Feel good & shop event WINACTIE!

Daar is hij dan eindelijk! De winactie waar ik het in februari al over had. Ik schreef toen een artikel over het feel good & shop event waarbij ik aangaf dat ik sowieso op één van de dagen aan de bloggerstafel zou zitten. Inmiddels is bekend dat dit op de zaterdag het geval is! Het leukste nieuws is dat mijn vriendinnetje Anita van Mindjoy die dag ook aan de bloggerstafel mag plaatsnemen. Super gezellig dus!

Ik heb al vernomen dat Marij van Zomersproetje op zaterdag ook gezellig komt shoppen en kennismaken en ik zou het helemaal geweldig vinden als meer van mijn lezers dit doen!

Kaartjes zijn niet duur en te koop via deze link.

Ook kun je vandaag 2 kaartjes voor dit event winnen op mijn site! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is:

Een reactie bij mij achterlaten, waarin je verteld wie je mee zou willen nemen.

Meer hoef je niet te doen! Je kunt wel je winkans vergroten door op Facebook deze winactie te delen of door op Twitter het volgende te tweeten: “Ik maak kans op 2 toegangskaartjes voor het @shopevent2015 op 20&21 maart in Veghel bij www.meisje-eigenwijsje.nl #winactie”

Je kunt meedoen tot zondag 15 maart 23.59 uur. De winnaar maak ik vrijdag bekend via email, Facebook en Twitter.

Zie ik je daar?

10 reacties op “Feel good & shop event WINACTIE!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *