Foto’s die NIET op instagram kwamen..

fotos2

Ik plaats natuurlijk regelmatig foto’s op mijn blog en dan zijn dat vaak de foto’s die ook al op Instagram getoond zijn. Nu weet ik dat veel mensen die mijn blog lezen mij ook volgen op Instagram en voor hen zijn de foto’s dan ook niks nieuws. Het leek me daarom dan ook leuk om een keer een blog te maken met daarin de “nooit vertoonde foto’s”. Want ik maak de hele dag door foto’s met mijn mobiel en slechts een handjevol wordt ergens gepubliceerd. Best zonde eigenlijk!
foto's2
Links: bezig met een pasta a la schoonzusje, haha. Heb van haar het recept!
Midden: Fay ligt lekker te chillen samen met papa in de stoel bij opa en oma!
Rechts: een selfie van mama en Fay!

foto's3Boven: heel soms als Fay haar huiluurtje heeft dan vindt ze het heerlijk om zo op papa’s arm te liggen. Nu kan dat ook nog want ze is nog klein, maar straks past het niet meer hihi!
Midden: drie rokjes die echt al jaren in mijn kast lagen en bij elke opruimbeurt besloot ik om ze te bewaren, want stel dat… Nu heb ik ze echter lekker weggegeven aan iemand hier in de buurt via de weggeefhoek op Facebook.
Onder: ik heb geen idee meer waar ik deze foto heb gemaakt maar ik vond dit er zo leuk uit zien..!

foto's4Links: op Koningsdag gingen manlief en ik shoppen en vond ik ook dit shirtje. Hij stond super leuk maar was vééél te groot! Helaas hadden ze niet de juiste maat meer dus vond manlief dat ik er maar een foto van moest maken zodat ik hem online kon bestellen.. tot op heden nog niet gedaan haha!
Midden: ons meisje lag lekker samen met papa te slapen in het grote bed!
Rechts: mijn lieve vriendinnetje Jennifer samen met Fay.

foto's5Boven: Fay sabbelt lekker op haar rammelaar. Ze begint het speelgoed steeds meer te ontdekken met zowel haar handjes als haar mondje!
Midden: ik ben weer begonnen met Project Life en dit is de eerste pagina uit Fay haar jaarboek. Ben er nog niet tevreden over hoor.. dus work in progress!
Onder: van Ingrid kreeg ik een tas vol leuk speelgoed waaronder deze spiegel. Je ziet het.. Nu al een succes, al vraag ik me wel af wat Fay denkt als ze zichzelf ziet.. “wie is dat knappe meisje toch?”

Zo dat waren ze, voor dit keer dan.. Wellicht doe ik dit nog wel vaker!
Leuk?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Tamara op 28 mei 2014 om 06:37

  Inderdaad leuk ook niet geshowde fotos te tonen! Al mag je best meer delen op IG hoor hihi

  • Tamara op 28 mei 2014 om 06:38

   En erg leuk begin van je pl album. Op arm liggen zoals Fay nu ligt vind Zoë ook heerlijk!

 2. Bianca op 28 mei 2014 om 09:02

  Wat een lieve en schattige foto’s! Wel fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die de hele dag overal foto’s van maakt haha x

 3. Insoon op 28 mei 2014 om 10:31

  Wat een leuke en lieve foto’s! En met Fay blijf je vast foto’s maken 😉

  Een fijn Hemelvaartweekend!

 4. Petra op 28 mei 2014 om 12:21

  Ja leuk! Vooral de selfie van jou en Fay is super.

 5. Miranda op 28 mei 2014 om 12:34

  Zeker leuk! Mooie foto’s:)

 6. Roos op 28 mei 2014 om 12:49

  Ja leuk! Foto’s gluren is altijd fijn 😉

 7. Jennn op 28 mei 2014 om 14:03

  Wat een leuke foto’s!

 8. Sas op 28 mei 2014 om 16:22

  Wat een super leuke foto’s! Echt een poppetje is het ook 🙂

 9. Lotte op 28 mei 2014 om 19:28

  Leuk blog! Ik volg je.

  Liefs,

  Lotte

 10. Nicky op 28 mei 2014 om 22:14

  Leuke foto’s! De foto van Fay op haar papa hand is zo lief..

 11. Michelle op 29 mei 2014 om 08:16

  Wat een leuke en lieve foto’s allemaal 😀

 12. Amarins op 29 mei 2014 om 16:54

  Super leuk om de rest van de foto’s een keer te zien. Ik heb dat H&M shirtje ook gezien en ook gepast. Stond echt als een hobbezak haha.

 13. Miranda op 30 mei 2014 om 07:14

  Leuke foto,s. Die speelgoedspiegel is erg leuk!

 14. Eline op 1 juni 2014 om 22:12

  hifi ook leuk om deze foto’s te zien!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje