Persoonlijk: from fat to fit, mamafiets en meer

Ik vond het wel weer eens tijd om een persoonlijke update te houden. Dan zijn jullie ook weer helemaal bij hoe het gaat met mij. Het gaat wel een beetje van de hak op de tak dus bij voorbaat alvast mijn excuses daarvoor haha. 

Muggen.

Ik schreef laatst al een brief aan de familie mug die hier in dit huis woont. Ik heb echter nog steeds veel last van hen. Ondanks dat ik DEET gebruik en water met citroen drink haha. Dus als iemand nog meer tips heeft? Ze zijn meer dan welkom! Alleen die muggen niet 😉

Medicatie.

Zoals jullie wel weten gebruik ik antidepressiva voor mijn postpartum depressie. Mijn dosering wisselt echter wel eens, zo moest ik laatst mijn dosering weer verhogen. Ik ben echter een slechte patiënt want ik heb zelf weer mijn dosering verlaagd. Ik moest namelijk 1,5 pilletje slikken en dat vond ik heel irritant dus ik slik nu gewoon weer 1 pilletje per dag. Ik ben overigens wel gestopt met de anticonceptiepil, niet om zwanger te worden maar omdat de hormonen in combinatie met de AD-pil me niet meer mezelf maakte.

Nieuwe mamafiets.

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die me via mijn blog en via Instagram advies en tips hebben gegeven wat betreft een nieuwe fiets. Het was helaas niet mogelijk om alleen het stuur te vervangen, de rest van mijn fiets was ook gewoon niet goed genoeg. Ik heb dus een volledig nieuwe fiets gekocht en het is de Cortina Roots geworden. Ik wilde eigenlijk een gaaf kleurtje maar had dan een wachttijd van 1.5 maand. Aangezien ik NU wil fietsen heb ik voor zwart gekozen, die was een dag later leverbaar.

Toen ik hem ophaalde ben ik er direct mee naar huis gereden, het was ongeveer 5km en ik deed er 20 minuten over. Het viel me enorm mee aangezien ik meer dan 1,5 jaar niet meer gefietst had (of überhaupt gesport), ik had gewoon adem over. Alleen mijn benen voelde ik wel haha. IMG_4756

From fat to fit.

Wie kent haar nu niet? Eline van Fromfattofit.nl! Bij toeval inspireerde ik haar om haar coaching- en begeleidingsprogramma te laten uitproberen door een aantal bloggers en omdat ik haar muse was mocht ik 1 van die bloggers zijn. Iets wat echt perfect uitkomt want ik weeg nu op mijn zwaarst en ik moet echt de knop omzetten. Het is fijn om daar wat hulp bij te krijgen…

Vorige week moest ik een eetdagboek invullen en vanaf gisteren ben ik begonnen met de eerste twee weken. Ik heb een aantal flinke opdrachten gekregen, iets wat voor een ander wellicht simpel lijkt maar voor mijzelf is het echt moeilijk! Zo moet ik een uur aan beweging doen per dag, ik MOET ontbijten en 3x een tussendoortje eten. Verder moet ik minderen met de frisdrank en alcohol en dus vooral gezondere keuzes maken.

Ik ben blij dat ze me ermee helpt want ik heb dat zetje gewoon nodig. Ik test het programma een maand uit, na die maand zal ik een review schrijven over het programma en heb ik nog een verrassing voor 1 van mijn lezers. Daarnaast houd ik op mijn Youtube kanaal in korte vlogs bij hoe het met me gaat, dus als je nieuwsgierig ben, kijk daar even!

Als jullie het leuk vinden wil ik ook wel af en toe wat dingen over het programma delen op de blog!

12 reacties op “Persoonlijk: from fat to fit, mamafiets en meer

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *