Foto op hout

IMG_1174-e1420453760979

*Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek op foto’s! Ik maak het liefste foto’s van de natuur of van mijn kleine meid. Maar ook onze dieren zijn fijne fotomodellen. Nu kreeg ik de vraag van photogifts of ik een product van hen wilde reviewen en dat wilde ik maar al te graag!

Ik heb namelijk vrij veel foto’s laten afdrukken op canvas maar nog nooit op hout. Ik durfde het niet aan omdat ik bang was dat ik het niet mooi zou vinden. Dit was dus de kans om het te proberen. Ik koos voor steigerhout zonder whitewash (met whitewash kan ook, maar vond ik in dit geval niet mooi aanzien het onderwerp al wit is) en de afmeting 60×40. foto hond LuckyDit is het origineel dat ik instuurde. Ik wilde graag deze foto omdat ik hem ten eerste erg mooi vind en omdat we al veel foto’s van ons dochtertje hebben en van onszelf maar eigenlijk niet van onze lieve Lucky.

Ik moet zeggen dat ik enorm verrast werd door het pakket. Ik had hem namelijk niet zo snel verwacht! Ook de manier van verpakken was erg positief. Hij zat zo ingepakt dat hij niet beschadigd kon worden. Wel een prettig idee want hout kan best kwetsbaar zijn. foto op hout geheelIk werd nog meer blij verrast toen de verpakking er eenmaal af was. Want wat vind ik het toch mooi! Het frame bestaat uit 3 planken dus natuurlijk zie je die verdeling, maar ik vind het totaal niet storend. Ook zitten er knoesten in, het is nu eenmaal hout, maar dat vind ik juist enorm mooi. Je kiest niet voor niets voor hout! Het mag juist die natuurlijkheid weergeven. foto op hout knoestJe ziet dat er hier een knoest zit, maar hij valt precies in de neus.. Dat is waarschijnlijk toeval maar het effect is wel mooi.

Ja al met al ben ik zeer tevreden over photogifts.nl maar ook over een foto op hout in het algemeen. Ik ga zeker vaker foto’s op hout laten afdrukken.

Heb jij al eens een foto op hout laten afdrukken? En ken jij photogifts al?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Karin op 9 januari 2015 om 06:56

  Bijzonder zo’n foto afdruk op hout. En je hebt er echt een mooie foto voor uitgekozen.

 2. Patricia Schmitz-Heres op 9 januari 2015 om 07:12

  Ik ken de site inderdaad nog niet. Ga er zeker eens rondsnuffelen.
  De foto is mooi geworden zeg!!!

 3. Miranda op 9 januari 2015 om 07:13

  Wauw wat een mooie foto! Zeker zo in combinatie met dat hout. Heel erg gaaf:)

 4. Petra op 9 januari 2015 om 10:35

  Heel gaaf. Mooie foto en dat hout geeft een stoere touch. Ik hou er van.

 5. Eline op 9 januari 2015 om 12:09

  Mooie foto! Heel gedetailleerd ook 😀

 6. Els op 9 januari 2015 om 12:31

  Wow dat is echt mooi,een goed idee voor de kale muur in onze slaapkamer

 7. Jenn op 9 januari 2015 om 14:10

  Die is mooi geworden! Ik heb het wel vaker gezien, maar zelf nooit gedaan.

 8. Christel op 9 januari 2015 om 18:34

  Wat mooi. En zeker de details van zijn haren.

 9. Maike op 9 januari 2015 om 22:54

  Wat een mooi kunstwerk heb je nu in handen! Zeker een aanrader dus.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje