Ask me anything: filmpje met antwoorden

ask-me-anything

Oké beetje verwarrend. Ik was niet van plan om vandaag 2  artikelen online te gooien, maar ik dacht dat ’t filmpje niet geupload was op mijn YouTube kanaal en nu blijkt dat hij wel is geupload. Dus daarom vandaag 2 artikelen. Tips voor aanstaande papa’s en dit filmpje..

Een tijdje terug stond er een blogje online waarin jullie mij vragen mochten stellen. Uiteraard staat vragen vrij en mag dit iedere minuut van de dag. Maar met dit ‘Ask me anything’ blogje wilde ik er extra aandacht aan besteden. Ik behandelde al de mama vragen in een blog en één vraag in een aparte blog. Vandaag behandel ik de vragen die niet echt bij een categorie horen in een filmpje.

Het heeft me wel even bloed zweet en tranen gekost hoor dit filmpje. Niet het maken ervan maar vooral het editen. Ook heb ik het antwoord van 1 vraag eruit geknipt want dat was me toch een blooper! De vraag ging over een groente en ik antwoorden met “banaan”, hoe blond kun je zijn! Dus knip knip, weg ermee! Ook het opslaan en het uploaden duurde een eeuwigheid.. Maar goed, hij is er!!

Wel wil ik nog om advies vragen. Ik ben zelf niet tevreden met de plek en de kwaliteit van de filmpjes. Ik krijg de focus (scherpte) van de camera nooit goed op mijn gezicht plus de omgeving is niet zoals ik wil. Ik heb helaas geen witte muren in huis.. Wat kan ik wel doen om het wat professioneler te laten ogen?

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Bianca op 2 augustus 2014 om 10:33

  Leuke video en ik hoop dat alles qua gezondheid enzovoort goed gaat komen! xxx

 2. Blogmama op 2 augustus 2014 om 14:54

  Sterkte met je gezondheid de aankomende periode en lekker genieten van jullie weekendje weg. Ik vind de plek van filmen prima om naar te kijken, misschien zonder zwarte stekker 😉 Maar het licht, geluid en kwaliteit is goed. Je hebt ook een prettige stem om naar te luisteren haha.

 3. Gwen op 2 augustus 2014 om 14:57

  Leuk filmpje! Ik vind je setting nu wel leuk juist, met dat schilderij en die kussentjes, alleen dat snoer in hey stopcontact “stoort”, dus met dat eruit zou ik dit vaker als set gebruiken 🙂

 4. Monique op 2 augustus 2014 om 15:48

  Leuk filmpje Nicole! Ik hoop dat je, zowel geestelijk als lichamelijk, snel weer de oude bent 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje