Feestkleding van mijn dreumes

Last minute nog op zoek naar leuke kinderkleding voor de kerstdagen? Ik ontving en kocht voor onze kleine diva hele leuke feestkleding van onder andere Waterbabies, Zeeman en de Hema. Ik vond het erg moeilijk om de kleertjes niet al direct aan te doen en bij sommige kledingstukken is me dat ook niet gelukt. Ik moest en zou het al aandoen want ze waren te leuk om in de kast te laten hangen tot kerst. Ik nam mezelf voor om alleen outfit foto’s te maken maar op sommige momenten wilde ze gewoon echt niet meewerken. En bleef het dus bij een snelle foto met de iphone en hield ze de kleding ook aan. 

Ik weet nog niet precies welke kleding ze wanneer aan gaat doen, aangezien ik volgens mij voor vier feestdagen combinaties heb haha. Maar ik vind het wel leuk om jullie wat te laten zien. Nu zijn de fotosessies niet helemaal gegaan zoals ik wilde, maar stiekem zijn de foto’s wel erg leuk. Echt Fay zoals ze is.

Feestkleding

zeeman waterbabies

Outfit 1: uit de feestcollectie van de Zeeman

Op de linkse foto is Fay volledig gekleed in Zeeman kleertjes. Alleen de schoenen zijn niet van de Zeeman, maar van de Scapino. Ze draagt een donkerblauwe legging (€2,99) met goudkleurige sterren erop. Het rokje (€3,99) is bijpassend donkerblauw met een gouden glitter rand (niet te zien op foto). Daarbij ontvingen wij ook dit shirt, ik twijfel enorm of het wel past omdat het blauw in het shirt heel licht is en dus niet helemaal matcht met de rest. Maar een gekregen paard kijken wij niet in de bek haha. “Time to party” staat op het shirt (€2,99) en dat kan de kleine meid erg goed!

Outfit 2: Instagram toppers

Helaas niet een hele duidelijke of charmante foto, maar het is niet anders. Op deze foto zijn beide kledingstukken wel heel duidelijk te zien! Fay draagt hier een simpel wit rompertje (van de Hema geloof ik, geen idee wat de prijs was) en daarop een heel gaaf geelgouden vest van Waterbabies (€21,95). Daaronder draagt ze een poef rokje van Laura Griffioen (€14,95). Het vestje is eigenlijk veel te groot, maar hij is zo leuk!

hema jurkje

Outfit 3: sjiek jurkje

Ik was na de vorige twee outfits eigenlijk niet meer van plan iets anders te kopen. Met de losse kledingstukken kon ik makkelijk en aantal leuke outfits maken. Maar ja, dan loop je de Hema binnen en valt je oog op het meest schattige jurkje ever (€14,95). Hij is simpel, maar oh zo leuk!! Een bijpassende legging (€6,95) en je bent al klaar. Nu kan het wellicht wat koud zijn zo met de blote armpjes, maar daarvoor hebben we het goudgele vestje!

hema rokje rendier shirt

Outfit 4: reindeer love

De legging gebruiken we gewoon nog een keer bij deze outfit, met daarbij een geweldig leuk tule rokje (€12,95) en een super schattig shirtje. Ik heb al veel longsleeves (€9,95) gezien met een rendier erop, maar deze vond ik toch echt het leukste. En Fay zelf ook, ze vindt het ‘hert’ lief!

Al met al ben ik enorm blij met de feestkleding van mijn dreumes! Welk outfit vind jij het leukst? 

12 reacties op “Feestkleding van mijn dreumes

Reageren is niet mogelijk.