FurReal friends Chatty Charlie

Mijn dochter is het speelgoedboek aan het doorbladeren als ze opeens heel hard roep “Mam, kom eens kijken! De tijger en de hond die ik gezien heb staan erin.” Ik loop naar haar toe en zie van de FurReal friends Chatty Charlie en Brullende Tyler. Deze hebben we inderdaad gezien tijdens onze speelmiddag bij Hasbro! “Die wil ik hebben mama, mag ik deze aan Sinterklaas vragen?”

Onze bofkont

Dat onze kinderen bofkonten zijn dat is wel bekend. Ik word als blogger regelmatig uitgenodigd voor leuke evenementen en mag de nieuwste producten testen. En daardoor mogen onze kinderen ook regelmatig mee en testen zij ook leuke dingen zoals speelgoed.

Wij hebben zelf twee golden retrievers en Fay is daar beste vriendjes mee. Dus toen ze bij het pakjescentrum van Hasbro Chatty Charlie, de pratende hond, zag staan was ze er niet bij weg te slaan. Charlie reageert op aanrakingen en bewegingen dus zodra hij Fay in het vizier had begon hij al met reageren op haar.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Interactieve knuffel: Chatty Charlie

Wanneer Charlie blaft vertaalt zijn magische halsband wat hij zegt. Op die manier kun je Charlie dus gewoon verstaan. En het leuke is dat hij 80 verschillende blafgeluidjes maakt en dus ook 80 verschillende dingen kan zeggen.

Mijn dochter is meteen met hem gaan knuffelen en dat is iets wat Charlie ook er leuk vindt en waar hij dus op reageert. Je kunt je voorstellen dat een kind dit helemaal geweldig vind. Een interactieve knuffel! Fay was er dan ook echt helemaal weg van. Kriebel hem op zijn rug en hij begint te kwispelen, praat tegen hem en hij praat terug. Fantastisch toch?!

Wat wij van FurReal friends Chatty Charlie vinden

Wat mijn dochter van Charlie vindt is denk ik wel duidelijk. Ze is er helemaal weg van en heeft hem ook niet voor niets bovenaan haar verlanglijstje staan. Ze is een enorme bofkont, want deze Sint heeft Chatty Charlie van FurReal Friends dus ook al klaar liggen om te geven op pakjesavond.

Zelf vind ik Charlie ook echt leuk. Hij reageert echt heel goed en als ik zie hoe lang kinderen ermee aan het spelen zijn dan is het echt een aanwinst. Vooral wanneer je kind heel graag een huisdier wilt, maar jij daar liever niet aan begint. Wat ik nu dus zelf nog niet heb kunnen ontdekken (omdat hij nog in zijn verpakking zit ivm Sinterklaas) is of hij een uitknop heeft. Ik heb namelijk ontdekt dat hij echt direct reageert op beweging en geluid en dan is dat toch wel erg prettig. Daarnaast vind ik het jammer dat hij niet ook kan lopen.

FurReal Friends Chatty Charlie

Je kunt Chatty Charlie onder andere kopen bij bol.com!

1 reactie op “FurReal friends Chatty Charlie

  • Ik heb heel lang getwijfeld. Nr 1 wens is toch wel van dochterlief dat het hondje kan lopen. Deze vond ze erg lief, maar ik heb daarom een andere keuze gemaakt. En dat was toch nog knap lastig! Zoveel keuze was er niet in ‘lopende’ hondjes.

Reageren is niet mogelijk.