Food Hotspot | Baker & Moore Rotterdam + winactie

Zoek je nog een plek om lekker te gaan lunchen of misschien wel een combinatie van werk en ontbijt/lunch? Dan is Baker & Moore in hartje Rotterdam misschien iets voor je. Baker & Moore is een heuse hotspot met hun #createityourself concept, heerlijke gebakjes, lekkere koffie, dagverse sappen, verrukkelijke salades en nog veel meer.

Hotspot Baker & Moore

Vanaf 4 april is hun nieuwe kaart ingegaan en ik mocht de week ervoor al dat lekkers komen uittesten. Ze hadden alles van de nieuwe kaart gemaakt maar dan in kleinere porties. Ik heb geprobeerd om alles te proeven en volgens mij is dat aardig gelukt. Wel had ik natuurlijk zo mijn voorkeuren.

baker and moore nieuwe kaart

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo heb ik een aantal items van het ontbijt geproefd, zoals de overnight carrot cake en de overnight chia. Maar de toast van 100% spelt met avocado en zalm en hun famous vegan cookie dough vond ik dan toch het lekkerst!

eten en drinken baker and moore

Qua sandwiches kon ik mijn geluk niet op. Ik ben enorm dol op (echt lekker) brood en ook hiervan waren er verschillende om te proeven. De vegan sandwich met hummus, geroosterde pompoen, mango en granaatappel was echt enorm lekker. Maar ook de sandwich met serranoham of die met de chicken tights waren overheerlijk. Eigenlijk alle sandwiches die ik heb geproefd waren ’to die for’.

nieuwe kaart baker and moore

Ja en dan de salades. Het maakt de keuze allemaal niet makkelijker want ook hun geitenkaas salade en de salade met avocado waren om te smullen. De salade met avocado daar zat ook weer geroosterde pompoen in en dit was dan ook een vegan salade. Sowieso hebben ze vrij veel op de kaart staan wat vegatarisch en/of vegan is. Ook houden ze enorm veel rekening met glutenvrij en lactosevrij dus heb je allergieën geef dit zeker even aan. Er is genoeg keus.

sue food rose vanilla

En dan het gebak. Je kunt bijna niet kiezen en ook hierbij wordt weer rekening gehouden met suikervrije, vegan, enzovoort. Met gebakjes van SUE en Rose&Vanilla, maar ook van Dutch Cakery en Baker’s dough heb je meer dan genoeg keus.

Winactie op Instagram & Facebook

Degene die mij ook op Social Media volgen hebben het waarschijnlijk al voorbij zien komen. Maar op Instagram en Facebook heb ik een overheerlijke winactie lopen. Je kunt namelijk mijn zelf samengestelde Baker’s Dough creatie winnen. Hoe je precies meedoet lees je op Instagram en/of Facebook.

Ik kies uiteindelijk over een week één winnaar uit.

Baker & Moore
Westblaak 147
3012 KJ Rotterdam
www.bakerandmoore.nl 
Openingstijden ma t/m vr 07.30-17.00 uur za & zo 09.00-17.00 uur

2 reacties op “Food Hotspot | Baker & Moore Rotterdam + winactie

  • Ziet er een plekje uit dat ik absoluut moet onthouden, Rotterdam staat sowieso op het lijstje van kortbij-plekjes die we dringend eens moeten ontdekken!

Reageren is niet mogelijk.