Foto’s van de mini kerstshoot

Zoals vrijwel elke moeder ben ook ik dol op foto’s van mijn kinderen. Wel moet ik toegeven dat ik tegenwoordig heel wat minder foto’s maak, dat komt echter doordat mijn telefoon niet meer zo goed is en de camera al helemaal niet meer. Dat is dan ook de reden dat ik elk jaar rondom de kerstdagen een mini fotoshoot laat doen bij MadebyMone.

Zo heb ik in ieder geval elk jaar prachtige foto’s van de kinderen, zie ik ze elk jaar ook weer groeien én we hebben een leuke foto voor de kerstkaart. Altijd mooi meegenomen toch? Simone, de fotograaf achter het bedrijf van MadebyMone heeft elk jaar weer de leukste thema’s voor de minishoot. Zo hebben we al eens Candyland gehad en waking up on Christmas morning. En dit jaar koos ik voor het thema “baking some Christmas cookies”!

Mini kerstshoot foto’s

Tijdens de fotoshoot worden er echt veel foto’s gemaakt en het is dan ook altijd een hele klus om uit te zoeken welke we nu willen en welke niet. Vooral omdat ze allemaal eigenlijk heel schattig zijn. Maar aangezien het thema echt heel kerstig is en je verder met de foto’s niet zoveel kunt doen koos ik dit jaar voor het kleine pakket van 5 foto’s. En daar kwamen deze foto’s uit <3

Lekker het deeg kneden en met het bloem spelen. Dat vonden de kinderen zo leuk om te doen. Ik houd zelf dan ook enorm van foto’s waarbij ze niet perse in de camera kijken maar gewoon lekker aan het spelen zijn. Zo zijn ze echt helemaal zichzelf en krijg je de leukste foto’s.

Fijne feestdagen

Namens mijn gezin en mijzelf wil ik jou als lezer in ieder geval hele fijne feestdagen wensen. Dagen vol licht, liefde en plezier. Geniet van het samenzijn. Neem de rust die je verdient. En maak prachtige herinneringen!