Fotowedstrijd #1 ‘droom’

Zoals jullie afgelopen weekend hebben kunnen lezen wil ik een eigen fotografie bedrijf starten. Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Mijn vaste lezers zullen weten dat ik enorm veel hou van fotograferen. Ik heb daarom vorig jaar ook een kleine serie gehad met fotografie tips waar ik dit jaar ook zeker mee door wil gaan!

Nu heb ik al een tijdje in mijn hoofd om een fotowedstrijd te houden onder mijn bezoekers. En nu is het dan zo ver! Ik heb een leuke prijs weg te geven plus ik ben helemaal blij met mijn thema. Dat is namelijk ‘droom’.

De opdracht

Wanneer je het woord ‘droom’ hoort, waar denk je dan aan? Is jouw droom vast te leggen op de gevoelige plaat? Of heb je een ander idee wat past bij het thema ‘droom’? Maak er dan een foto (max 3 MB) van en stuur deze in naar info@meisje-eigenwijsje.nl vóór vrijdag 6 februari 2015 12.00uur onder vermelding van ‘fotowedstrijd droom’. Zet er aub ook een beschrijving bij.

De regels

– Je moet hem zelf gemaakt hebben.
– Het moet het thema ‘droom’ bevatten,
– Je mag de kleuren bewerken, maar geen tekst of andere plaatjes aan toevoegen.
– Je mag maar 1 foto insturen.
– Over de winnende foto kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat kun je winnen?

Een online baby fotografiecursus ter waarde van €69,-! Voor meer info over de cursus, zie de link.

Voor alle niet-mama’s laat je door de prijs niet afschrikken. Het is namelijk een heel geschikt cadeau om weg te geven, maar wellicht toch ook voor jezelf. In deze cursus leer je door middel van korte animatie filmpjes over onderwerpen zoals kader, licht, compositie en achtergrond. Op een heel duidelijke en korte manier wordt getoond hoe je bepaalde dingen het beste aan kunt pakken. Echt een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie maar net niet weten waar ze op moeten letten.

De winnaar wordt gekozen door 3 juryleden: Bart mijn man, Alex van Cheezzbaby en ikzelf!
Op 10 februari wordt de winnaar door middel van een blog om 12uur bekend gemaakt!

18 reacties op “Fotowedstrijd #1 ‘droom’

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *