Fotoshoot, reünie + kofferbakmarkt!

kofferbakmarkt1

Omdat ik de afgelopen dagen veel leuke dingen heb gedaan wilde ik daar toch eens een blog over schrijven. Door al die leuke dingen heb ik wel de blogs van jullie allemaal verwaarloosd en ik ben maandagmorgen al de hele ochtend bezig geweest het een beetje in te halen. Mijn excuses in ieder geval, maar ik heb gewoon flink genoten!

Fotoshoot.
Als eerste afgelopen vrijdag. Ik had een fotoshoot met 2 lieverds en hun familie. Ik had namelijk een oproepje gedaan of er mensen waren waarmee ik mocht oefenen. Ik wil namelijk wat meer gaan fotograferen en dan is het wel handig als je ook wat ervaring opdoet. Ik kreeg al snel een aantal reacties waaronder deze dus. En vrijdag was het zover. Ik koos de Philips Fruittuinen uit om daar de shoot te doen en we hadden ook nog eens geluk met het mooie weer! Fay zou bij haar papa blijven maar hij moest toch opeens langer doorwerken waardoor ik haar even naar oma bracht. Het was een erg gezellige fotoshoot waarbij er veel gelachen werd! Ik heb veel leuke foto’s kunnen maken vind ik zelf en heb ook genoeg inspiratie opgedaan ook.
Astrid & Ilona Familie IndividueelReünie.
Afgelopen zaterdag was er een reünie voor oud internationals van het CP voetbalteam. Aangezien mijn man een oud international is werden wij ook uitgenodigd. De reünie was in Groesbeek waar het huidige CP team hun eerste wedstrijd van het drielanden toernooi speelde tegen Brazilië. Een erg leuke wedstrijd, aangezien de Brazilianen echt super goed kunnen voetballen en met het oog op de komende WK ook wel erg grappig. Na de wedstrijd was er een BBQ en nog wat bedankwoordjes voor bepaalde mensen. Het was echt ontzettend leuk om iedereen weer te zien, de jongens zelf maar ook hun familieleden. Er werd continu naar Fay gevraagd, ze hadden allemaal gehoopt dat ze erbij was maar aangezien alles buiten was in de warme zon vonden wij dat niet zo geschikt voor haar.
kofferbakmarkt2

De BBQ was lekker en Bart werd bedankt voor zijn meer dan 12 jaren bij het elftal. Erg leuk dat ze hem even in het zonnetje zetten! Dat verdiend hij ook zeker wel. Wel was er nog een vervelende gast met vervelende opmerkingen, maar daar blog ik nog een andere keer over!

Kofferbakmarkt.
Een van de vele leuke dingen aan het wonen in een dorp is dat er regelmatig iets georganiseerd word. Zo werd er dit keer door de fanfare een kofferbakmarkt georganiseerd waar wij ook aan meededen. We hadden namelijk nogal wat dingen op zolder staan die weg mochten dus dat kwam erg fijn uit met die markt. Het werd gehouden in de straat waar mijn ouders wonen dus wij hadden mooi een plek op hun oprit. De schoonouders en mijn ouders zelf hadden ook nog wat dingen die zij verkocht wilden hebben dus die kwamen erbij te liggen.
kofferbakmarkt

Het was echt erg gezellig en we hebben enorm geluk gehad met het weer. Niet te warm, maar wel warm genoeg. Lekker zonnetje erbij, muziek, hamburgers van de BBQ. Later op de dag een biertje erbij en we hebben ook nog eens vrij veel verkocht! Sowieso wat grote dingen zoals een oude wielrennersfiets, een grote lamp en een oude konijnenkooi. Dat scheelt weer ruimte! Een deel van het opgehaalde geld ging in Fay haar spaarpot (die we dus nog helemaal niet hebben dus het zit nu in een doosje haha!) en de rest in onze eigen spaarpot. Wat we ermee gaan doen weten we nog niet!

Het was in ieder geval zeer geslaagd dus volgend jaar weer!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Miranda op 3 juni 2014 om 07:20

  Wat een leuke foto’s:) ziet er uit als een geslaagd weekend.
  Leuk zo’n kofferbakmarkt, dat ruimt lekker op;)

 2. lief meisje op 3 juni 2014 om 09:25

  Wat een leuke week heb je gehad. Jammer van die vervelende man.

 3. Sas op 3 juni 2014 om 09:28

  Klinkt erg gezellig. Leuke foto’s ook om te zien 🙂

 4. Roos op 3 juni 2014 om 09:48

  ziet er gezellig uit allemaal, en de foto’s zijn goed gelukt zeg!

 5. Jenn op 3 juni 2014 om 10:26

  Leuk, mooie foto’s!

 6. Yvonne op 3 juni 2014 om 22:30

  Wat grappig ik zou eigenlijk ook naar die markt gaan,maar uiteindelijk besloot ik toch voor een lui dagje te gaan ^^

 7. Amarins op 11 juni 2014 om 21:39

  Ik weet eigenlijk niet of wij vaak van die kofferbakmarkt hebben in de buurt. Weet dat er vorig jaar er een was, maar verder… Vind dat altijd wel erg leuk dus maar even kijken op internet.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje