Film tip: Thomas de Stoomlocomotief; opgraven & ontdekken

film-tip-thomas-de-stoomlocomotief

We kregen een tijdje terug een uitnodiging om bij Mattel Play in Sevenum naar de premiere van de Thomas de Stoomlocomotief film te gaan kijken. Met een jongetje die helemaal fan is van treinen en een meisje die fan is van Mattel Play kon het niet anders dan dat we direct JA zeiden. En maar goed ook want het was niet alleen een geweldig georganiseerde dag. Maar de film is ook echt een aanrader. Zeker een leuke bioscoop tip om heen te gaan met je peuter en/of kleuter.

Op naar Sevenum

Normaal gesproken zijn pers uitjes voor mijn blog altijd in of rondom Amsterdam. Toen ik nog geen eigen bedrijf had vond ik hier wel de tijd voor, maar tegenwoordig is dat knap lastig te organiseren. Vooral met een leerplichtig kind en een peuter erbij. Daarom was ik zo blij dat deze premiere eens in de buurt was. En het kon ook nergens anders natuurlijk, want waar anders in Nederland kun je niet alleen naar de film van Thomas kijken, maar ook samen met hem avonturen beleven.

Overigens staat Sevenum niet alleen bekend om Mattel Play, maar ook het ABC restaurant, attractiepark Toverland en een Landal bungalowpark. En van Center Parcs zijn er twee parken vlakbij. Wat wil je nog meer?!

Family entertainment center

We werden verwacht bij Mattel Play wat onderdeel is van het Family Entertainment Center in Sevenum. Naast Mattel Play heb je ook nog The Portal (waar ze onder andere allerlei trampolines hebben) en het ABC restaurant. Wat ook echt een aanrader is om heen te gaan met je gezin.

Ik was al een aantal keer eerder bij Mattel Play geweest dus wist wel wat ik ervan kon verwachten. Maar het blijft altijd mooi om te zien hoe de kinderen genieten van dit leuke uitje. Naast Thomas de Stoomlocomotief hebben ze er namelijk ook Bob de Bouwer, Angelina Ballerina en Brandweerman Sam. Ze wanen zich daar echt in hun wereld en kunnen doen alsof ze zelf Sam, Bob en Angelina zijn. De vorige keer dat we er waren kon onze kleine man er nog niet zo veel. Nu was hij niet te stoppen!

De film van Thomas de Stoomlocomotief

Na even kort gespeeld te hebben konden we dan eindelijk naar de nieuwste film van Thomas de trein kijken. Thomas heeft al vele avonturen beleefd en dit keer is hij in Italië waar hij Gina ontmoet, een expert op het gebied van alles wat bij Italie hoort. Thomas vindt zichzelf ook een echte expert en slaat alle hulp af. Totdat hij verdwaalt en erachter komt dat hij toch niet zo wereldwijs is als hij dacht..

Onze peuter van net twee heeft een half uur lang heel intensief naar de film keken en daarna was zijn spanningsboog op. Onze kleuter van vijf heeft de hele film afgekeken. Ik moet wel zeggen dat ze tegen het einde begon te wiebelen. Ze zag haar broertje namelijk spelen en dat wilde zij stiekem ook haha. Ze vond het wel echt een hele leuke film en ik zal je eerlijk zeggen: mijn man en ik ook haha.

De trailer van Thomas de Stoomlocomotief – opgraven en ontdekken

De film draait inmiddels al in de bioscoop. Check de trailer om alvast een idee te krijgen van wat er gaat gebeuren.

https://www.youtube.com/watch?v=_tdEdPhmOLs

Is jouw kind ook zo gek van Thomas de Stoomlocomotief?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje