FurReal Munchin Dinosaurus – Interactieve Knuffel

Een tijd terug mocht ik samen met de kinderen naar het hoofdkantoor van Hasbro om daar het nieuwe speelgoed te ontdekken en testen. Een van de favorieten van mijn kinderen was de FurReal Munchin Dinosaurus. Je begrijpt natuurlijk wel dat deze baby-dino bovenaan het lijstje kwam te staan. Zowel van onze dochter als van onze zoon. Want hoe klein hij ook is, hij weet precies wat hij wil. Tijdens het Hasbro event kroop hij telkens weer terug naar de ruimte waar de Dinosaurus te vinden was. Toeval..?

De FurReal vriendjes

Dat de FurReal vriendjes bij ons een succes zijn blijkt wel uit het enthousiasme waarmee onze dochter met haar eigen Chatty Charlie speelt. Vorig jaar kreeg ze deze namelijk van Sinterklaas en ze speelt er nog steeds wekelijks mee. We hebben de batterijen pas één keer hoeven vervangen en ondanks dat hij al een paar keer gevallen is, lijkt hij nog steeds zo goed als nieuw. Ik snap de aantrekkingskracht ook wel, want de FurReal vriendjes zijn net huisdieren, maar dan zonder alle lasten. Ook fijn voor de kinderen die graag een huisdier willen maar dit niet mogen of kunnen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De FurReal Munchin Dinosaurus

De schattige baby-dino is natuurlijk niet je standaard huisdier. Grappig is hij echter wel! Honger als een paard, dus zijn flesje gaat erin als zoete koek. Maar oh wee als je hem een koekje of broccoli geeft. Dan kan hij er heerlijk op kauwen.. of hij spuugt het gewoon uit! De Munchin Dinosaurus reageert met meer dan 35 combinaties van geluiden en bewegingen en is dus een behoorlijke handenbinder. Maar oh wat is hij toch knuffelig en schattig!

Wij, bofkonten dat we zijn, kregen deze leuke FurReal Dino thuis gestuurd. Aangezien we hem als cadeau van Sinterklaas willen geven heb ik hem uitgepakt terwijl mijn dochter op school zat. De kleine man heeft er echter wel mee mogen spelen. Die snapt dat toch nog niet. En wat vond hij hem weer leuk! Zo grappig om te zien hoe hij erop reageert telkens.

furreal dino instagram

Andere leuke FurReal vriendjes

Naast onze kleurrijke vriend is er nog een kleurrijk en praatgraag vriendje van FurReal friends. Namelijk de FurReal Rock-A-Too papegaai! Deze papegaai dans, swingt en entertaint de hele kamer. Ook kun je zelf zinnetjes en woorden opnemen en deze door hem laten afspelen. Gegarandeerd succes!

FurReal rock-a-too papegaai

Een andere favoriet van onze dochter was de FurReal Ricky mijn truc-pup. Deze zachtaardige hond kent een heleboel coole kunstjes. Met meer dan 100 combinaties van geluid en bewegingen is het te begrijpen dat kinderen door hem gefascineerd zijn. Wat mijn dochter vooral zo leuk vond was dat je hem snoepjes kunt geven en die poept hij dan ook weer uit.. Hoe grappig!

Ga je toch liever voor onze Munchin Dinosaurus, je kunt hem onder andere bij bol.com kopen.

Hebben jullie al een FurReal vriendje in huis? 

2 reacties op “FurReal Munchin Dinosaurus – Interactieve Knuffel

Reageren is niet mogelijk.