Filmpje: vakantie Spanje 2015

Eindelijk heb ik tijd gemaakt om het filmpje van onze vakantie in elkaar te zetten. Ik had al eerder tijd hoor, maar had andere prioriteiten haha. Nu heb ik gisterenavond wat ruimte gemaakt en zodra ik ermee bezig was wist ik dat ik hem ook diezelfde avond af zou krijgen.
Want als ik eenmaal ergens aan begin….

Het filmpje duurt iets minder dan 4 minuten dus ik heb hem lekker kort gehouden. De hoofdrol wordt natuurlijk gespeeld door Fay, maar er zijn toch ook wel wat bijrollen te zien in de vorm van mijn man, het dochtertje van Marij, het animatieteam en het Spaanse vriendinnetje van Fay. De rest zijn voornamelijk figuranten, haha.

Wil je vaker dit soort filmpjes zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

6 reacties op “Filmpje: vakantie Spanje 2015

Reageren is niet mogelijk.