Fay test: de Sipsnap deksels

IMG_9375

Ken je dat? Je denkt alle spulletjes van je kind mee te hebben genomen totdat je er opeens achter komt de drinkbeker te zijn vergeten. Tsjah en vind nu maar eens restaurant of cafe met een tuitbeker. Dat is nog niet zo makkelijk. Maar op zich geen ramp wanneer je kind al uit een rietje drinkt. Of toch wel?

Ik zelf ben die drinkbeker al vaker vergeten dan ik op twee handen kan tellen. Maar mijn dochter kon al vrij snel uit een rietje drinken en daar was ik dankbaar voor. Want nu hoefde ik die drinkbeker ook niet meer mee te nemen, gewoon een rietje in het glas of in het flesje en klaar. FOUT! Met dat rietje los je al een groot deel van je probleem op, dat klopt, maar nog steeds durf ik mijn dochter niet met dat glas of het glazen flesje alleen te laten drinken. De keren dat ik dacht dat ze er klaar voor was, daar valt niet over te lachen. Nee echt niet, want deze moeder had ook geen schone (lees droge) kleding meer bij.

De oplossing

Gelukkig is er nu een oplossing! Want ik heb een product mogen testen waarmee je (bijna) elke beker en glas kunt omtoveren in een tuitbeker en rietjesbeker. Geen gedoe meer met bekers die in de vaatwasser zitten, vies zijn, in de andere auto liggen of die je simpelweg vergeten bent. Ook scheelt het mega veel ruimte. Waar ik het over heb? Over de SipsnapIMG_9371De Sipsnap dekseltjes zijn van siliconen gemaakt en BPA vrij. Ze komen in twee versies; de Sipsnap Tot, oftewel de tuitbeker deksel speciaal voor de jongere kinderen en de Sipsnap Kid, voor een rietje. Het handige aan die deksels is dat ze op elk glas kunnen. Natuurlijk wel een normal size glas, niet eentje waar een liter inpast en de opening reuzegroot is. Dat is een beetje onnatuurlijk. Maar ze zijn erg rekbaar.

Wel moet je een beetje oppassen dat je er geen gat in prikt, dat gebeurde mij. Dat ligt overigens niet aan het materiaal, dat is namelijk heel stevig, maar ik deed het gewoon een beetje verkeerd. Wat er ook fijn aan is, is dat ze in de vaatwasser kunnen plus ze kunnen tegen sterilisatie. Dus mocht je ze willen steriliseren dan kan dat gewoon zonder problemen! Oh ja, hij lekt niet… Ook wel fijn om te weten denk ik haha!

Fay test uit

IMG_9375IMG_9380Wanneer je de deksels aanschaft kies je dus voor de Tot of de Kid. Ook heb je drie verschillende kleurkeuzes die je kunt maken. Ik koos voor overwegend roze en kreeg in de verpakking 3 deksels in het fuchsia, licht roze en geel. Ook zat er een handig bewaardoosje bij waarin je de deksels kunt meenemen zonder dat ze vies worden.

IMG_9373Datgene wat Sipsnap beweert klopt ook echt. De dekseltjes zijn handig om verschillende maten glazen en bekers heen te doen. Ook lekken ze niet, wat ik erg prettig vind met een dreumes in huis die nogal vaak de bekers op de kop houdt of neerlegt. Wel wil mijn dochtertje opeens niet meer uit een rietje drinken en alleen nog maar uit de tuitbeker haha. Dus dat moeten we weer even af gaan leren. Waren juist goed op weg naar het zelf drinken!

Al met al ben ik enorm blij met deze dingen. Nog niet overtuigd? Bekijk dan het filmpje wat ze maakten!

Kende jij de Sipsnap deksels al?

* Deze producten zijn mij opgestuurd, dit beïnvloed echter niet mijn mening hierover.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Charlotte op 28 oktober 2015 om 17:31

  Ideaal!!!

 2. Noraly op 28 oktober 2015 om 18:03

  Wat handig zeg! Nu alleen nog een onbreekbaar glas. ?

 3. Marjolein op 28 oktober 2015 om 23:38

  Toevallig dat ik vandaag nog dacht dat ik een nieuwe beker voor Marnix moest scoren. Dit is veel handiger! Dank voor de tip…

 4. Margriet op 29 oktober 2015 om 13:02

  Ze zien er vrolijk uit, maar heb je dan geen natte kleverige sipsnap in je tas zitten na gebruik? Of spoel je ze in het restaurant om?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje