Foto’s die NIET op Instagram kwamen #2

Ik hou van foto’s en ik hou van Instagram. Daarom heb ik ook al een aantal keer een week laten zien volgens Instagram. Maar omdat ik nog een heleboel andere foto’s maak die niet op Instagram komen vond ik het wel weer een keer tijd worden om ook die foto’s te laten zien! Ik maak namelijk een heleboel foto’s zo in een week tijd. Vooral met mijn telefoon want ja, die heb ik nu eenmaal altijd bij me en is snel gepakt. Maar toch ook steeds vaker met mijn spiegelreflex. Ik heb niet voor niets een supermodel in huis!

Vandaar dat ik dit keer niet de foto’s van Instagram laat zien maar juist de foto’s die jullie hebben moeten missen! En laten dat nu echt een paar schoonheden zijn! Als eerste een selectie van de foto’s die ik met mijn mobiel maakte. collage 1

Van links naar rechts. Van boven naar beneden…

1. Altijd voor en na het douchen heeft Fay een heerlijk warm fluffy badjasje aan. Deze kreeg ze van haar overgrootoma Riet.
2. Sinds een week ofzo heeft Fay door hoe ze moet tijgeren. Naar achteren wel te verstaan, haha!
3. Ook de tablet is altijd een succes! We laten haar er echt niet elke dag naar kijken hoor.. Dit was ook meer voor de foto!
4. Afgelopen woensdag had ze een playdate samen met haar oma bij een collage van oma. Snapt u het nog? Het was in ieder geval erg gezellig zo te zien..
5. Ijsjes vind Fay ook nu al heerlijk! Hoppa met beide handjes om het ijsje heen, is helemaal niet koud hoor!
6. Ook het konijn wordt steeds interessanter. En het leuke is, het konijn vindt Fay ook wel interessant!
7. Tsjah het wordt steeds moeilijker om een foto te maken met mijn telefoon, want ze wil hem HEBBUH!!
8. Mijn vriendinnetje Jenn kwam helemaal vanuit Huizen hierheen dus we moesten uiteraard meeten!
9. Oma Bernie maakte voor Fay een vestje, sjaal, muts en beenwarmers!

Nou, vertel eens.. Had je deze leuke kiekjes willen missen? Nee hé?! Nou dan heb je de volgende nog niet gezien.. De foto’s die met mijn spiegelreflex zijn gemaakt. Altijd leuk dingen uitproberen met je eigen modelletje!Collage 2

En weer van links naar recht. Van boven naar onder..

1. Wat zijn babyvoetjes toch schattig. Kan er geen genoeg van krijgen! Alleen op de foto krijgen is bij Fay vanaf het begin af aan lastig geweest. Beweeglijk kind. Dit is de eerste redelijke foto!
2. Ik kreeg van de week een super leuk en lief mailtje in mijn inbox van Dagmar dat ik een telefoonhoesje won! Die moest op de foto dus maar het was donker buiten dus de kwaliteit is helaas minder.
3. Brood, daar zit wat in. En dat weet Fay volgens mij want het gaat er rap in!
4. Dit speeltje kochten we bij Het Goed voor 1 euro 50, wat een succes!
5. Zoals ik al zei… Fay en brood, goede combi. Vond deze wel mooi omdat de focus op het handje ligt..
6. Het liefst speelt madam niet meer liggend op de grond. Nee zitten is het nieuwe ‘ding’!
7. Ja zeven… Zeven maanden alweer.. Lachebek!
8. Ons beertje… <3 *smelt*
9. Ik smelt elke dag weer in haar ogen… Wat een pracht kind heb ik (samen met de gyn en kinderarts) op de wereld gezet!

Heb ik teveel gezegd? Nee hé, deze foto’s zijn het waard geweest om te showen…. Till next time!

14 reacties op “Foto’s die NIET op Instagram kwamen #2

Reageren is niet mogelijk.