Feestelijke shoplog Zeeman

feestelijke-shoplog-zeeman

Feestelijke shoplog Zeeman. Wij kopen regelmatig kleding voor onze dochter bij de Zeeman, echter had ik er nog nooit feestelijke kleding gekocht. Maar omdat de kerstdagen eraan komen bleek dit een goed excuus om er weer eens binnen te lopen. Dit keer samen met mijn peettante die al snel overtuigd was van het feit dat ze hier echt te weinig komt haha.

Daarom ook meteen even een grote dank aan mijn peettante, want alle kleding uit deze shoplog heeft zij voor onze kleine meid gekocht! Wat een lief en vooral fijn cadeau 🙂

Zodra we de Zeeman binnen kwamen zag ik ze al hangen. De feestkleding van de Zeeman. Hele leuke rompertjes voor de kleinsten, met nep stropdasjes en strikjes. Maar ook geweldig zoetroze jurkjes voor de kleine meisjes. Nu ben ik zelf niet van dat zoete roze dus deze sloeg ik over, maar ze hadden ook heel sjiek zwart, zilver en goud. En laat ik daar dus wél van houden. Vooral rondom de feestdagen vind ik dat dus wat leuker. Als eerste zag ik een geweldig leuke bolero.

img_0490

Enorm zacht, dus lekker warm. En ideaal voor over een topje of een mouwloos jurkje. Daarna zag ik een geweldig gaaf topje. Perfect voor onder de bolero en boven een leuk tule rokje. Dat tule rokje hebben we thuis al, maar anders kun je ook deze daar kopen.

img_0491

Het topje is zilver met zwart, maar dat is niet zo goed te zien op de bovenste foto. Ze hebben dit topje ook in goud met zwart, ook heel leuk. Maar omdat de bolero ook zilver erin heeft zitten vonden wij deze variant het leukste.

img_0488

Kijk! Hartstikke leuk zo toch? Daarnaast kochten we er dus nog wel een legging bij aangezien het anders nogal frisjes is. En ook deze was zwart met zilver. Echt heel leuk.

img_0493

Ik kan niet wachten tot het kerst is en zij alles in combinatie aan kan trekken. Overigens was dat niet alles. Want mijn tante kocht ook nog een heel leuk jurkje die ze met kerst aan kan en anders met oud & nieuw ofzo. Hij is in ieder geval ook enorm schattig.

img_0494

Heb jij al feestelijke outfits gescoord voor je kind(eren)? En wat vind je van onze aankopen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

17 reacties

 1. marije op 7 december 2016 om 06:31

  Wat cute! Wat zal ze stralen met kerst. Benieuwd naar de foto’s

 2. Els op 7 december 2016 om 06:57

  De zeeman heeft de laatste tijd zoveel mooie spullen! Dat jurkje is echt super schattiG!

 3. Charlotte op 7 december 2016 om 07:50

  Wat een schattige feestkleding! Ik heb nog niks nieuws gekocht dit jaar. Misschien past ze nog in haar jurk van vorig jaar dus dat ga ik eerat maar eens proberen…

 4. MetMirjam op 7 december 2016 om 08:18

  Ah leuk!! Ik heb ook een hele leuke outfit voor Fiene!

 5. Loes Johanna op 7 december 2016 om 08:45

  Leuk!

 6. marjonS op 7 december 2016 om 09:02

  Het jurkje vind ik erg leuk voor de feestdagen! Vorig jaar ook bij Zeeman een jurkje gekocht, goedkoop en leuk voor de feestdagen.

 7. Merel op 7 december 2016 om 09:13

  Superleuk, ik ga binnenkort eens kijken!

 8. Monique op 7 december 2016 om 09:16

  Super leuk en feestelijk! Heb al wel iets gekocht maar weet nog niet of dat het wordt…

 9. Linda op 7 december 2016 om 10:49

  Leuk! Zocht nog een legging/maillot met glitter, goed excuus om van de week ook weer even binnen te lopen. ?

 10. Anita op 7 december 2016 om 11:01

  Zeker erg feestelijk!! Volgend jaar ga ik helemaal los 😉 Gisteren trouwens een super leuk rompertje bij de wibra gevonden, ook daar hebben ze leuke kleding zag ik 🙂

  • Nicole op 7 december 2016 om 20:11

   Oh ja wibra kom ik dus nooit want zit niet in de buurt, maar goede tip!

 11. Vlijtig Liesje op 7 december 2016 om 11:16

  Ik vind ze erg leuk! Van de week zag ik het al hangen bij de Zeeman. Zo heb je voor een prikkie prachtige feestkleding voor Kerstmis.

 12. Stefanie op 7 december 2016 om 11:34

  Leuke kleertjes! Ik heb voor mijn dochters ook al leuke feestelijke outfits gekocht.

 13. Marieke op 7 december 2016 om 12:33

  Goed geslaagd zo te zien. Hier geen speciale kerstkleding. Maar gelukkig genoeg leuke jurkjes in de kast hangen. Alhoewel ik dat laatste jurkje ook wel erg leuk vind, dus wie weet…

  • Nicole op 7 december 2016 om 20:02

   Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten 😉

 14. janske op 14 december 2016 om 19:25

  Wat leuk! Ik moet eigenlijk ook nog kerstkleding shoppen. ..Misschien toch nog even richting de zeeman ?

 15. Cynthia op 15 december 2016 om 00:02

  Schattig! Op het zwarte jurkje ben ik verliefd! Fijne kerst, welke zo vast goed gaat komen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje