Win een mini fotoshoot bij Femke van Houts!

Op de verjaardag van mijn dochter liet ik een aantal geweldig mooie foto’s van haar zien. Deze foto’s zijn gemaakt door Femke van Houts. Een fotografe die ik stiekem via Facebook al lange tijd volg maar waar ik nog nooit eerder een fotoshoot bij geboekt had. Een fotografe die oorspronkelijk uit mijn dorp komt, maar is gaan wonen in het geweldige Eindhoven. Omgekeerde wereld dus aangezien ik juist uit Eindhoven kom en hier in dit dorp ben gaan wonen. 

Het is tegenwoordig heel moeilijk om een eigen stijl te hebben als fotograaf. Maar het kan wel en Femke laat dat zien. Haar stijl is vooral minimalistisch en dat vind ik prachtig. Je ziet tegenwoordig dat er van alles en nog wat bij foto’s gebruikt wordt, maar door het juist klein en puur te houden laat zij haar eigen stijl zien. Ik was al fan en nadat ze onze dochter zo prachtig vast heeft gelegd ben ik een nog groter fan geworden! Ik kan dan ook niet wachten tot ze een jaar of 4 is en ik ook foto’s kan laten maken voor het zwarte doek.

En dan komen we dus ook direct bij hetgeen wat je kunt winnen!

Winactie

Wat kun je winnen?

Zoals in de afbeelding hierboven staat kun je een shoot in de stijl met de zwarte achtergrond winnen. Het is voor kindjes vanaf 4 jaar en dat heeft een reden. Met een zwarte achtergrond moet een kind heel goed stil kunnen blijven zitten om foto’s te maken zoals hierboven afgebeeld. Vanaf vier jaar kunnen kinderen dat sowieso beter plus ze begrijpen dan ook waarom. Mocht jij nu denken, ik heb een kind van 3 wat dit echt heel goed kan, dan mag je natuurlijk ook meedoen. We kijken niet perse naar de leeftijd.

De foto’s worden gemaakt in de studio van Femke, in Eindhoven. De prijs is niet in te wisselen voor geld of een fotoshoot in een andere stijl.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter voor wie jij de fotoshoot zou willen winnen. Meer hoef je niet te doen! Wel is er een mogelijkheid voor een extra kans en is het natuurlijk altijd leuk wanneer je iemand tagt in het Facebook bericht en/of de winactie deelt met je vrienden.

Extra kans: like de Facebookpagina van Femke van Houts fotografie!

12 reacties op “Win een mini fotoshoot bij Femke van Houts!

 • Super toffe winactie! Ik doe graag mee voor dochterlief Lola! Hoe leuk zou het zijn om met haar een mooie professionele foto te maken voor haar papa die binnenkort jarig is! En dan willen de opa en oma’s ook vast een mooie foto van hun trots. Het lijkt me erg leuk om door een professionele fotografe onze dochter te laten fotograferen. Hopelijk worden de foto’s net zo mooi als die van Fay 🙂 ik ga je winactie delen 🙂 en ondertussen heel hard duimen.

 • Supergaaf!!
  Ik doe graag mee voor mijn dochterlief! Wie weet kunnen we oma op Moederdag verrassen met mooie foto’s 🙂

 • jacksons_mommy_ zegt:

  De foto’s van Fay haar fotoshoot waren zo mooi ???? Ik zou dit zo graag willen winnen, zou het geweldig vinden als we van Jackson zulke mooie foto’s konden krijgen! Wie weet een mooi verjaardags kadootje voor onze bink die zaterdag 2 jaar wordt ???? Fingers Crossed x

 • Heidi berkvens zegt:

  Leuk leuk leuk. Ik heb 3 dochters dus dat wordt moeilijk kiezen. Ik ga voor……de jongste Fenne. Waarom? We hebben een familie foto hangen waar zij niet op staat omdat ze er toen simpelweg nog niet was. Ze was ons kadootje en die familie foto was dus te vroeg gemaakt. Ze zegt altijd het oneerlijk te vinden dat ze niet op die foto staat. Ik wil haar op deze manier in t zonnetje zetten en alleen laten shinen op n super mooie foto.

  • Ik heb je winactie meegenomen in mijn wekelijkse overzichtje met de leukste blog winacties. Telt dat ook als een extra kansje ;D

 • Super leuk! Nou wonen wij niet in de buurt, maar voor zulke ontzettend gave foto’s van onze dochter vinden wij het de rit absoluut waard! (We gaan nog met vrienden een aantal dagen weg en Brabant vinden we een prachtige omgeving). Onze dochter wordt deze zomer 4 jaar en kan volgens ons (en de kapster) goed stilzitten 🙂

 • Wauw wat een super leuke winactie! Ik zou heel graag mooie fotos van mijn dochtertje willen dus ik doe graag mee

Reageren is niet mogelijk.