Fotoshoot: ons gezinnetje

Dit keer geen eigengemaakte foto’s. Dat is namelijk best moeilijk als je zelf de fotograaf bent, haha. Daarom zocht ik naar een andere fotograaf. Helaas ging de shoot die ik gepland had niet door maar Joyce was zo lief om tijd vrij te maken voor ons en ons alsnog de foto’s te geven die we graag wilden. Met ons gezinnetje. Ook maakten we foto’s van Fay met papa en Fay met mama, want vooral Fay met mama komt niet zoveel voor aangezien deze mama altijd de foto’s maakt.

Op 2 september reden we naar Zeist om daar foto’s te maken en daarna lekker te lunchen bij het KNVB hotel. Bart heeft daar jaren getraind met het cp team dus wilde er wel een keer heen om met Fay te pronken. Na even zoeken vonden we Joyce en Luuk en liepen we een bospad op om ergens foto’s te maken. Bart wist wel een mooi watertje maar na 15 minuten lopen zagen we hem nog niet dus besloten we gewoon in het bos zelf foto’s te maken. Ons meisje deed het super goed en vandaag laat ik jullie een aantal foto’s zien van die dag!

Ons gezinnetje.
Dit vind ik echt een leuke foto omdat Fay alsnog centraal staat en lekker wijs de wereld in kijken en wij twee enorm trots naar haar kijken.Twee trotse ouders met hun kindje. Echt super! fotoshoot gezinnetje

Bol AlgemeenBol Algemeen

Collage.
Fay had in die periode regelmatig haar handjes in haar mond, maar ja het tweede tandje kwam er dan ook aan. Logisch dus!  De foto’s zijn er echter niet minder mooi om, het is typisch Fay op dat moment en dat maakt het zo speciaal! 2 september fotoshootEr zijn nog veel meer mooie foto’s maar die zal ik ook nog wel gaan gebruiken en plaatsen in andere blogjes, op mijn facebookpagina en via mijn Instagram. Houd die pagina’s dus in de gaten!!

Laat jij zelf ook wel eens foto’s van jullie gezin maken?

26 reacties op “Fotoshoot: ons gezinnetje

Reageren is niet mogelijk.