Foto’s van geluk #plukhetgeluk

De derde opdracht van het project #plukhetgeluk van Saskia is inmiddels als bekend, maar ik doe het lekker op mijn eigen tempo. Daarom vandaag voor mij de tweede opdracht, namelijk foto’s van jouw geluk. Je mocht het helemaal zelf invullen dus ik heb alleen gekeken naar de foto’s die in mijn iPhoto stonden. Deze zijn ongeveer van afgelopen half jaar.

Ik heb in eerste instantie gewoon wat foto’s in een mapje gezet en daarna zag ik dat sommige wel bij een bepaald thema hoorde dus die heb ik bij elkaar gezet. Het zijn er in totaal 30!! Dus je hebt wat om naar te kijken.

foto's van gelukFood & Drinks. Dat zijn dingetjes waar ik erg gelukkig van kan worden. Zoals je ziet kies ik eigenlijk (geheel onbewust) voor redelijk healthy food waar ik echt van geniet. Komkommertjes, broodje met pesto, mozzarella en tomaat, havermoutpap met banaan en aardbeien en een broodje carpaccio. Als het echt om drinken gaat dan ben ik een enorme zoetekauw. Dat is wel te zien.. Rechtsboven de latte die mijn schoonmoeder regelmatig voor me maakt. Heerlijk met karamel erin! En onder van links naar rechts ‘Chai Tea Latte’, Koffie Heidehof oftewel koffie met cuarenta y tres en als laatste een frappuccino!

Family & Friends. ♥ Mijn oma die helemaal dol is op haar 4e achterkleinkind. ♥ Mijn beste vriendinnetje waarmee ik alles kan delen. ♥ Mijn andere beste vriendin die nu zelf ook zwanger is! ♥ Fay is helemaal gek met opa. ♥ Mijn moeder en haar kleinkind, geweldig om te zien. ♥ Vriendinnetje Anita…. ♥ De jongste telg in de familie: Luuk! ♥ Oma speelt graag met Fay. ♥ Mijn broertje en zijn vriendin, geweldig lief stel. ♥ Ik en mijn vriendinnetje Nova, het dochtertje van mijn beste vriendin. ♥ Mijn vader en Fay, super mooi. ♥ En dan als laatste.. mijn schoonzusje die zwanger is!!!

Foto's van gelukAllerlei. En dan zijn er nog wat zaken die niet zo makkelijk in een ‘hokje’ te stoppen zijn dus vandaar nog even in een aparte collage. ♥ Helemaal blij met mijn interview in de Vriendin. ♥ Ik hou ontzettend van wandelen in de natuur. ♥ Foto’s maken van mn meisje blijft hobby nr 1! ♥ Maar nu ook eindelijk bezig met professioneel fotograferen. ♥ Ons meisje is als het goed is over haar hartritmestoornis gegroeid! Weer een pak van ons hart. ♥ Bloggen heeft zo zn voordelen, zo mocht ik naar het kantoor van Disney voor een film. ♥ Boven op zolder begint de studio steeds meer vorm te krijgen. ♥ Fay staat vrijwel de hele dag, oh en danst.. ♥ Ik hou van creatief bezig zijn dus doe regelmatig mee met een swap. ♥ Binnenkort een nieuwste telg in ons gezin: Max. ♥ Het bloggerscafé van Anita en mij vind ik echt een succes.

Welke foto vinden jullie eruit springen?

16 reacties op “Foto’s van geluk #plukhetgeluk

Reageren is niet mogelijk.