Filmpje: het consultatiebureau

filmpje-foto

Omdat het vorige filmpje zo goed bevallen was leek het me leuk om vandaag een filmpje aan jullie te laten zien over ons 3e bezoekje aan het consultatiebureau. Ik heb niet daar gefilmd ofzo, maar achteraf dus een filmpje gemaakt over de controle en de vaccinatie die Fay kreeg. Ik vind zelf dat ik nogal snel ratel op sommige momenten, dus ik zou graag jullie eerlijke mening erover willen hebben. Het is niet voor niets allemaal nieuw en aangezien ik het wel erg leuk vind om te doen leer ik graag!

Ik heb voortaan dus ook een youtube-kanaal!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Petra op 17 juni 2014 om 07:22

  Ik vind het met het geratel wel meevallen. Het is gewoon een open, eerlijk en natuurlijk filmpje. Fijn dat Fay het zo goed doet.

 2. Tamara op 17 juni 2014 om 10:21

  Ze groeit goed en doet het prima zo te horen

 3. Monique op 17 juni 2014 om 11:14

  Wat leuk dat je ook een YT-kanaal hebt! Leuk filmpje en fijn dat Fay het zo goed doet 🙂

  • Nicole (misseagles) op 17 juni 2014 om 14:20

   Ja als je filmpjes plaatst dan heb je dat volgens mij automatisch? Maar ik had in ieder geval al 2 volgers dus dacht, ga het er hier maar eens bijzetten haha! Hoe ongemakkelijk ik het soms ook vind, ik hou van praten dus dan is zo’n filmpje ook wel erg leuk!

 4. Miranda op 17 juni 2014 om 11:21

  Wat leuk dat ze het zo goed doet en wat heb je een fijn werkplekje:)

  Succes met je youtubekanaal, ik ben benieuwd naar de volgende filmpjes:)

  • Nicole (misseagles) op 17 juni 2014 om 14:20

   Dank je, ja ik doe niet echt iets specifieks met mijn kanaal maar zag tot mijn verbazing dat ik al (2) volgers had en aangezien ze toch op mijn kanaal komen wanneer ik de filmpjes hier wil plaatsen… Altijd handig!

 5. Marjolijn op 17 juni 2014 om 11:45

  Wederom een super leuk filmpje, en ik kon je erg goed volgen.
  Wanneer je enthousiast bent ga je wel wat sneller praten, maar dit is zeker niet hinderlijk hihi. 😀

  Super om te horen dat Fay het zo goed doet, hopelijk heeft ze inderdaad geen last gekregen van de prikjes.

  Liefs,

  Marjolijn

 6. Gwen op 17 juni 2014 om 13:38

  Heel leuk! En helemaal niet ongemakkelijk of ratelend, juist onwijs duidelijk gesproken en leuk om zo’n kletsverhaal te horen 🙂

  • Nicole (misseagles) op 17 juni 2014 om 14:17

   Haha nou mooi om te horen!

 7. Amarins op 17 juni 2014 om 15:32

  Heel leuk om te zien en natuurlijk helemaal super om te horen dat het goed gaat met Fay en dat ze zo goed groeit. Enne heb me geabonneerd op je yt kanaal hoor!

 8. Nicky op 17 juni 2014 om 20:14

  Fijn dat het goed met Fay gaat. Leuke en duidelijke filmpje.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje