Persoonlijk: from fat to fit, mamafiets en meer

Ik vond het wel weer eens tijd om een persoonlijke update te houden. Dan zijn jullie ook weer helemaal bij hoe het gaat met mij. Het gaat wel een beetje van de hak op de tak dus bij voorbaat alvast mijn excuses daarvoor haha. 

Muggen.

Ik schreef laatst al een brief aan de familie mug die hier in dit huis woont. Ik heb echter nog steeds veel last van hen. Ondanks dat ik DEET gebruik en water met citroen drink haha. Dus als iemand nog meer tips heeft? Ze zijn meer dan welkom! Alleen die muggen niet 😉

Medicatie.

Zoals jullie wel weten gebruik ik antidepressiva voor mijn postpartum depressie. Mijn dosering wisselt echter wel eens, zo moest ik laatst mijn dosering weer verhogen. Ik ben echter een slechte patiënt want ik heb zelf weer mijn dosering verlaagd. Ik moest namelijk 1,5 pilletje slikken en dat vond ik heel irritant dus ik slik nu gewoon weer 1 pilletje per dag. Ik ben overigens wel gestopt met de anticonceptiepil, niet om zwanger te worden maar omdat de hormonen in combinatie met de AD-pil me niet meer mezelf maakte.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nieuwe mamafiets.

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die me via mijn blog en via Instagram advies en tips hebben gegeven wat betreft een nieuwe fiets. Het was helaas niet mogelijk om alleen het stuur te vervangen, de rest van mijn fiets was ook gewoon niet goed genoeg. Ik heb dus een volledig nieuwe fiets gekocht en het is de Cortina Roots geworden. Ik wilde eigenlijk een gaaf kleurtje maar had dan een wachttijd van 1.5 maand. Aangezien ik NU wil fietsen heb ik voor zwart gekozen, die was een dag later leverbaar.

Toen ik hem ophaalde ben ik er direct mee naar huis gereden, het was ongeveer 5km en ik deed er 20 minuten over. Het viel me enorm mee aangezien ik meer dan 1,5 jaar niet meer gefietst had (of überhaupt gesport), ik had gewoon adem over. Alleen mijn benen voelde ik wel haha. IMG_4756

From fat to fit.

Wie kent haar nu niet? Eline van Fromfattofit.nl! Bij toeval inspireerde ik haar om haar coaching- en begeleidingsprogramma te laten uitproberen door een aantal bloggers en omdat ik haar muse was mocht ik 1 van die bloggers zijn. Iets wat echt perfect uitkomt want ik weeg nu op mijn zwaarst en ik moet echt de knop omzetten. Het is fijn om daar wat hulp bij te krijgen…

Vorige week moest ik een eetdagboek invullen en vanaf gisteren ben ik begonnen met de eerste twee weken. Ik heb een aantal flinke opdrachten gekregen, iets wat voor een ander wellicht simpel lijkt maar voor mijzelf is het echt moeilijk! Zo moet ik een uur aan beweging doen per dag, ik MOET ontbijten en 3x een tussendoortje eten. Verder moet ik minderen met de frisdrank en alcohol en dus vooral gezondere keuzes maken.

Ik ben blij dat ze me ermee helpt want ik heb dat zetje gewoon nodig. Ik test het programma een maand uit, na die maand zal ik een review schrijven over het programma en heb ik nog een verrassing voor 1 van mijn lezers. Daarnaast houd ik op mijn Youtube kanaal in korte vlogs bij hoe het met me gaat, dus als je nieuwsgierig ben, kijk daar even!

Als jullie het leuk vinden wil ik ook wel af en toe wat dingen over het programma delen op de blog!

12 reacties op “Persoonlijk: from fat to fit, mamafiets en meer

  • Oh wat goed dat je dat duwtje in de rug nu krijgt! Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Gek hè, dat je voor je gevoel meer moet eten (ontbijten en tussendoortjes) om gewicht te gaan verliezen. Een maand is super! Dat is precies de periode om te wennen aan een nieuw patroon. Ik wens je heel veel succes en ga je volgen You go girl!!! XXX

  • Fijn dat je een nieuwe fiets hebt gevonden. Wat de muggen betreft, ik las laatst ergens dat een stukje keukenrol met wasverzachter erop ook helpt. Je moet dit dan in je broekzak stoppen. Geen idee of het werkt, ik heb het nog niet uitgeprobeerd. Wat goed dat je hulp krijgt, ik ou het leuk vinden om af en toe te lezen hoe het gaat. Sterkte ermee!

  • Wat goed dat je aan het programma van Eline begint. Ik gok dat ze je heel goed kan helpen. Ben benieuwd naar de vorderingen! Heel veel succes:)

  • Lekker een nieuwe fiets, het is er nu mooi weer voor om vaak te gaan fietsen. Ik ga ook steeds vaker op de fiets weg.

  • Fijn he een mamafiets! Kun je lekker even uitwaaien…dat is ook wel fijn! Succes met je uitdaging…ik ben benieuwd hoe het je zal vergaan. Je kunt het!

  • Wat fijn dat je nu een zetje in de rug hebt, dat werkt vaak zoveel beter als wanneer je het helemaal zelf doet. Lijkt me leuk om meer over het programma te horen en hoe het jouw bevalt natuurlijk.

Reageren is niet mogelijk.