Feel good & shop event

10353646_310582982444268_3551075566476310_n-e1424276079440

Sinds een jaar ben ik een beursmeisje. Oftewel iemand die héél graag naar beurzen gaat. Daarvoor had ik ze nog niet ontdekt, maar nu wel. Wel stond het me telkens tegen hoe ver ik moest reizen voor die beurzen. Altijd minimaal een uur en vaak het dubbele. Ik had het er wel voor over hoor, maar het is altijd leuk als het dichterbij is.

Toen ik voor het eerst over de Feel Good & Shop Event hoorde was mijn eerste gedachte dan ook: “lekker dichtbij!” En mijn tweede gedachte: “hier moet ik heen”! Want welke vrouw houdt nu niet van de laatste mode must-haves en trends? Of van een gezellig huis creëren? Of nog beter: verwenmomenten en lekker eten! Dit alles en nog veel meer schijn je dus te kunnen vinden op het Feel good & shop event!

Bezoek – Beleef – Ontdek – Geniet – Proef – Shop – Bewonder

Er staan 80 mini popup shops met producten die veelal alleen online te vinden zijn. Een aantal ervan “ken” ik en ga ik dus zeker bezoeken. Dit zijn webshops zoals Twenty Somethin, Popjes & zo, Durf te stempelen & Hip gemaakt. Maar ook een aantal anderen hebben mijn aandacht getrokken zoals Geliefde vondsten, Puzzles, Happy Paper & Yolande Avé!

De mensen achter de schermen bij de feel good & shop event zijn erg actief op Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest, dus volg ze ook via hun social media.

En het allerleukste aan dit event is nog wel… Ik ben er ook aanwezig! Ik mag aanschuiven aan de bloggerstafel op een van de dagen en misschien zelfs wel allebei de dagen..

Wat zou ik het leuk vinden om JOU daar dan ook tegen te komen! Kaartjes zijn te koop via hun site en binnenkort ook te winnen via mijn blog, dus hou hem in de gaten!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Eline op 19 februari 2015 om 08:34

  De naam is echt super tof 😀 Feel good & shop event, dat klinkt echt perfect! Als ik tijd heb wil ik daar zeker wel langs gaan 🙂

 2. Anita op 19 februari 2015 om 10:13

  Ontzettend leuk en idd dichtbij! Ik ben benieuwd en anders kom ik zeker langs 🙂

 3. Minke op 19 februari 2015 om 10:29

  Wat leuk! Klinkt echt gezellig. Helaas als het voor jou dicht bij is, zal het voor mij ver weg zijn.
  Ik ga eens een kijkje nemen op de social media :).

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 19 februari 2015 om 10:31

   Het is voor mij alsnog 45 minuten hoor, haha.. Maar echt de moeite waard volgens mij!

   • Minke op 19 februari 2015 om 10:33

    Ja het ziet er echt leuk uit. Ben alleen niet zo goed in alleen gaan. Misschien dat iemand met me mee wil haha. Of ik neem Luca mee, die babbelt genoeg haha.

    • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 19 februari 2015 om 10:36

     Ik ben er! 😉

     • Minke op 19 februari 2015 om 10:37

      haha dat is helemaal waar. Lijkt me erg leuk kom je eens in RL te zien :). 4. zomersproetje op 19 februari 2015 om 10:44

  Gaaf! En voor mij ook lekker dichtbij. Wie wil er met mij samen gaan

 5. Jenn op 19 februari 2015 om 12:00

  Klinkt erg leuk, misschien ga ik ook wel!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje