Disney Frozen Elsa met pianojurk | Winactie

In 2013 kwam de Disney film Frozen uit. Een film wat direct een dikke hit werd. Niet alleen de film deed het goed, vooral ook de merchandising. Nu, vier jaar later, heb ik een dochter die weg is van Elsa en Anna, de twee zussen uit deze film. 

Frozen fan!

Het begint al met haar haren. Ze heeft hele lange haren en wil dan ook het liefst elke dag een Elsa vlecht of twee Anna vlechten. Laatst vertelde ze me nog dat ze samen met een vriendinnetje Elsa en Anna waren en dat een van de jongetjes de boef was die ze hebben “bevriesd”. Ik vind het echt geweldig om te zien hoe ze hiermee bezig is, al weiger ik haar Frozen kleding aan te trekken. Behalve als pyjama of als verkleedjurk.

Disney Frozen Elsa met pianojurk

In september mochten we naar het Hasbro pakjescentrum en daar was ook Elsa. Elsa met pianojurk. Fay was helemaal onder de indruk sowieso van alles daar, maar zeker ook van Elsa. Want de combinatie van muziek en haar favoriete prinses is natuurlijk een match made in heaven. Fay zit namelijk dagelijks op haar keyboard liedjes te spelen en erbij te zingen..

De dagen na dit event bleef ze ook maar zeggen: “die Elsa was wel heel mooi he, met haar muziekjurk”. Je snapt dus wel dat deze vrijwel bovenaan haar verlanglijstje staat. En ik zal je verklappen… Sinterklaas heeft hem voor haar op zolder liggen. Wat zal dat een verrassing zijn!

Disney Frozen Elsa met pianojurk

Wat kun je met Elsa en de pianojurk doen?

Elsa heeft een hele mooie blauwe jurk aan waarop je piano kunt spelen. Deze pianojurk werkt als een soort toetsenbord, met sneeuwvlokjes die oplichten. Kinderen kunnen er op drie verschillende manieren muziek mee maken:

  1. Ze kunnen de oplichtende sneeuwvlokken volgen om zo “Laat het los” te spelen.
  2. De sneeuwvlokken volgen en een snellere versie van het nummer spelen.
  3. Vrij spelen zodat de kinderen eigen liedjes kunnen verzinnen.

Wij hebben Elsa met pianojurk, naast dat we hem op het event even getest hebben, verder niet getest omdat hij dus als cadeau wordt gegeven door Sinterklaas. Maar zoals we hem hebben gezien en geprobeerd op het event is het echt een top cadeau.

Winactie

Is jouw zoon of dochter ook helemaal weg van Frozen en staat Elsa met pianojurk ook op zijn of haar verlanglijstje? Dan heb je wellicht geluk.. Want ik mag één exemplaar weggeven aan een van mijn lezers!

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter onder de blog of via Facebook en geef aan voor wie je wilt winnen!

Deze winactie loopt van 10 november t/m 17 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

59 reacties op “Disney Frozen Elsa met pianojurk | Winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *