Foto challenge: 14 of 2016

shutterstock_492093565

Vorig jaar deed ik een fotochallenge die was opgezet door Noraly King. Of zij het dit jaar ook weer gaat doen weet ik eigenlijk niet, maar ik heb besloten om hem gewoon weer te doen! Het is de bedoeling dat je de laatste 14 dagen van het jaar 2016 elke dag een foto plaatst op social media (je kunt zelf kiezen welke) van afgelopen jaar. Op die manier kijk je terug op afgelopen jaar en wie weet kom je wel weer dingen tegen die je stiekem vergeten was!

Het was zó leuk om te doen vorig jaar en het resulteerde dus in een pracht van een (foto)overzicht op oudejaarsdag. Dat wil ik dit jaar weer al wordt het nu iets lastiger. Ik heb namelijk dus nog niet de foto’s per maand gesorteerd. Maar wellicht zorgt deze challenge er ook voor dat ik dat nu dus wél doe. Dat zou veel schelen bij het maken van een fotoalbum over een tijdje. Om het mezelf iets makkelijker te maken heb ik besloten om elke maand in ieder geval 1 foto te kiezen, zo heb ik er al 12 en dan heb ik nog 2 extra foto’s om te kiezen. Deze challenge start morgen aangezien het vanaf dan nog 14 dagen is. Ik plaats zelf de foto’s op Instagram, Twitter en op mijn persoonlijke Facebookpagina.

Het lijkt me super leuk als jullie ook mee willen doen. Ik ben zo benieuwd naar jullie mooiste foto’s van afgelopen jaar. Plus het is een super leuke manier om terug te kijken op een jaar. Laat dus zeker even weten als je van plan bent om mee te doen. Dat kan hieronder in de reacties of gewoon ergens op Social Media! Ik hoor het graag in ieder geval..

Doe je ook mee? Gebruik dan de hashtag #14of2016

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Charlotte op 17 december 2016 om 08:39

  Leuk! Ik denk dat ik wel weer mee ga doen!

 2. Monique op 17 december 2016 om 08:41

  Ja leuk! Goed dat je erover begint want anders had ik er niet aan gedacht denk ik. Vorig jaar vergat ik trouwens wel een paar dagen een foto te posten. Ga dit jaar beter m’n best doen ?

 3. Jodi - liefthuis op 17 december 2016 om 09:18

  Oooow wat leuk, ik ga het ook proberen maar ben er niet zo foed in als t moet ?

 4. Judith Groen op 17 december 2016 om 09:19

  Wat leuk zeg!
  Ik ga het ook proberen te doen.
  Dat zal nog lastig worden met al die foto’s ?

  ☓ Judith

 5. Sandra op 17 december 2016 om 10:18

  Leuk! Ik ga proberen mee te doen!

 6. marieke op 17 december 2016 om 17:33

  Leuke challenge! Ga denk ik wel mee doen! 🙂

 7. Angela - Mama met passie op 19 december 2016 om 10:03

  Vind het heeeel leuk. Gisteren heb ik ook de eerste geplaatst!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje