Foute kersttrui? Liever een tof kerst pak!

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Aan de ene kant sta ik volledig achter die uitspraak, maar aan de andere kant houd ik wel van een beetje afwijken. Vooral als het gaat om (kerst)outfits. Vorig jaar ging ik al met Carmelina op fouten kersttruien jacht. Dit jaar ontdekten we een hele toffe webshop, namelijk OppoSuits. We ontvingen beide een heel tof kerstpak..

OppoSuits

Een grote kans dat jij ze al kent aangezien ze echt wereldwijd hun te gekke opvallende pakken leveren. Maar mocht dat nog niet het geval zijn dan introduceer ik ze nu aan je. Het idee voor OppoSuits ontstond als volgt:

“In het kort: we zijn gaan backpacken in Vietnam, dronken te veel, lieten een paar gekke pakken maken en zijn vervolgens in een achtbaan gestapt waar we nooit van hadden durven dromen.”

Inmiddels alweer zes jaar lang komen ze met de gekste kleuren en prints in hun assortiment. Beroemde mensen zoals James Corden en NFA spelers lopen erin rond. Je hebt het wellicht gezien bij So you Think you can dance of Perez Hilton. Maar ook mijn leuke blogcollega Janske loopt erin rond.

Toffe (kerst)pakken

We mochten van OppoSuits allebei een kerst pak uitkiezen. Ik ging voor Miss Rudolph, een fel blauw pak met kokerrok en jasje. Ze zijn te bestellen in de maten 34 t/m 46, vrij ruim dus. Ik ging voor maat 44. Het jasje past, al is hij qua armen iets te lang en kan hij niet dicht (dat ligt niet aan het jasje maar aan mijn buik haha). Alleen de rok is echt veel te klein. Dat was hij al een paar maanden geleden toen ik nog 5 kg lichter woog, maar nu helemaal. Ik trek dus zelf eerste kerstdag alleen het jasje aan.

opposuits kerst pak vrouw

Carmelina ging voor Christmas. Een mooi rood pak met sneeuwpoppen, kerstbomen en meer erop. Ook zij ging voor maat 44 en het jasje past bij haar ook veel beter qua armen. Ze is dan ook een stuk langer dan ik ben. De rok paste overigens precies, er zitten gelukkig ook elastieken aan de zijkant.

opposuits pak vrouw christmas

Leuke pakken voor het hele jaar

Naast de kerstpakken hebben ze natuurlijk ook toffe pakken voor Carnaval, Halloween en eigenlijk het hele jaar door. Er is altijd wel een reden om lekker op te vallen in een mooi pak toch? Ik heb nog even gekeken welke andere pakken ik wel zou willen. En ze hebben er eentje met Pac-man erop, maar ook een toffe panter print. Lijkt me ook wel heel gaaf. Ook voor als onze kleine Milo wat groter is heb ik al een tof pak op het oog…

Als ik jou was zou ik dus alsnog je kersttrui verruilen voor zo’n tof pak. Of anders voor een andere leuke gelegenheid ­čśë

1 reactie op “Foute kersttrui? Liever een tof kerst pak!

  • Wat jammer dat je nog maar zo weinig persoonlijke stukjes schrijft, ik las altijd wel graag bij je maar nu check ik nog 1x in de 14 dagen ofzo en tel ik grotendeels alleen maar stukjes over gesponsorde artikelen, samenwerkingen e.d… Ik kan me bijna niet voorstellen dat je zo nog lezers overhoudt…? Dat is absoluut niet verkeerd bedoelt, maar meer als feedback.
    Komt wel weer goed, succes! En fijne feestdagen!

Reageren is niet mogelijk.