Disney Frozen Elsa met pianojurk | Winactie

In 2013 kwam de Disney film Frozen uit. Een film wat direct een dikke hit werd. Niet alleen de film deed het goed, vooral ook de merchandising. Nu, vier jaar later, heb ik een dochter die weg is van Elsa en Anna, de twee zussen uit deze film. 

Frozen fan!

Het begint al met haar haren. Ze heeft hele lange haren en wil dan ook het liefst elke dag een Elsa vlecht of twee Anna vlechten. Laatst vertelde ze me nog dat ze samen met een vriendinnetje Elsa en Anna waren en dat een van de jongetjes de boef was die ze hebben “bevriesd”. Ik vind het echt geweldig om te zien hoe ze hiermee bezig is, al weiger ik haar Frozen kleding aan te trekken. Behalve als pyjama of als verkleedjurk.

Disney Frozen Elsa met pianojurk

In september mochten we naar het Hasbro pakjescentrum en daar was ook Elsa. Elsa met pianojurk. Fay was helemaal onder de indruk sowieso van alles daar, maar zeker ook van Elsa. Want de combinatie van muziek en haar favoriete prinses is natuurlijk een match made in heaven. Fay zit namelijk dagelijks op haar keyboard liedjes te spelen en erbij te zingen..

Bol AlgemeenBol Algemeen

De dagen na dit event bleef ze ook maar zeggen: “die Elsa was wel heel mooi he, met haar muziekjurk”. Je snapt dus wel dat deze vrijwel bovenaan haar verlanglijstje staat. En ik zal je verklappen… Sinterklaas heeft hem voor haar op zolder liggen. Wat zal dat een verrassing zijn!

Disney Frozen Elsa met pianojurk

Wat kun je met Elsa en de pianojurk doen?

Elsa heeft een hele mooie blauwe jurk aan waarop je piano kunt spelen. Deze pianojurk werkt als een soort toetsenbord, met sneeuwvlokjes die oplichten. Kinderen kunnen er op drie verschillende manieren muziek mee maken:

 1. Ze kunnen de oplichtende sneeuwvlokken volgen om zo “Laat het los” te spelen.
 2. De sneeuwvlokken volgen en een snellere versie van het nummer spelen.
 3. Vrij spelen zodat de kinderen eigen liedjes kunnen verzinnen.

Wij hebben Elsa met pianojurk, naast dat we hem op het event even getest hebben, verder niet getest omdat hij dus als cadeau wordt gegeven door Sinterklaas. Maar zoals we hem hebben gezien en geprobeerd op het event is het echt een top cadeau.

Winactie

Is jouw zoon of dochter ook helemaal weg van Frozen en staat Elsa met pianojurk ook op zijn of haar verlanglijstje? Dan heb je wellicht geluk.. Want ik mag één exemplaar weggeven aan een van mijn lezers!

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter onder de blog of via Facebook en geef aan voor wie je wilt winnen!

Deze winactie loopt van 10 november t/m 17 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

59 reacties op “Disney Frozen Elsa met pianojurk | Winactie

 • Wauw wat gaaf. Hier een echte elsa dan dus alles van frozen staat op haar lijstje. Helaas kan de Sint niet alles kopen dus hoe te gek zal het zijn als deze wordt gewonnen! Super super leuk. Wat zal rhodè gelukkig zijn! Nu fingers crossed

 • Super leuk voor mijn dochtertje kaylee ze is helemaal gek van frozen en elsa is mooi prinsessie zoals ze zelf zegt. Ook is ze stapel gek op dansen en muziek !

 • Valerie Hendrikx zegt:

  Wat een heerlijke hysterische jurk! Wat zou ik deze graag willen winnen voor onze 3-jarige die-hard frozen fan Julia!

 • Wat ziet die er leuk uit! Onze dochter is sinds kort helemaal Frozen fan. Zelfs snachts horen we haar via de babyfoon “laat het los, laat het gaan” zingen. Ook op haar verlanglijstje voor sinterklaas staan al wat Frozen items zoals een pyama en een mooie verkleedjurk. Maar wat zou ze blij zijn met deze pop! Ik ga heel hard duimen voor onze kleine meid!

 • Wouw wat een super leuke Elza pop
  Mijn dochtertje is niet echt een prinsessen meisje maar Frozen is een ander verhaal ze is gek op Elza en Anna ze loopt het liefst de hele dag in haar pyamapak van Frozen dus ik en mijn dochtertje Zeineb doen graag mee met de winactie het zou ook een geweldig verjaardags kado zijn ze word 19November 3 jaar dus duimen maar??

 • Ik wil heel graag winnen voor mijn dochter Lisanne, einde van deze maand is ze jarig en dan ook nog Sint er vlak na, je snapt dat er heel wat moois op haar lijstje staat. Wat zal ze het leuk vinden als ze deze prachtige prijs krijgt

 • Superleuk voor kayleigh. Het nummer Let it Go staat altijd aan in de auto op herhaalstand. Ze kan er geen genoeg van krijgen.

 • Elif Sazak-Albostanli zegt:

  Zo leuk voor mijn dochterje die gek is van frozen.. ze zag het al op tv reklame en wou het gelijk al hebben .. ze kan 10
  X op een dag naar de film gaan kijken .. zo leuk vind ze het. . Vind het geweldig om haar zo te zien.. ?

 • Michael noo zegt:

  Wat leuk!! Zou een prachtig cadeau zijn voor mijn frozen verslaafde dochter! Doe heel graag mee

 • Yessica leidner zegt:

  Wauw wat een geweldige pop mij dochtertje Jill is grote fan van Frozen?
  Wat zou ze blij zijn als ik deze actie gaat winnen en ze is ook bijna jarig ??
  Ze word 4 jaar??? ik volg je ook op Facebook ( Jessica jill John Leidner)

 • Laat ik hier nu ook een echte Elsa-fan in huis hebben? Onze pleegdochter Noa van bijna 6 kijkt het liefste elke dag naar Frozen haha. Dus hier zeer welkom.

 • Nicole vd Heuvel zegt:

  Oh wat zou Nora hier gelukkig van worden!! Ze kent de film van buiten en zingt alle liedjes mee. En als kers op de taart kan ze deze Elsa meenemen op onze reis naar Disney world Orlando en kan ze m ook laten zien aan de échte Elsa ?

 • trotsema fati zegt:

  Wauw wauw echt super gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn dochter die gewoon echt gek is op Alsa alles wat ze heeft en wil hebben moet van alsa zijn( kleren.schoenen. boekentas enz.. gewoon alles. Dus ze zou echt in de wolken zijn met dit prachtige cadeau.

 • elisabeth maria martina zegt:

  hier gaat elk meisjeshart sneller van slaan
  nu maar duimen dat de naam van oma lies hier straks als winnaar mag staan

 • Janine tuinstra zegt:

  Wat gek. Mijn reactie staat er niet meer tussen.
  Maar zou dus super graag winnen voor onze dochter. Zo dol op muziek en mooie poppen. Erg leuk!

 • Alyt van der Heide zegt:

  Ja doe ook heel graag mee. Mijn dochter van 7 is een echte Frozen fan en ook helemaal into the Barbiepoppen. Dus ja perfecte combi. Ben zelf ook benieuwd naar de pianomuziekjes. Groetjes

 • Manon Hoogendoorn zegt:

  Ik hoop deze mooie Elsa pop voor mijn dochter te winnen. Haar zusje heet Anne…maar die noemt ze liever Anna, met als redenatie, ik ben toch Elsa

 • Ja onze elsie is een echte poppen en frozen/elsa fan. haar laatste kinderfeestje was dan ook een elsa kinderfeestje en haar verlanglijstje staat er vol mee. een perfect cadeau dus!

 • Leuk!!
  Graag doe ik mee voor mijn lieve nichtje!
  Een echt meisje dat gek is op alles waar ze op kan dansen :-)). Dat het dan ook nog een prachtige Elsa is, met een mooie glitterjurk, is helemaal geweldig!

 • erika panjer zegt:

  meer dan mooi voor mijn nichtje want die vindt frozen te gek en zou hier echt heel blij mee zijn

 • Dit lijkt me wel een leuk cadeau voor mijn lieve nichtje! Komt goed uit want ze is binnenkort jarig.

 • Ik heb een kleine “Elsa” onder mijn kleindochters.
  Zij is 6 jaar en gek van Frozen.
  Het is bij alles Frozen voor en Frozen na.
  Een Frozen schooltasje, lunchboxje, pennenetui en je kunt het niet bedenken, of er staat Frozen op.
  Ik weet dat zij deze prachtige Elsa met pianojurk schitterend zou vinden.
  En dat ze ook nog op deze jurk kan pianospelen is helemaal het einde, vind ik.
  Wat leuk.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Anna knapen zegt:

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia.. Die is 3 en gek op frozen.. Anna heeft ze al, maar haar zusje elsa ontbreekt nog helaas.. Misschien komt daar nu verandering in..

 • Wauw wat een prachtige Elsa pop! Ik maak dolgraag een kansje voor mijn lieve nichtje: helemaal gek van Frozen en muziek. De ideale combi dus! Onwijs Bedankt voor deze Gave Kans Nicole!

 • Nog precies op tijd! Ik doe graag mee vopr mijn peutertje. Super Elsa fan en net haar barbie van Elsa kwijt, dus dit zou echt super leuk zijn 🙂

 • mijn dochtertje is gek van poppen en muziek van Frozen dus dat komt helemaal goed met haar en deze pop

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Wat is hij leuk!
  Dit zou echt een tof cadeau zijn voor mijn nichtje met de meest toepasselijke naam Elsa 😀
  Een eigen pop die nog muziek kan maken is toch geweldig om te krijgen. Ik waag een kansje 🙂

 • Op de valreep zie ik deze leuke actie nog. Mijn meid is dol op Frozen, vooral Elsa is de grote favoriet. Ze zingt geregeld “Let it go”. Ze komt er ben ik bang de ronde’s bij De Voice of Holland niet meer verder, maar het gaat om het plezier wat ze daarmee heeft. Maar wat begeleiding bij haar zang met de pianojurk van Elsa zal ze zeker nog leuker vinden.

 • Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, die minimaal een keer per maand Frozen weer uit de kast pakt om te kijken, Ze kan hem ondertussen helemaal napraten!

Reageren is niet mogelijk.