Fay’s eerste persevent

Vorige week was het zover. Fay’s eerste persevent! Vanuit MGA entertainment werd er een event georganiseerd voor de nieuwe lancering van Bratz. Nu ben ik zelf opgegroeid met Barbie maar kende ik Bratz wel van de eerste lancering een aantal jaar terug. Toen vond ik ze al helemaal leuk, maar was ik er te oud voor. Nu had ik het geluk dat ik met mijn kleine meid mee mocht naar de lancering. Want de middag stond volop in het teken van de kinderen. En de ouders? Die mochten mee. 

_MG_7821Bij binnenkomst zag je om de hoek direct een enorme wand met allerlei nieuw speelmateriaal van Bratz. De poppen staan natuurlijk centraal maar Bratz is meer dan alleen een pop. De 5 Bratz dames beleven heel wat avonturen en krijgen zelfs hun eigen app. De nieuwe collectie bestaat dan ook uit 5 thema’s. Maar daar kom ik later op terug.

_MG_1456Fay had het direct naar haar zin. Allemaal mooie poppen die zij liefkozend ‘baby’ noemde. En in de keuken vond ze een schaal met allemaal lekkers erop die ze zomaar kon pakken. En als het op was kon ze ook gewoon terug naar die keuken en kreeg ze meer. Hoe geweldig! Nu kreeg ze van mama ook nog wat gezonds hoor, want alleen maar snoep is ook niet goed. Dus ze kreeg een lekkere smoothie in haar beker gegoten en een bakje met aardbeien en bessen! Dat was smullen en het allerbelangrijkste: het was allemaal voor Fay! bratz eerste perseventNaast de poppen vond Fay het ook super dat er andere kindjes uitgenodigd waren. Ze probeerde samen te spelen, maar sommige kindjes waren een stuk groter en vonden haar toch niet zo leuk. Gek eigenlijk! Ze werd regelmatig aan de kant geduwd of een pop werd afgepakt. Een beetje vreemd vond Fay, maar gelukkig boeide het haar niet. Want er waren ook kindjes die samen met haar voor de baby’s wilde zorgen. Ze liet ook aan iedereen die het maar wilde zien hoe leuk ze de baby’s en alle andere spulletjes vond! bratz stylesNadat we eventjes binnen waren en Fay gespeeld had gingen de moeders luisteren naar een korte uitleg over de nieuwe Bratz. Fay vond het niet zo interessant dus zij verzon een spelletje waarbij ze telkens richting de buitendeur rende en de PR meneer haar telkens achterna moest. Wat leuk zeg! Pakkertje spelen op een persevent. Fay wil zo wel vaker mee met mama! Naast het spelen met de poppen kon je ook nog op de foto met wat leuke Bratz attributen, je kon je nagels laten doen en je haar laten vlechten. Voor de nagels vond Fay zich nog te klein, maar de Photo Booth en het vlechten, daar zei ze geen nee tegen! _MG_1640_MG_7848De foto’s werden overigens direct afgedrukt en kreeg je ook meteen mee. Deze stomme mama is alleen vergeten waar ze de foto’s gelaten heeft en kan ze niet meer vinden. Lekker slim! Dus deze houden jullie nog tegoed. Tijdens het vlechten bleef Fay overigens goed staan. Ben echt enorm trots op haar.. En helemaal op het einde, want.. Fay liet even zien dat ze echt muzikaal talent heeft. Dat wist ik natuurlijk al aangezien ze elke dag danst, maar nu was de piano aan de beurt! _MG_7850

Bol AlgemeenBol Algemeen

De thema’s van de nieuwe Bratz collectie:

  • Hello my name is – Kennis maken met de Bratz vriendinnen €17,99IMG_7804
  • Fierce Fitness – Durf te bewegen! Elke Bratz in deze collectie showt haar eigen stijl en manier om te bewegen €19,99
  • #Selfie Snaps – Leer de Bratz kennen via hun selfiestijlen en grappige emoji. Ze laten hun nieuwe kapsels en unieke outfits zien in stijl! €24,00 (De selfie photoboot speelset inclusief pop is €54,99)
  • Study abroad – Deze collectie is geïnspireerd door de landen die ze hebben bezocht €29,99_MG_7837
  • #Snowkissed – De crew gaat de piste op en deze pop wordt geleverd met hun favoriete spulletjes, stickers om te versieren, en twee volledige outfits €34,99

Nieuwsgierig geworden naar Bratz? Ze zijn vanaf vandaag te koop!

 

9 reacties op “Fay’s eerste persevent

Reageren is niet mogelijk.