voor spullen om kaarten te maken en ik voor sieraden maken. Dus ik waag een kansje.

 • Wat leuk! Ik doe graag mee want ik ben een echte createa 😉 . Ik wil mijn moeder wel graag verrassen want zij is ook erg creatief en ik weet zeker dat ze dit leuk vindt. Waar ik voor wil gaan? Uhh…ik heb veel hobby’s, maar de laatste tijd ben ik vooral bezig met handletteren.

 • Wat leuk! Zijn de kaartjes die je weggeeft echt alleen voor de zondag of kun je de datum kiezen? Ik kan niet op zondag, maar als ik zelf kan kiezen doe ik graag mee! En dan denk ik dat ik mijn zus meeneem.

 • Wat zou ik graag met mijn zusje willen gaan. Het is wel weer eens tijd voor een gezellige zussen dag. Daarom doen wij graag mee met de winactie.

Reageren is niet mogelijk.