Feestelijke maand betekent feestelijke winacties

Een nieuwe maand is begonnen en niet zomaar een maand. Nee de maand waarin zowel Meisje Eigenwijsje (de blog) als ikzelf geboren zijn. Daarom roep ik de maand april uit tot feest maand en houd ik diverse winacties zowel hier op de blog als op Instagram.

Feest maand

Negen jaar geleden, op 12 april 2014 zette ik mijn blog genaamd ‘Babyeagles’ om van een gratis WordPress account naar dit eigen domein. Wat begon als van me af schrijven en mensen helpen met mijn ervaringen en verhalen is uitgelopen op meer dan een hobby. Het is een inkomen en nog steeds een passie. Ik word er altijd erg blij van!

Op 19 april 1985 werd ik zelf geboren. Dat houdt in dat ik dit jaar maar liefst 38 lentes jong word. En alhoewel dat geen jubileum is, is elk jaar erbij een mijlpaal. Ik vier het niet echt groots, mensen mogen op de dag zelf een stuk gebak komen eten met een kop koffie of thee erbij, maar juist daarom wil ik het wel groots vieren hier op de blog.

Feestelijke winacties

Ik geef toe dat ik veel te laat kwam met het idee om diverse winacties te organiseren in de maand april. Mijn grote idee om elke dag van de maand een winactie te houden was dus iets te ambitieus. Toch is het me gelukt om een aantal hele leuke winacties te organiseren deze maand. Elke zaterdag en woensdag in april komt er een winactie online en dat betekent dus maar liefst 9 winacties.

Te beginnen met vandaag!

Winactie #1: Win een cadeaubon van €50 bij Made by Mone

De eerste winactie is er meteen eentje die ik zelf ook erg graag zou willen winnen. Je wint namelijk een cadeaubon ter waarde van €50 bij mijn favoriete fotografe: Simone van Made by Mone. Elk jaar rondom kerst hebben mijn kinderen bij haar een fotoshoot in de meest geweldige thema’s. Daarnaast staat zij ook echt bekend als dé cakesmash specialist wat betreft fotografie.

Simone houdt van kleurrijk, leuke thema’s, is creatief en legt jouw kinderen vast op de manier zoals ze zijn. Geen ‘lachen naar het vogeltje’ toestanden maar lekker vrij en zichzelf zijn. Mijn kinderen gaan altijd graag naar Tilburg toe waar haar studio is en daarom ben ik ook erg blij met deze toffe samenwerking.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen om kans te maken op de cadeaubon is naar onderstaand Instagram bericht gaan en reageren. Het zou wel heel fijn zijn als je ons ook beide volgt en delen van de Instagram post is helemaal geweldig!

2 reacties op “Feestelijke maand betekent feestelijke winacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *