Feel good & shop event

Sinds een jaar ben ik een beursmeisje. Oftewel iemand die héél graag naar beurzen gaat. Daarvoor had ik ze nog niet ontdekt, maar nu wel. Wel stond het me telkens tegen hoe ver ik moest reizen voor die beurzen. Altijd minimaal een uur en vaak het dubbele. Ik had het er wel voor over hoor, maar het is altijd leuk als het dichterbij is.

Toen ik voor het eerst over de Feel Good & Shop Event hoorde was mijn eerste gedachte dan ook: “lekker dichtbij!” En mijn tweede gedachte: “hier moet ik heen”! Want welke vrouw houdt nu niet van de laatste mode must-haves en trends? Of van een gezellig huis creëren? Of nog beter: verwenmomenten en lekker eten! Dit alles en nog veel meer schijn je dus te kunnen vinden op het Feel good & shop event!

Bezoek – Beleef – Ontdek – Geniet – Proef – Shop – Bewonder

Er staan 80 mini popup shops met producten die veelal alleen online te vinden zijn. Een aantal ervan “ken” ik en ga ik dus zeker bezoeken. Dit zijn webshops zoals Twenty Somethin, Popjes & zo, Durf te stempelen & Hip gemaakt. Maar ook een aantal anderen hebben mijn aandacht getrokken zoals Geliefde vondsten, Puzzles, Happy Paper & Yolande Avé!

Bol AlgemeenBol Algemeen

De mensen achter de schermen bij de feel good & shop event zijn erg actief op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest, dus volg ze ook via hun social media.

En het allerleukste aan dit event is nog wel… Ik ben er ook aanwezig! Ik mag aanschuiven aan de bloggerstafel op een van de dagen en misschien zelfs wel allebei de dagen..

Wat zou ik het leuk vinden om JOU daar dan ook tegen te komen! Kaartjes zijn te koop via hun site en binnenkort ook te winnen via mijn blog, dus hou hem in de gaten!

10 reacties op “Feel good & shop event

Reageren is niet mogelijk.