Foto op hout

*Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek op foto’s! Ik maak het liefste foto’s van de natuur of van mijn kleine meid. Maar ook onze dieren zijn fijne fotomodellen. Nu kreeg ik de vraag van photogifts of ik een product van hen wilde reviewen en dat wilde ik maar al te graag!

Ik heb namelijk vrij veel foto’s laten afdrukken op canvas maar nog nooit op hout. Ik durfde het niet aan omdat ik bang was dat ik het niet mooi zou vinden. Dit was dus de kans om het te proberen. Ik koos voor steigerhout zonder whitewash (met whitewash kan ook, maar vond ik in dit geval niet mooi aanzien het onderwerp al wit is) en de afmeting 60×40. foto hond LuckyDit is het origineel dat ik instuurde. Ik wilde graag deze foto omdat ik hem ten eerste erg mooi vind en omdat we al veel foto’s van ons dochtertje hebben en van onszelf maar eigenlijk niet van onze lieve Lucky.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik moet zeggen dat ik enorm verrast werd door het pakket. Ik had hem namelijk niet zo snel verwacht! Ook de manier van verpakken was erg positief. Hij zat zo ingepakt dat hij niet beschadigd kon worden. Wel een prettig idee want hout kan best kwetsbaar zijn. foto op hout geheelIk werd nog meer blij verrast toen de verpakking er eenmaal af was. Want wat vind ik het toch mooi! Het frame bestaat uit 3 planken dus natuurlijk zie je die verdeling, maar ik vind het totaal niet storend. Ook zitten er knoesten in, het is nu eenmaal hout, maar dat vind ik juist enorm mooi. Je kiest niet voor niets voor hout! Het mag juist die natuurlijkheid weergeven. foto op hout knoestJe ziet dat er hier een knoest zit, maar hij valt precies in de neus.. Dat is waarschijnlijk toeval maar het effect is wel mooi.

Ja al met al ben ik zeer tevreden over photogifts.nl maar ook over een foto op hout in het algemeen. Ik ga zeker vaker foto’s op hout laten afdrukken.

Heb jij al eens een foto op hout laten afdrukken? En ken jij photogifts al?

9 reacties op “Foto op hout

Reageren is niet mogelijk.