Filmpje: vakantie Spanje 2015

Eindelijk heb ik tijd gemaakt om het filmpje van onze vakantie in elkaar te zetten. Ik had al eerder tijd hoor, maar had andere prioriteiten haha. Nu heb ik gisterenavond wat ruimte gemaakt en zodra ik ermee bezig was wist ik dat ik hem ook diezelfde avond af zou krijgen.
Want als ik eenmaal ergens aan begin….

Het filmpje duurt iets minder dan 4 minuten dus ik heb hem lekker kort gehouden. De hoofdrol wordt natuurlijk gespeeld door Fay, maar er zijn toch ook wel wat bijrollen te zien in de vorm van mijn man, het dochtertje van Marij, het animatieteam en het Spaanse vriendinnetje van Fay. De rest zijn voornamelijk figuranten, haha.

Wil je vaker dit soort filmpjes zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Paperblooming Prints op 11 juli 2015 om 19:56

  Super leuk om zo je vakantie terug te zien! Ik krijg er een fijn vakantie gevoel van 🙂

  x Lotte

 2. Nanouk op 11 juli 2015 om 22:34

  Jullie hebben een top vakantie gehad zo te zien!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 12 juli 2015 om 11:04

   Ja echt wel! 😀

 3. janske op 12 juli 2015 om 14:59

  Super leuk filmpje! Wat kan ze lief dansen die Fay…zooo schattig! Moet je vaker doen! Love it 🙂

 4. Florentine op 13 juli 2015 om 20:39

  Super leuk filmje! Spanje is zo leuk!

 5. Romina op 15 juli 2015 om 23:52

  Sweet memories!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje