Eigenwijze foto van de week #2 – blogvriendinnen

Sinds vorige week heb ik een nieuw ‘rubriek’, namelijk eigenwijze foto van de week. Dit omdat ik vijf dagen per week werk en daardoor eigenlijk niet echt hele boeiende weekoverzichten meer had. Nu kies ik gewoon 1 foto uit van de afgelopen week die ik het meest bijzonder, leuk of mooi vind.

Blogvriendinnen

Het was vorige week zondag eigenlijk al heel duidelijk welke foto deze week in the picture zou komen te staan. Ik had die dag namelijk een date met 7 lieve dierbare blogvriendinnen. Het was de allereerste keer dat we echt met zijn allen (oké niet alle kinderen waren erbij, maar wel alle blogmama’s) waren, echt een unicum. Het mooie aan ons groepje vind ik dat ik het gevoel heb iedereen al jaren te kennen en het lijkt alsof we ook al jaren bij elkaar over de vloer komen. Maar dat is helemaal niet zo. Sommige ken ik wat langer, anderen heb ik al vaker gezien en gesproken en voor weer een ander was het echt de eerste keer dat ik haar zag. En toch voelde het niet zo.

DSC00525

Zoals Bregje in haar mooie blog ook al omschreef; deze online vriendschappen zijn ontzettend waardevol en juist door het contact online kennen we elkaar eigenlijk al heel erg goed. Wat ook erg leuk is, is dat onze kinderen ook allemaal goed met elkaar overweg kunnen. De kleinsten spelen graag met elkaar, maar ook de wat oudere kinderen vinden het leuk om zich te ontfermen over de kleinere kindjes. En nu er ook weer een babyboom in ons groepje is wordt dit clubje alsmaar groter. Tot nu toe is het telkens bij een ochtendje of een middagje gebleven.. oh en ook een avond. Maar er zijn wel plannen om met dit gezellig clubje wat langer door te brengen.

Ja deze foto is wat mij betreft echt de foto van de week.. Zoals je ziet ontbreken er wel nogal wat kinderen op de foto. Zij hadden dus echt geen zin om te stoppen met spelen hiervoor. En geef ze eens ongelijk 😉

Heb jij nou ook zo’n leuke (eigenwijze) foto die jouw week perfect omschrijft? Laat hem dan achter op mijn Facebookpagina!

13 reacties op “Eigenwijze foto van de week #2 – blogvriendinnen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *