Foto’s van geluk #plukhetgeluk

P

De derde opdracht van het project #plukhetgeluk van Saskia is inmiddels als bekend, maar ik doe het lekker op mijn eigen tempo. Daarom vandaag voor mij de tweede opdracht, namelijk foto’s van jouw geluk. Je mocht het helemaal zelf invullen dus ik heb alleen gekeken naar de foto’s die in mijn iPhoto stonden. Deze zijn ongeveer van afgelopen half jaar.

Ik heb in eerste instantie gewoon wat foto’s in een mapje gezet en daarna zag ik dat sommige wel bij een bepaald thema hoorde dus die heb ik bij elkaar gezet. Het zijn er in totaal 30!! Dus je hebt wat om naar te kijken.

foto's van gelukFood & Drinks. Dat zijn dingetjes waar ik erg gelukkig van kan worden. Zoals je ziet kies ik eigenlijk (geheel onbewust) voor redelijk healthy food waar ik echt van geniet. Komkommertjes, broodje met pesto, mozzarella en tomaat, havermoutpap met banaan en aardbeien en een broodje carpaccio. Als het echt om drinken gaat dan ben ik een enorme zoetekauw. Dat is wel te zien.. Rechtsboven de latte die mijn schoonmoeder regelmatig voor me maakt. Heerlijk met karamel erin! En onder van links naar rechts ‘Chai Tea Latte’, Koffie Heidehof oftewel koffie met cuarenta y tres en als laatste een frappuccino!

Foto's van gelukFamily & Friends. ♥ Mijn oma die helemaal dol is op haar 4e achterkleinkind. ♥ Mijn beste vriendinnetje waarmee ik alles kan delen. ♥ Mijn andere beste vriendin die nu zelf ook zwanger is! ♥ Fay is helemaal gek met opa. ♥ Mijn moeder en haar kleinkind, geweldig om te zien. ♥ Vriendinnetje Anita…. ♥ De jongste telg in de familie: Luuk! ♥ Oma speelt graag met Fay. ♥ Mijn broertje en zijn vriendin, geweldig lief stel. ♥ Ik en mijn vriendinnetje Nova, het dochtertje van mijn beste vriendin. ♥ Mijn vader en Fay, super mooi. ♥ En dan als laatste.. mijn schoonzusje die zwanger is!!!

Foto's van gelukAllerlei. En dan zijn er nog wat zaken die niet zo makkelijk in een ‘hokje’ te stoppen zijn dus vandaar nog even in een aparte collage. ♥ Helemaal blij met mijn interview in de Vriendin. ♥ Ik hou ontzettend van wandelen in de natuur. ♥ Foto’s maken van mn meisje blijft hobby nr 1! ♥ Maar nu ook eindelijk bezig met professioneel fotograferen. ♥ Ons meisje is als het goed is over haar hartritmestoornis gegroeid! Weer een pak van ons hart. ♥ Bloggen heeft zo zn voordelen, zo mocht ik naar het kantoor van Disney voor een film. ♥ Boven op zolder begint de studio steeds meer vorm te krijgen. ♥ Fay staat vrijwel de hele dag, oh en danst.. ♥ Ik hou van creatief bezig zijn dus doe regelmatig mee met een swap. ♥ Binnenkort een nieuwste telg in ons gezin: Max. ♥ Het bloggerscafé van Anita en mij vind ik echt een succes.

Welke foto vinden jullie eruit springen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. zomersproetje op 2 februari 2015 om 10:15

  Hele mooie geluksmomenten! * Schrijf ik terwijl er een traan over mijn wangen rolt* De foto van jullie lieve Fay aan de bedrading blijft me erg raken. Moedergevoelens… Ik ben zo blij voor jullie dat jullie (als het goed is) daar geen zorgen meer over hoeven te maken. Erg knappe en stoere meid! Knuffel!

 2. Anita op 2 februari 2015 om 11:11

  Oh wat een leuke en mooie collectie foto’s! Het bloggerscafé houden we er zeker in!

 3. Petra op 2 februari 2015 om 11:29

  Wat een heerlijke foto’s ik kan me voorstellen dat je daar gelukkig van wordt.

 4. Insoon op 2 februari 2015 om 13:32

  Wat een leuke fotocollages! En Max… ♥ wanneer komt hij bij jullie wonen?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 2 februari 2015 om 14:54

   Op 18 of 19 februari!!

 5. Mama van Vesper op 2 februari 2015 om 20:03

  mooie foto’s en wat een lief hondje!

 6. Whitney op 2 februari 2015 om 21:56

  Leuke foto’s, die van familie en vrienden zijn het leukst 🙂

 7. Christel op 2 februari 2015 om 23:35

  Heel veel moois om te stralen van gelik. Ik kijk al uit naar de komst van Max.

 8. Sas op 3 februari 2015 om 10:33

  wat een fijne collectie foto’s heb je gekozen! Ook super leuk dat je het per thema hebt gedaan

 9. Vlijtig Liesje op 3 februari 2015 om 11:36

  Toch die in het ziekenhuis…

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 3 februari 2015 om 20:34

   Ja he… Ook mijn “mooiste”

 10. Jenn op 5 februari 2015 om 21:25

  Mooi om te zien!

 11. Morgaine op 1 maart 2015 om 11:44

  De echo’s vielen mij al op bij Sas op haar blog, en ook hier 😉 Nieuw leven, zo mooi!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 2 maart 2015 om 22:28

   Ja heerlijk he! Vandaag mocht ik mee om het hartje te luisteren <3

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje