Fotochallenge: 14 of 2015

Woensdag las ik op twitter een berichtje van Noraly King over een fotochallenge. Aangezien ik dol ben op foto’s en er duizenden op mijn computer heb staan was ik direct getriggerd. Het is de bedoeling dat je de laatste 14 dagen van het jaar 2015 elke dag een foto plaatst op social media (je kunt zelf kiezen welke) van afgelopen jaar. Op die manier kijk je terug op afgelopen jaar en wie weet kom je wel weer dingen tegen die je stiekem vergeten was!

Klinkt goed toch? Lekker ‘bladeren’ tussen alle foto’s van afgelopen jaar, dat wordt weer flink lachen, genieten en traantjes wegpinken. Ik ben blij dat ik ze in ieder geval per maand gesorteerd heb. Om het mezelf iets makkelijker te maken heb ik besloten om elke maand in ieder geval 1 foto te kiezen, zo heb ik er al 12 en dan heb ik nog 2 extra foto’s om te kiezen. Deze challenge start vandaag aangezien het vanaf nu nog 14 dagen is. Ik plaats zelf de foto’s op Instagram, Twitter en op mijn persoonlijke Facebookpagina.

Op oudejaarsdag zal ik ook nog een compilatie van alle 14 foto’s hier op de blog plaatsen. Bij deze alvast mijn eerste foto!

Bol AlgemeenBol Algemeen

IMG_1271Deze kleine boef hierboven wordt morgen gewoon alweer één. En wat zijn we blij met hem. Hij is echt de rustige en lieve hond waarvan we dat in het nestje al zagen. Hij is zowel dol op onze andere hond Lucky (ze kunnen echt niet meer zonder elkaar), als op ons en vooral op Fay. Die liefde is overigens ook echt wederzijds!

Doe je ook mee? Gebruik dan de hashtag #14of2015

18 reacties op “Fotochallenge: 14 of 2015

Reageren is niet mogelijk.