Win een mini fotoshoot bij Femke van Houts!

Fay-1_lr

Op de verjaardag van mijn dochter liet ik een aantal geweldig mooie foto’s van haar zien. Deze foto’s zijn gemaakt door Femke van Houts. Een fotografe die ik stiekem via Facebook al lange tijd volg maar waar ik nog nooit eerder een fotoshoot bij geboekt had. Een fotografe die oorspronkelijk uit mijn dorp komt, maar is gaan wonen in het geweldige Eindhoven. Omgekeerde wereld dus aangezien ik juist uit Eindhoven kom en hier in dit dorp ben gaan wonen. 

Het is tegenwoordig heel moeilijk om een eigen stijl te hebben als fotograaf. Maar het kan wel en Femke laat dat zien. Haar stijl is vooral minimalistisch en dat vind ik prachtig. Je ziet tegenwoordig dat er van alles en nog wat bij foto’s gebruikt wordt, maar door het juist klein en puur te houden laat zij haar eigen stijl zien. Ik was al fan en nadat ze onze dochter zo prachtig vast heeft gelegd ben ik een nog groter fan geworden! Ik kan dan ook niet wachten tot ze een jaar of 4 is en ik ook foto’s kan laten maken voor het zwarte doek.

En dan komen we dus ook direct bij hetgeen wat je kunt winnen!

Winactie

Wat kun je winnen?

Zoals in de afbeelding hierboven staat kun je een shoot in de stijl met de zwarte achtergrond winnen. Het is voor kindjes vanaf 4 jaar en dat heeft een reden. Met een zwarte achtergrond moet een kind heel goed stil kunnen blijven zitten om foto’s te maken zoals hierboven afgebeeld. Vanaf vier jaar kunnen kinderen dat sowieso beter plus ze begrijpen dan ook waarom. Mocht jij nu denken, ik heb een kind van 3 wat dit echt heel goed kan, dan mag je natuurlijk ook meedoen. We kijken niet perse naar de leeftijd.

De foto’s worden gemaakt in de studio van Femke, in Eindhoven. De prijs is niet in te wisselen voor geld of een fotoshoot in een andere stijl.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter voor wie jij de fotoshoot zou willen winnen. Meer hoef je niet te doen! Wel is er een mogelijkheid voor een extra kans en is het natuurlijk altijd leuk wanneer je iemand tagt in het Facebook bericht en/of de winactie deelt met je vrienden.

Extra kans: like de Facebookpagina van Femke van Houts fotografie!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Janske op 14 maart 2016 om 14:42

  Super toffe winactie! Ik doe graag mee voor dochterlief Lola! Hoe leuk zou het zijn om met haar een mooie professionele foto te maken voor haar papa die binnenkort jarig is! En dan willen de opa en oma’s ook vast een mooie foto van hun trots. Het lijkt me erg leuk om door een professionele fotografe onze dochter te laten fotograferen. Hopelijk worden de foto’s net zo mooi als die van Fay 🙂 ik ga je winactie delen 🙂 en ondertussen heel hard duimen.

 2. Mama van Dijk op 14 maart 2016 om 15:10

  Super leuk! Dochterlief en haar mama zijn er gek op!

 3. Jootje op 14 maart 2016 om 19:36

  Supergaaf!!
  Ik doe graag mee voor mijn dochterlief! Wie weet kunnen we oma op Moederdag verrassen met mooie foto’s 🙂

 4. jacksons_mommy_ op 14 maart 2016 om 21:39

  De foto’s van Fay haar fotoshoot waren zo mooi ???? Ik zou dit zo graag willen winnen, zou het geweldig vinden als we van Jackson zulke mooie foto’s konden krijgen! Wie weet een mooi verjaardags kadootje voor onze bink die zaterdag 2 jaar wordt ???? Fingers Crossed x

  • jacksons_mommy_ op 14 maart 2016 om 21:40

   Mop waarom plaats hij vraagtekens ipv de smilies die ik heb geplaatst ?

   • Nicole op 14 maart 2016 om 21:41

    Geen idee! Doet hij al een tijdje..

 5. Heidi berkvens op 15 maart 2016 om 09:23

  Leuk leuk leuk. Ik heb 3 dochters dus dat wordt moeilijk kiezen. Ik ga voor……de jongste Fenne. Waarom? We hebben een familie foto hangen waar zij niet op staat omdat ze er toen simpelweg nog niet was. Ze was ons kadootje en die familie foto was dus te vroeg gemaakt. Ze zegt altijd het oneerlijk te vinden dat ze niet op die foto staat. Ik wil haar op deze manier in t zonnetje zetten en alleen laten shinen op n super mooie foto.

 6. Fleur op 15 maart 2016 om 11:38

  Met mijn dochters voor een mooie foto’s voor mijn vader die deze maand 75 jaar wordt

  • Fleur op 15 maart 2016 om 11:41

   Ik heb je winactie meegenomen in mijn wekelijkse overzichtje met de leukste blog winacties. Telt dat ook als een extra kansje ;D

 7. Bodil op 15 maart 2016 om 12:54

  Super leuk! Nou wonen wij niet in de buurt, maar voor zulke ontzettend gave foto’s van onze dochter vinden wij het de rit absoluut waard! (We gaan nog met vrienden een aantal dagen weg en Brabant vinden we een prachtige omgeving). Onze dochter wordt deze zomer 4 jaar en kan volgens ons (en de kapster) goed stilzitten 🙂

 8. Mila op 15 maart 2016 om 14:39

  Leuk!! Ik zou graag mee willen doen. Mijn dochtertje is 3 jaar.

 9. Brenda op 15 maart 2016 om 18:12

  Wauw wat een super leuke winactie! Ik zou heel graag mooie fotos van mijn dochtertje willen dus ik doe graag mee

Laat een reactie achter





© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje