Foto’s die NIET op instagram kwamen..

Ik plaats natuurlijk regelmatig foto’s op mijn blog en dan zijn dat vaak de foto’s die ook al op Instagram getoond zijn. Nu weet ik dat veel mensen die mijn blog lezen mij ook volgen op Instagram en voor hen zijn de foto’s dan ook niks nieuws. Het leek me daarom dan ook leuk om een keer een blog te maken met daarin de “nooit vertoonde foto’s”. Want ik maak de hele dag door foto’s met mijn mobiel en slechts een handjevol wordt ergens gepubliceerd. Best zonde eigenlijk!
foto's2
Links: bezig met een pasta a la schoonzusje, haha. Heb van haar het recept!
Midden: Fay ligt lekker te chillen samen met papa in de stoel bij opa en oma!
Rechts: een selfie van mama en Fay!

foto's3Boven: heel soms als Fay haar huiluurtje heeft dan vindt ze het heerlijk om zo op papa’s arm te liggen. Nu kan dat ook nog want ze is nog klein, maar straks past het niet meer hihi!
Midden: drie rokjes die echt al jaren in mijn kast lagen en bij elke opruimbeurt besloot ik om ze te bewaren, want stel dat… Nu heb ik ze echter lekker weggegeven aan iemand hier in de buurt via de weggeefhoek op Facebook.
Onder: ik heb geen idee meer waar ik deze foto heb gemaakt maar ik vond dit er zo leuk uit zien..!

foto's4Links: op Koningsdag gingen manlief en ik shoppen en vond ik ook dit shirtje. Hij stond super leuk maar was vééél te groot! Helaas hadden ze niet de juiste maat meer dus vond manlief dat ik er maar een foto van moest maken zodat ik hem online kon bestellen.. tot op heden nog niet gedaan haha!
Midden: ons meisje lag lekker samen met papa te slapen in het grote bed!
Rechts: mijn lieve vriendinnetje Jennifer samen met Fay.

foto's5Boven: Fay sabbelt lekker op haar rammelaar. Ze begint het speelgoed steeds meer te ontdekken met zowel haar handjes als haar mondje!
Midden: ik ben weer begonnen met Project Life en dit is de eerste pagina uit Fay haar jaarboek. Ben er nog niet tevreden over hoor.. dus work in progress!
Onder: van Ingrid kreeg ik een tas vol leuk speelgoed waaronder deze spiegel. Je ziet het.. Nu al een succes, al vraag ik me wel af wat Fay denkt als ze zichzelf ziet.. “wie is dat knappe meisje toch?”

Zo dat waren ze, voor dit keer dan.. Wellicht doe ik dit nog wel vaker!
Leuk?

15 reacties op “Foto’s die NIET op instagram kwamen..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *